ya vallhii bende merak ettim hayatkavunçiyi allah allahh yoğun bile olsa muhakakk girerdii bişimi oldu((
günaydın canım nasılsın.zeytin görünürlerde yok doğum iznine mi ayrıldı yoksa doğurdumu inşallah haber alırız.
günaydın fatoş nasılsın canım dişin nasıl oldu.
günaydın sen yenisin galiba hoşgeldin aramıza
günaydın canım ben bu gün spor olsun diye işe yürüyerek geldim.
eşine geçmiş olsun canım.aman sen dikkat et hamilelikte ilaçda kullanamıyoruz ben ıhlamur zencefil bal limon karışımıyla bir haftada zor atrlattım gribi.
günaydın canım nasılsın.
cimcime günaydın canım nasılsın.
benide ekleyin kızlar listeye 30 kasım son adet 28 aralık beklenmeyen
kızlar tben hala net olmadığı için giremiyor yumoşlarından haber yolladı :)))
iki tane yumoşu varmış biri sağda 16 mm diğeri solda 12 mm yarın tekrar dr a gidecekmiş ....
fatoooo dün çok merak etik sensiz tadımız yoktu
yavyum geldinmi çok geçmiş olsunnnnnnnnnnnnnnn
serpil02507+,serengl,fatosozel,
GÜNAYDINN KIZLARR
fatooo dişin nasıl oldu canım özledik seni çok geçmiş olsun
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne sıkıcı bir gün bugün yaaaaaaaaa
:104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104::104: canım sıkıldı azcuk balık keseyim
ben yaptırdım cnm bekliyorum şuan yeni ktıldım aranıza yarın thlil yapcz bakalım hayırlısı
mrb arkadaşlar aranızda tüpbebek yaptıran varmı
anladım canım mecburen özelden yaptıracaksın.daha ucuz yapan veya anlaşmalı bir özel hastahane bulabilirsin inşallah...
fatoşun dişimi ağrıyor dişçiyemi gitti geçmiş olsun fatoşumm
merhabalar arkadaşlar,nasılsın,sizin aranızda tyüp bebekle uğraşan varmı ben doktoru değiştireceğim için karar veremedim nereye gideceğim siz önerirmisinis
tubacım yasınlerini okudum yani 9 tane okudum kalan bir taneyi perşembe okuyacağım :)))
kromozom analizi genetik test biri indirimli 500 tl bu sonra kardiyovasküler var buda 500 tl diğerleri kan sayımı tsh plaktın şeker yükleme falan vs vs onlar 800 tl tutuyo dr muayneside verdim 200 tl bu ay göçtüm kızlar :))
kızlarr yeni geldim işler birikmiş(( offffff hastanede tahliller için 1800 tl fiyat çıkardı sinirlerim tepeme çıktı şimdi bir kaç arkadaşım var onlaı aradım araştırıyolar bakalım
dimi serpoş ne kadar süre geçti bende mayıstan beri burdayım valla ne güzel
slm kızlar nasılsınız okumadan yazayım dedim.cumartesi doktordaydık bebeğim 2.160 gr olmuş baş aşağı dönmüş.sağlıklı sorun yok dedi hatta pazartesi hastahaneye gel rutin hamilelik kontrollerini yapalım dedi birde şeker yüklemesi istedi tekrar şu şekerden kurtulamadım bir türlü.bugün gidemedim yarın gidecem inşallah.ocağın ilk haftası sezeryan olacam tam tarih bir dahaki kontrolde belli olacak inşallah.birde eşimle alışveriş yaptık bebeğn ve benim eksiklerimi aldık.doğum çantasını hazırlamaya başlayacağım.doktor işe gitme dedi ama ben gelmek zorundayım.neyse benden bu kadar.
kızlar fatonun dişi kötüymiş((( fatoooooooooooooooçok geçmiş olsun arkadşımmm
Merhaba kızlar
ben ve oğlum çok iyiyiz maşallah.doğumumuz çok güzel oldu.3,420 kg ve 48 cm 27 kasım 2010 saat 15.31 de doğdu ege..
Doğal olarak dikiş ağrılarım var bir de boynum tutuldu onun dışında ilk andan beri sütüm geliyor çok şükür hem de hamile iken hiç akmamıştı bile..oğlum gazlı bir bebek olacak galiba..muhteşem bir duygu iki gecedir 1 saat uyku ile duruyorum ama hiç şikayetçi değilim az sonra hastaneden çıkıp evimize gideceğiz.kısacık size bilgi vermek istedim insan ne telefonlarını cevaplayabiliyor ne bilgisayar cepten facebook a yazdık sadece o kadar..kocaman sevgilerr
sezen10
kızlar slmmmmmmmm :82: :82: :82:
kızlar slmmmmmmmm :82: :82: :82:
kızlar bende iyiyim bugün doktora tahliller için gitçektim ama doktorun amaliyat günüymüş poliklinikte olmaz sonuçları gösteremem diye kaldıçyarın hastahaneyi arayayım ordaysa giderim inşallah.ya doktor bana genel enestezi ile ol sezeryanı dedi.bende kararsızım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?