30000 sayfanınşerfine
serpil02507+,hayatkavunici,serengl,tben+,seldayavuzguray,fatosozel,cimcimes53+,kumsal+,nhlkpr+,
3000 sayfalarda hamiler çıkaclll alalhınizniyle
bu arda kızlar ben de kendime elevit aldım 13tl...hamilelrin kullandığı bi vitaminmiş..ama hamilelik öncesinde de kullanılıyomuş..
gebe klamada vitamin çok öenmli biliyosunuz....nihalin dediği gibi,bazı eksik vitaminler gebe kalmayı geciktirebilir.
bi dakka ya bidakka..ben bişey mi kaçırdım selda...sen şu anda regl değil misin..miden neden bulanıyo....
Sen iğnelere başlıycaktın değil mi....
müneccim tubiş onu yarın gidince hüseyin beye sorsana çok merak ettim. ben hastaneye gitseydim hakan beye sorardım ama gitmiyorum biliyorsun
kız dr beni döver artık onuda sorarsam aklıma gelirse sorayım ama klomen içeriğinde de okumuştum erkeklerde de kullanılıyo
inş cnmyok hayatım beklenen tarih bugün gelsede başlasam iğnelere diyorum ama gelmesede ne güzel olur değilmi 3000 sayfadaki şanslı kişi ben olurum hemde ikiz oyyyy annesi yesin onları annem ne güzel olurrrr
aminnn inşallah inşalahhh
kızlar çok fena grip oldum yaaawwww:94:
kumsalım grip etrfata var mısranın eşide grip cnm dikkat et bebğimm ilh bu syfada selda hamiş olsa arkasından bütün kızlar hanii cümbür cemaat herkes kırmızlara bürünmüştü bu ay hahahhahhahhahahahhhah
b12 ben yaptırmıştım test bi kere çok ii sonucum ondan rahatım ama tabiki vitaminler önemli minarellerde hatta soda içmemiz lazım minarel çok
nihalim canım doktor hgangi tahlilleri istedi senden isimlerini yazsana
aminnn inşallah inşalahhh
kızlar çok fena grip oldum yaaawwww:94:
kardiyovasküler risk paneli
kromozom analizi eş ile birlikte kana bakılıyomuş
b12
folik asit
tan kan sayımı
tsh
ft4
prolaktin
dhea-so4
hbsag
hiv12ab
anti hcv
chlamydia ıgl
cd56nk%
75gr ogtt 4 saat
17-oh progestan
açlık insülin
kreatinin
alt
ast
kolestrol
hdl
ldl
trigliserid
hba1c
akş
tkş
amannnnn yazarken yoruldummm :))))
ben tedaviye başladığımdan beri folbiol alıyorum ama geçen ay kanım çok düşük olduğundan gynoferrosanol alıyorum ama gelsin kilolar diyor
kardiyovasküler risk paneli
kromozom analizi eş ile birlikte kana bakılıyomuş
b12
folik asit
tan kan sayımı
tsh
ft4
prolaktin
dhea-so4
hbsAg
hiv12ab
anti HCV
chlamydia ıgl
cd56nk%
75gr ogtt 4 saat
17-oh progestan
açlık insülin
kreatinin
alt
ast
kolestrol
hdl
ldl
trigliserid
hba1c
akş
tkş
amannnnn yazarken yoruldummm :))))
düşük yaptıktan sonra bende kullandım o ilacı canım ve eylülden beride folibol kullanıyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?