Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ay nihalim ne bunlar kuzum ya gerçekten çokmuş allah yardımcın olsun
bunları devlet hastanesinde yaptırsana sen ya nasıl başa çıkıcan

Son düzenleme:

bende okurken yoruldum cnm

çünki nerden biliyosun diyceksin bi ara kanıma tam bakıldı benimde b12 vs. bir sürü şey üre crp anam neler kanda bakıldı oda 5 tüp kan verdim onla baktılar

nihalim canım doktor hgangi tahlilleri istedi senden isimlerini yazsana

canım bunların çoğu devlet hastanesinde yaptırabilirsin aslında maliyeti düşer niye fırsatçılar para kazansın imkanlar neyi el veriyorsa onu değerlendirelim

ay nihalim ne bunlar kuzum ya gerçekten çokmuş allah yardımcın olsun
bunları devlet hastanesinde yaptırsana sen ya nasıl başa çıkıcan

ya bağzıları klasık testler işte 2 tanesi pahalı ama olsun bunların sonucunda kafam çok rahatlayacak hep bahsediyorum ya acaba kimyasal geçiyormuyum farkında olmadan diye onun cevabını alıcam en azınından

ay sorma serpilim nasıl fenayım boğazım ac ıyor hapiırmaktan ve burnumu silmekten mafoldummm
bu kadar meyve yememe ve dikkat etmeme rağmennn oldum hemde neyse allah beterinden korurusun

canım...boğaz ağrısına...bir kaşık pekmez içine bir çay kaşığı zencefil ya da tarçın ya da herikisi..ve birkaç damla limon......

bi kaç tüp kan alıp bakarlar bunların hepsine dimi nihal

canım iki ayrı gün gideceğim şeker yüklemesi farklı gün yapılacakmış 4 saat her saatde kan alıyolar yani ilk yarım saat ve ilk kan eklersek 6 kez falan alınacak diğerleri için kaç tüp alıcaklar bilmiyorum zaten kansızım (((

yok cnm o alınan kanın yerine vücut yenisini anında üretiyo kan yerine gelir tertemız oluyo bide
neden kızılaya kan veriyo millet kanı verdikçe vücut yeniliyo ve temızlenıyo

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar.
Bugün pek keyfim yok çok sırtım ağrıyor,grip te olacak gibiyim

Serpil cim dün il müdürlüğüne gidiyordum bu yüzden yanına gelemedim

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn arkadaşlar.
Bugün pek keyfim yok çok sırtım ağrıyor,grip te olacak gibiyim

Serpil cim dün il müdürlüğüne gidiyordum bu yüzden yanına gelemedim

mısracım eşinle her ne kadar ayrı odalarda dursanızda virüs evin içine yayılmıştır. seninde kapmman çok zor elbette. istersen doktorunu bir ara muhtemelen kullanabileceğin ilaçlar vardır. geçmiş olsun kendine dikkat et canım

günaydın kızlarrr :)))))))))

günaydın canıııııııııııım

günaydın kızlarr:80::80::80::80:

günaydın canııııııııııııım :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…