Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

aklını sevsinler sein canım benim ... neyse al akşama barim :)))

ama yani ne insafsızlık dediğin gibi başkası alamayacak kesin dr da kazanıyodur bundan ....

benim tedavimde ovitrell kullanmıştım hem çok pahalıydı hemde boşa gitti paralar daha ucuzu yokmu ki 90 tl her seferinde aaaaa pazarlık yapacam doktorla ucuz olandan yaz diye

bende aşılamalarımda ovitrelle kullandım 85 raporsuz raporla 19 dedi bir acz bana ...peki sen neden raporlu almadın ovitrelleyi ....bende boşa verdim okadar parayı hiç biri tutmadı

bende aşılamalarımda ovitrelle kullandım 85 raporsuz raporla 19 dedi bir acz bana ...peki sen neden raporlu almadın ovitrelleyi ....bende boşa verdim okadar parayı hiç biri tutmadı

ne bileyim yumurta takibinde rapor çıkıyormu ama aşılama için kesin çıkaracam hoş kesin onun içinde şart vardır bende bu şans varken bana rapor vermezler hiçbir bilgimiz yok ya doktor ne derse o nettede bir şey yok

ben aşılama konusunda tecrübeliyim hiç biri tutmasada tecrube kazandımcanım bak şimdi seni bilgilendireyim:):)eğer dr gidiyosan rapor çıkarması lazım aşılama için ben araştırma hast prf gidiyorum özel aşılamalarım tutmadığı için dr tüp bebek merkezine raporla gönderecek ....ve 4000 başlıyor 7000 kadar yapan tüp bebek merkezleri var...eğer raporun varsa 2500 dedi bana aradığım bir iki tüp bebek merkezi oda fakulteden raporun varsa böyle ..özelde yapılanlar sayılmıyor ben bir aşılamamı özelde yaptırmıştım onun için 2 aşılama gerekiyo rapor alabilmek için..ama aşılama yaparsan rapor çıkarttır mutlaka çünkü iğneler pahalı

ama ben ssk anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum yani sayılmazmı hiç boşuna dökmeyeyi direk fakülteyemi gideyim

ama ben ssk anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum yani sayılmazmı hiç boşuna dökmeyeyi direk fakülteyemi gideyim

canım okadarını bilmiyorum hepsi anlaşmalı değil ben bir iki yeri aradım bana fakülteden alınan rapor dediler ist medicana hastanesinde yaptırmayı düşünüyorum aradım oşekil dedi dr daha ayrıntısını bilimyorum ama sen bir araştır istersen sor bence boşa gitmesin paran..belki seninkide aynıdır belkide ssk anlaşmalıysa bana fakulte diyince yokya seninkide geçerlidir bence oda hastane çünkü özel değil:44::44::44:kafam karıştı:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…