selda burdada sen nerdesin ben görünmüyosun ????
anaaaaa..doğru ya..bugün ayın 1i.....gelmemiştir canım neden gelsin.....hamile o.....
seldaaa burdaaa cvp ??????????????????????
seldaaaaaaa cevappppppppppppppppppppp...ne durumdasınnnnnnn....................
yok hala gelen giden bende eşime test yaptırayımmı dedim yok boşver 3 de kesin olursun dedi açıkçası bende öyle düşünüyorum hep 25 günde olurum böyle ümitlendiğimde günümün geçmesine 2 gün kala gelir benim kırmızılar offffff hamile olsam ne olurduki bir hamile kalsam aşılamaya vereceğim parayı ihtiyacı olan bir çocuğun ihtiyaçlarını kullanmak için saklayacağım
yok hala gelen giden bende eşime test yaptırayımmı dedim yok boşver 3 de kesin olursun dedi açıkçası bende öyle düşünüyorum hep 25 günde olurum böyle ümitlendiğimde günümün geçmesine 2 gün kala gelir benim kırmızılar offffff hamile olsam ne olurduki bir hamile kalsam aşılamaya vereceğim parayı ihtiyacı olan bir çocuğun ihtiyaçlarını kullanmak için saklayacağım
inş hayal gerçekleşir cnmveeeee büyük süpriz bentabiki sadece bir hayal
tuğbaaaaaaaaaaaaaaa DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN canıııııııııııııııııııııııııııım. inşallah yeni yaşında anneolursun
veeeee büyük süpriz bentabiki sadece bir hayal
ben de iyiyim...çalışmaların son iki günü sanırım..sonra bekliycem...bu arada ikimizin tarihleri çok yakın farkındasın di mi???
aman be cimcime,bu ay tutsun bari yahu.....hayatımda ilk kez hamile kalmak istiyorum ya....bu ilginç bi döngü....ayyy..içim bi hoş valla bugün..çok iyiyim sanki....kıpır kıpır.....cimcimeeee,şükürler olsun,ne güzel,iyi kocalarımız,işimiz var..sağlığımız,huzurumuz yerinde.......allah kerkese istediğini nasip etsin....
Konu Bilgileri
Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)
tben hayatkavunici+ seldayavuzguray
burdayım yahuuu
kızlar,ben sizlerin yaşını çok merak ediyorum bi kaç tanenizi biliyorum da...hadi yaşlarınızı yazar mısınız????
ben 37 yaşındayım....bööööğğğğğ.......
32 ye girdim cnmkızlar,ben sizlerin yaşını çok merak ediyorum bi kaç tanenizi biliyorum da...hadi yaşlarınızı yazar mısınız????
ben 37 yaşındayım....bööööğğğğğ.......
Tuğbaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
Doğum günün kutlu olsun,
mutlu ol senelerce,
sana boncuktan kuş yaptım
konacak pencerene.......
Fatoşum,hemşommmmmmmmmmmmmmmmm...
Hoşgeldin canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?