Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Kızlar allah hepinizden binlerce kez razı olsun hiç umudum yoktu sayenizde küçücükte olsa bir umut kıpırdadı içimde ne güzel bir duygu bu ya rabbim sen hepimizin yüzünü güldür inşallah bizi o en şerefli ünvandan eksik bırakma ...................(amin)

Kızlar bişey söyliycem...allah ömür versin...genceciksiniz...
((((ben de gencim tabii bu arada))))
neyse,bu hamile kalamama durumu stresten bence...
Başka bişey olduğunu düşünmüyorum...
Bu kadar sıkmayın kendiniziii..öününzde daha hamile kalabileceğiniz 10-15 yıl var....
Hiç olmadı tedavi olmak için de çok uzun bir zamanınız var...
Lütfen şu takıntıdan kurtulun...
Gençsiniz,sağlıklsınız...olmaması için hiç bir sebep yok...
çok şanslısınız bence...inanıyorum hepiniz doğuracaksınız....

Tuğbacım doğum günün kutlu olsun nice güzel mutlu huzurlu sağlıklı çocuklu senelere inşallah

tuğbacım nice mutlu senelere inş bi dahaki yaşını bebişinle kutlarsın canım benim seni seviyoruz ....

doğum günün kutlu olsun tuğba inşallah birdahi doğum gününü kucağında bir bebişle kutlarsınn .

teşekkürler kızlar inşş hepimiz yeni yıla bebişle girerrizzzzz

Serpil kalkamadı herhalde ohhh yan gel yat serpil boş durmayıp çalışsa bari :92::92::92::92::92::92::92:

amin canım bende inanıyorum hepimiz bebişlerimize kavuşacaz inş.. sabretmek beklemek gerekiyo sadece :)))

kesinlikle ben daha yeni evli sayılırım 1,5 yıl insanların çocuk bile düşünmedikleri bir zaman zaten beni sıkıntıya düşüren annem38 yaşında menopoza girdi hani bende olurmuyum ama yok diyorum o 16 da abimi 17 de beni 20 yaşında krdeşimi doğurdu sonra 18 sene korundu ondan menopoza erken girdi diye düşünüyorum o yüzden sadece bir sorun olup olmaması bir tek düşüncem sol tüpümüm kapalı olması dışında eşim ve bende sorun yok aman biz aşkımıza bakalım kasım ayı aşk ayı oldu hergün çalıştık ohhhhhh sefam olsunnnnnnnn:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92:

ewt cnm umutlarımız yıkılmamalı bende 22 aylık evliyim çıtır evli bide 10 aydır bebiş istiyoz yani allah zamanı gelince herkese vercek hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar inş sağlıklı gebelikle sağlıklı bebişler nasıp etsin cümlesine inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

evet önemli olan önce sağlığımız biz sağlıklı olalım ki herşeyin üstesinden gelebilelim...stres yapıyoruz doğru aslında herşeyi oluruna bıraksak kafamızdan atsak belkide olur .....allah ol derse olur bizde sabırla bekleriz hayırlı bebekler nasip eder bize inşallah ...2 yıl önce bir kadın gördüm iki elinde çocuk biri sırtında biride karnında ....biz karnımızda olsa bitane yeter diyoruz allah hayırlısını nasip eder
inşallah

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn inşalhhhhhhhhhhhhhhhhhh

kızlar ne oldu şok şok şok
o malum ecz tekrar aradım eşim gitmişşti ona yok demişler
ben dedim şu poliklınık şu dr hastasıyım iğnem vurulcak sizden daha önce bu iğneyi aldım ama varmı dün eşime yok denmiş atılmam gerkiyo
var sayılı elimizde ondan dedi o dr hastalarına var dedi düşünebiliyomusunuz akşama gelip alcam 2 tane dedim sağolun

eşim bana dedi bunlar ilaç ticareti yapıyo senin dr arıyo ecz şu kadar temın edin şu kadar hastam var ben hepsine şu kadar yazcam diyo onlarda diğer insanlara yazmıyo ay inanmıyorum gerçek şok şok
ellerinde sayı ile varmışta vs. dün eşime yok dediniz ay allahım ii ki tekrar aradım akıllıyım allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…