Eşim klomen kullanıyo benimde ikizim olurmu acaba benim ikiz kardeşlerim var ..ben ikiz istemem diyodum öncelerden ama şimdi dördüz olsun diyorum
selam kızçeleeeeeeeeeeeeeeer ben geldim
klomen erkeklerde ne işe yarıyor canım hiç duymadım
şey eşin neden klomen lkullanıyo kızlar yumurtaları büyüsün diye içiyo sanırsam ama erkekler ????[/QUOTEŞİM İKİ AYDIR KULLANIYO BENİM YUMURTALARIM BÜYÜYO BANA SADECE FOLİK ASİT VERDİ BENDE FOLİK ASİT KULLANIYORUM BEBİŞ GELENE KADAR
eeeeeeeeeeee bugün herkesler pozitif ne güzel hadi halaya o zamannnnnn
Eşim klomen kullanıyo benimde ikizim olurmu acaba benim ikiz kardeşlerim var ..ben ikiz istemem diyodum öncelerden ama şimdi dördüz olsun diyorum
hoşgeldin kız fatoş kaynadı buralar sen nerdesin
şey eşin neden klomen lkullanıyo kızlar yumurtaları büyüsün diye içiyo sanırsam ama erkekler ????[/QUOTEŞİM İKİ AYDIR KULLANIYO BENİM YUMURTALARIM BÜYÜYO BANA SADECE FOLİK ASİT VERDİ BENDE FOLİK ASİT KULLANIYORUM BEBİŞ GELENE KADAR
peki erkeklere etkisi neymiş onu merak ettim neden veriliyo yani ????
SPERM GÜÇLENDİRİYO SANIRIM:26::26::26::26:
ben hala eşin neye istinaden klomen kullandı anlayamadım
güzelim biz halayı çektik bilem :)))))))))))))))))
kız çok hızlısınız maşallah
sprm için sanırım cimcime
kızlar dr nın verdiği tahlillerle ilgili araştıma yaparken buldum bunu tahlilleri ihmal etmeyelim dime :)))
B12 vitamininin eksikliği hamile kalmayı etkileyebilir mi?
Evet. Takviye edilmemiş B12 vitamini eksikliği hamile kalmayı çok zorlaştırır. Her ne kadar az rastlansa da, doğurganlığı azaltan bir sebep*tir
sprm için sanırım cimcime
müneccim tubiş onu yarın gidince hüseyin beye sorsana çok merak ettim. ben hastaneye gitseydim hakan beye sorardım ama gitmiyorum biliyorsun
dördüzüm olmaz zaten bitane olmuyo dördüz mü olacak ...kimse de yok bakacak amann bakarım beee olsundaciddimizsin dördüz ha helal sana
kız işlerim vardı ancak gelebildim
eeeeeeeeeeee bugün herkesler pozitif ne güzel hadi halaya o zamannnnnn
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
bu arda kızlar ben de kendime elevit aldım 13tl...hamilelrin kullandığı bi vitaminmiş..ama hamilelik öncesinde de kullanılıyomuş..
gebe klamada vitamin çok öenmli biliyosunuz....nihalin dediği gibi,bazı eksik vitaminler gebe kalmayı geciktirebilir.
dördüzüm olmaz zaten bitane olmuyo dördüz mü olacak ...kimse de yok bakacak amann bakarım beee olsunda
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:
30000 sayfanınşerfine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?