slm......iğnemi yaptırıyosun canım..aşılamamı yaptıracaksın yoksa
selammmmm nasılsınız şekerler
nihal tüp bebeğemi başladı geçmişi okuamadım
ben geldimmmmmmmm
hmm anladım inşallah gelir bi bebiş ....biz aşılama yaptıkta ne oldu
hmm anladım inşallah gelir bi bebiş ....biz aşılama yaptıkta ne oldu
kızlar slm dr den geldim çok olumlu geçti görüşme aşılama yada tüp bebek istemedi 18 tane tahlil istedi :)) tahlil sonuçlarına göre değerlendirme yapacakmış 18 tane tahlil ise genetikten tutunda b12 kadar herşeyi yaptırmamı istedi pazartesi tahliller için hastaneye gideceğim dönmem geç olabilir merak etmeyin beni mucksssssssssss
slm canım nbr nasılsın ....
slm nihal nasılsın cnm
nihal tüp bebeğemi başladı geçmişi okuamadım
ebrarcım buldum bak tüp falan değil daha inş gerek kalmadan nihalciğimiz hamile kalacak inş...
nhlkpr+,seldayavuzguray,cimcimes53+,serengl,tben+,
KIZLAAARRR....BEN GELDİMM.....NASILSINIZ....
DÜN KIZ HASTAYDI GENE....Bİ TARAFTAN ONUN HASTALIĞI,Bİ TARAFTAN TESLİM EDİLMESİ GEREKEN İŞLER,
EVDE ÖYLE BİR SAVAŞ VERDİM Kİ ANLATAMAM..AKLIM DA SİZDEYDİ...
AMA RUH HALİM BERBATTI MAALESEF.BİR DAKİKA BİLE AYIRAMADIM.BUGÜN DE GÖNDERDİM KZI OKULA,GİTMİYİM FALAN DEDİ AMA İŞE GELMEK ZORUNDAYDIM..ZATEN PATRONUN LAFI ŞU OLDU,KZIN NASIL,İYİ YAPMIŞIN GÖNDERMİŞİN OKULA,EEE HAYAT ACIMASIZ GÖNDERECEKSİN TABİİ....YA ALLAH BİSMİLLAH DEDİM...NEYSE İŞTE,GERGİN GERGİN BAŞLADIM İŞE.
ÇOK YOĞUNUM YİNE,ŞU NEGATİFLERİMİ Bİ ATAYIM DA RAHATLAYIM....
bak şimdi bende yaptıracam bu ay aşılama biliyorum tutmayacak ama bir umut işte
kıyamam canım yaaa çok geçmiş olsun çalışan kadın anne hele çok zor allah yardımcımız olsun
geçmiş olsun canım....sıkma canını ...nhlkpr+,seldayavuzguray,cimcimes53+,serengl,tben+,
DÜN KIZ HASTAYDI GENE....Bİ TARAFTAN ONUN HASTALIĞI,Bİ TARAFTAN TESLİM EDİLMESİ GEREKEN İŞLER,
AMA RUH HALİM BERBATTI MAALESEF.BİR DAKİKA BİLE AYIRAMADIM.BUGÜN DE GÖNDERDİM KZI OKULA,GİTMİYİM FALAN DEDİ AMA İŞE GELMEK ZORUNDAYDIM..ZATEN PATRONUN LAFI ŞU OLDU,KZIN NASIL,İYİ YAPMIŞIN GÖNDERMİŞİN OKULA,EEE HAYAT ACIMASIZ GÖNDERECEKSİN TABİİ....YA ALLAH BİSMİLLAH DEDİM...NEYSE İŞTE,GERGİN GERGİN BAŞLADIM İŞE.
iyiyim canımm sen nasılsın başlandın dime çalışmalara
serpilim iş yoğunluğunun dışında iyi şükür
amanda aman kimler gelmiş
canım tüp bebek merkezine gittim ama dr tüp demedi henüz bir sürü pahalı test verditanıdık lab.falan arıyorum bırazdaha hesaplı olsun diye
inşallah canım bu ay pas geçiyoruz onu sölemeyi unuttum bayramda tuaf adet oldum demiştim ya size koyu çamur gibi tam sökmememişti hani dr ye gittiğimde 11.gündü yumurta yoktu geçen ay pko yaşanmış dedi atmayan yumurta var içerde dedi :26:
inşallah canım bu ay pas geçiyoruz onu sölemeyi unuttum bayramda tuaf adet oldum demiştim ya size koyu çamur gibi tam sökmememişti hani dr ye gittiğimde 11.gündü yumurta yoktu geçen ay pko yaşanmış dedi atmayan yumurta var içerde dedi :26:
bak şimdi bende yaptıracam bu ay aşılama biliyorum tutmayacak ama bir umut işte
zor tabii nihalcim.ama patronumun da dedği gibi hayat acımasız.
Herşey geliyor geçiyor işte..testlerin için hayırlı olsun diyorum bu arada..okudum geçmişi.
Inşallah hayırlı haberlerini alırız..allah yardımcın olsun canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?