zor tabii nihalcim.ama patronumun da dedği gibi hayat acımasız.
Herşey geliyor geçiyor işte..testlerin için hayırlı olsun diyorum bu arada..okudum geçmişi.
Inşallah hayırlı haberlerini alırız..allah yardımcın olsun canım..
nhlkpr+,seldayavuzguray,cimcimes53+,serengl,tben+,
KIZLAAARRR....BEN GELDİMM.....NASILSINIZ....
DÜN KIZ HASTAYDI GENE....Bİ TARAFTAN ONUN HASTALIĞI,Bİ TARAFTAN TESLİM EDİLMESİ GEREKEN İŞLER,
EVDE ÖYLE BİR SAVAŞ VERDİM Kİ ANLATAMAM..AKLIM DA SİZDEYDİ...
AMA RUH HALİM BERBATTI MAALESEF.BİR DAKİKA BİLE AYIRAMADIM.BUGÜN DE GÖNDERDİM KZI OKULA,GİTMİYİM FALAN DEDİ AMA İŞE GELMEK ZORUNDAYDIM..ZATEN PATRONUN LAFI ŞU OLDU,KZIN NASIL,İYİ YAPMIŞIN GÖNDERMİŞİN OKULA,EEE HAYAT ACIMASIZ GÖNDERECEKSİN TABİİ....YA ALLAH BİSMİLLAH DEDİM...NEYSE İŞTE,GERGİN GERGİN BAŞLADIM İŞE.
ÇOK YOĞUNUM YİNE,ŞU NEGATİFLERİMİ Bİ ATAYIM DA RAHATLAYIM....
haklısın canım...hepimiz için haıyrlısı olsun...canım inşallah tutar ...aşılamayla ikizi olanlar var kaç kişi tanıyorum aşılama yaptırıp hamile kalanlar var ....benim zamanım daha gelmedi demekki ..hayırlısı olsun yapacak bişey yok ...inşallah iyi haber verirsin bize...birde bana bu sene tüp bebek yaptırma dedi birisi senegelsin öyle yap dedi..senesi değilmiş
sağol canım..salgından işte...dün sen de ortalarda yokmuşsun..geçmiş olsun...nasıl oldun....çok geçmiş olsun canım
ay.çok heyecanlandım vallahi nihal...ayy hadi hayırlısı olsun canım benim...sanki olacak gibi..olur olur,su akar yolunu bulur...acımasız hayat patron napsın :)))) sağol canım yola girdik bakalım allah utandırmasın :81:
sağol tatlım...ara ara hastalık oluyor işte...hoşgeldin canım çok merak ettik seni aman kuzusu hasta olmuş rabbim şifa versin inşallah patronların hepsi böyleeee
geçmiş olsun cnm ya at negatifliğini şekerim
Cimcimem okudum yazdığını valla...aynı zamanda yazmışız heralde...bi acayibim bugün,dünden beri daha doğrusu..,bi kahve neyin mi içsem..bi de sgr tüttürsem....ne dersin....
atıcam inşallah canım ya...
Ben de sıkıldım vallahi...
bencede cnm silkelen sen
bende tam sitem edecektimki yazını gördüm ilk başta yazdım ya diyecektim canım bi kahve bi sigara içte gel pozitifliğe ihtiyacımız var valla topic olarak :))))
hadi bakalım..hep beraber söylüyoruuuzzzzz....
Bir sen bir ben bir de bebeeeeeekkkkkkkk
bencede cnm silkelen sen
bende tam sitem edecektimki yazını gördüm ilk başta yazdım ya diyecektim canım bi kahve bi sigara içte gel pozitifliğe ihtiyacımız var valla topic olarak :))))
evet ya.....serpilcik nerdeeeeee...serpiiiiiiiilllllllllllllllserpilll nerdesin
bende çay içiyom eşlik edeyim bariYavff bu ebrar nere gitti yine bir sohbet edemeden
hadi içelim canımcım...ohhhh...bi de sert olmuş ki kahve....kahve zararlıymış aslında biliyomusun hamilelik isteyenler için...
Sigara zaten baştan zorti de....
Cimcimemmm dua listesi ne durumda yayınla anacım :82:
Evlii mutlu çoçukluuuuuuuuuuuuuuuuuuu
hadi bakalım..hep beraber söylüyoruuuzzzzz....
Bir sen bir ben bir de bebeeeeeekkkkkkkk
evlii mutlu çoçukluuuuuuuuuuuuuuuuuuu
ayyyy.allahım sana
şükürler olsun.....meutluyuz,huzurluyuz,sağlıklıyız..arkası da gelicek inşallah....
Bir ben bir sen birde
Evli mutlu :123::123::123::123::123::123::123: çocuklu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?