Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ebrarcım buldum bak tüp falan değil daha inş gerek kalmadan nihalciğimiz hamile kalacak inş...

slm canım nbr nasılsın ....

iyiyim canımm sen nasılsın başlandın dime çalışmalara

slm nihal nasılsın cnm

serpilim iş yoğunluğunun dışında iyi şükür

selammmmm nasılsınız şekerler

amanda aman kimler gelmiş

nihal tüp bebeğemi başladı geçmişi okuamadım

canım tüp bebek merkezine gittim ama dr tüp demedi henüz bir sürü pahalı test verdi tanıdık lab.falan arıyorum bırazdaha hesaplı olsun diye

nhlkpr+,seldayavuzguray,cimcimes53+,serengl,tben+,
KIZLAAARRR....BEN GELDİMM.....NASILSINIZ....
DÜN KIZ HASTAYDI GENE....Bİ TARAFTAN ONUN HASTALIĞI,Bİ TARAFTAN TESLİM EDİLMESİ GEREKEN İŞLER,
EVDE ÖYLE BİR SAVAŞ VERDİM Kİ ANLATAMAM..AKLIM DA SİZDEYDİ...
AMA RUH HALİM BERBATTI MAALESEF.BİR DAKİKA BİLE AYIRAMADIM.BUGÜN DE GÖNDERDİM KZI OKULA,GİTMİYİM FALAN DEDİ AMA İŞE GELMEK ZORUNDAYDIM..ZATEN PATRONUN LAFI ŞU OLDU,KZIN NASIL,İYİ YAPMIŞIN GÖNDERMİŞİN OKULA,EEE HAYAT ACIMASIZ GÖNDERECEKSİN TABİİ....YA ALLAH BİSMİLLAH DEDİM...NEYSE İŞTE,GERGİN GERGİN BAŞLADIM İŞE.
ÇOK YOĞUNUM YİNE,ŞU NEGATİFLERİMİ Bİ ATAYIM DA RAHATLAYIM....

ebrarcım buldum bak tüp falan değil daha inş gerek kalmadan nihalciğimiz hamile kalacak inş...

inşallah canım bu ay pas geçiyoruz onu sölemeyi unuttum bayramda tuaf adet oldum demiştim ya size koyu çamur gibi tam sökmememişti hani dr ye gittiğimde 11.gündü yumurta yoktu geçen ay pko yaşanmış dedi atmayan yumurta var içerde dedi :26:

kıyamam canım yaaa çok geçmiş olsun çalışan kadın anne hele çok zor allah yardımcımız olsun

bak şimdi bende yaptıracam bu ay aşılama biliyorum tutmayacak ama bir umut işte

canım inşallah tutar ...aşılamayla ikizi olanlar var kaç kişi tanıyorum aşılama yaptırıp hamile kalanlar var ....benim zamanım daha gelmedi demekki ..hayırlısı olsun yapacak bişey yok ...inşallah iyi haber verirsin bize...birde bana bu sene tüp bebek yaptırma dedi birisi senegelsin öyle yap dedi..senesi değilmiş

kıyamam canım yaaa çok geçmiş olsun çalışan kadın anne hele çok zor allah yardımcımız olsun

zor tabii nihalcim.ama patronumun da dedği gibi hayat acımasız.
Herşey geliyor geçiyor işte..testlerin için hayırlı olsun diyorum bu arada..okudum geçmişi.
Inşallah hayırlı haberlerini alırız..allah yardımcın olsun canım..

geçmiş olsun canım....sıkma canını ...sana bir çay ısmarlayayaım içde rahatl az.....

bulursun inş canım ya evet ben başladım çalışmalara açılışı yaptık yani anlayacağın :))) bugün 20. günüm 10. günden beri gün aşırı devam akşama yine çalışma var :)))))

aman valla çok merak ettik nerde kaldı bu kız girmeden durmazdı dedik kötü bişey olmasında aman geçmiş olsun tekrar canım valla demekki dünki sıkıntımız senin negatifliğinmiş canım hadi hep beraber pozitif olalaım dimi ama :103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:

oyyy canım benim olsun vardır bundada bir hayır sen bu ay tahlillerini yaptır dr bi baksın önümüzdeki ay tam teşkilat hazır olmuş olursun hayırlısıyla kavuşacaz hepimiz bebeklerimize inş...

geçmiş olsun cnm ya at negatifliğini şekerim

hayırlısı olsun canım

bak şimdi bende yaptıracam bu ay aşılama biliyorum tutmayacak ama bir umut işte

neden daha başlamadan seldacım olaya negatif başlıyorsun bak kızıyorum sana. neden tutmasın bende 2 kere aşılama yaptırdım tutmadı ama hastanede konuştuğum kadınlar arasında ilk aşılamada tutturanlar vardı.

selammmmm nasılsınız şekerler

canıııııııııııııııııııııııııııııııııım çok özlemişiz seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…