Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

acımasız hayat patron napsın :)))) sağol canım yola girdik bakalım allah utandırmasın :81:

hoşgeldin canım çok merak ettik seni aman kuzusu hasta olmuş rabbim şifa versin inşallah patronların hepsi böyleeee

haklısın canım...hepimiz için haıyrlısı olsun...
çok geçmiş olsun canım
sağol canım..salgından işte...dün sen de ortalarda yokmuşsun..geçmiş olsun...nasıl oldun....

acımasız hayat patron napsın :)))) sağol canım yola girdik bakalım allah utandırmasın :81:
ay.çok heyecanlandım vallahi nihal...ayy hadi hayırlısı olsun canım benim...sanki olacak gibi..olur olur,su akar yolunu bulur...

hoşgeldin canım çok merak ettik seni aman kuzusu hasta olmuş rabbim şifa versin inşallah patronların hepsi böyleeee
sağol tatlım...ara ara hastalık oluyor işte...
Aşılama için de, inanmak tamamlamanın yarısıdır..
Hayırlısı olsun canımmm..ne zaman aşılaman.

Cimcimem okudum yazdığını valla...aynı zamanda yazmışız heralde...bi acayibim bugün,dünden beri daha doğrusu..,bi kahve neyin mi içsem..bi de sgr tüttürsem....ne dersin....

Cimcimem okudum yazdığını valla...aynı zamanda yazmışız heralde...bi acayibim bugün,dünden beri daha doğrusu..,bi kahve neyin mi içsem..bi de sgr tüttürsem....ne dersin....

bende tam sitem edecektimki yazını gördüm ilk başta yazdım ya diyecektim canım bi kahve bi sigara içte gel pozitifliğe ihtiyacımız var valla topic olarak :))))

bende çay içiyom eşlik edeyim bari yavff bu ebrar nere gitti yine bir sohbet edemeden

cimcimemmm dua listesi ne durumda yayınla anacım :82:

bencede cnm silkelen sen

bende tam sitem edecektimki yazını gördüm ilk başta yazdım ya diyecektim canım bi kahve bi sigara içte gel pozitifliğe ihtiyacımız var valla topic olarak :))))

serpilll nerdesin
evet ya.....serpilcik nerdeeeeee...serpiiiiiiiilllllllllllllll

ebrar ---------- 5 fetih ------- 3 kıyame
cimcime --------- 5 fetih ------- 3 kıyame
fatoş ----------- 5 fetih ------- 3 kıyame
tben ------------ 5 fetih ------- 10 kıyame
nihal ------------ 5 fetih -------- 5 kıyame
kavuniçi --------- 2 fetih -------- 5 kıyame
şekerl. ----------- 3 fetih -------- 3 kıyame
honey ----------- 3 fetih ------- 3 kıyame
venhar ---------- 4 fetih -------- 2 kıyame
ahsen ---------- 4 fetih --------- 4 kıyame

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…