Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

b12 ben yaptırmıştım test bi kere çok ii sonucum ondan rahatım ama tabiki vitaminler önemli minarellerde hatta soda içmemiz lazım minarel çok

bi dakka ya bidakka..ben bişey mi kaçırdım selda...sen şu anda regl değil misin..miden neden bulanıyo....
Sen iğnelere başlıycaktın değil mi....

yok hayatım beklenen tarih bugün gelsede başlasam iğnelere diyorum ama gelmesede ne güzel olur değilmi 3000 sayfadaki şanslı kişi ben olurum hemde ikiz oyyyy annesi yesin onları annem ne güzel olurrrr

Konu Bilgileri
Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 0 ziyaretçi)
tben hayatkavunici+ seldayavuzguray serengl fatosozel+ serpil02507+ cimcimes53+ kumsal+ nhlkpr+

aminnn inşallah inşalahhh
kızlar çok fena grip oldum yaaawwww:94:

kumsalım grip etrfata var mısranın eşide grip cnm dikkat et bebğimm ilh bu syfada selda hamiş olsa arkasından bütün kızlar hanii cümbür cemaat herkes kırmızlara bürünmüştü bu ay hahahhahhahhahahahhhah

bu seferde bebişlere bürünelim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

b12 ben yaptırmıştım test bi kere çok ii sonucum ondan rahatım ama tabiki vitaminler önemli minarellerde hatta soda içmemiz lazım minarel çok

ben tedaviye başladığımdan beri folbiol alıyorum ama geçen ay kanım çok düşük olduğundan gynoferrosanol alıyorum ama gelsin kilolar diyor

nihalim canım doktor hgangi tahlilleri istedi senden isimlerini yazsana

kardiyovasküler risk paneli

kromozom analizi eş ile birlikte kana bakılıyomuş

b12
folik asit
tan kan sayımı
tsh
ft4
prolaktin
dhea-so4
hbsAg
hiv12ab
anti HCV
chlamydia ıgl
cd56nk%
75gr ogtt 4 saat
17-oh progestan
açlık insülin
kreatinin
alt
ast
kolestrol
hdl
ldl
trigliserid
hba1c
akş
tkş

amannnnn yazarken yoruldummm :))))

ay sorma serpilim nasıl fenayım boğazım ac ıyor hapiırmaktan ve burnumu silmekten mafoldummm
bu kadar meyve yememe ve dikkat etmeme rağmennn oldum hemde neyse allah beterinden korurusun

canım bunların çoğu devlet hastanesinde yaptırabilirsin aslında maliyeti düşer niye fırsatçılar para kazansın imkanlar neyi el veriyorsa onu değerlendirelim

tam çekup nihal

düşük yaptıktan sonra bende kullandım o ilacı canım ve eylülden beride folibol kullanıyorum :))))

he folik asit ewt bende kullanıyorum
ben bide rahim kalınalşsın diye ilaçlar alıyorum şimdi bide progestan yazar bana kesin artık gene uçarım havada hihi:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…