kızlar ne oldu şok şok şok
o malum ecz tekrar aradım eşim gitmişşti ona yok demişler
ben dedim şu poliklınık şu dr hastasıyım iğnem vurulcak sizden daha önce bu iğneyi aldım ama varmı dün eşime yok denmiş atılmam gerkiyo
var sayılı elimizde ondan dedi o dr hastalarına var dedi düşünebiliyomusunuz akşama gelip alcam 2 tane dedim sağolun
eşim bana dedi bunlar ilaç ticareti yapıyo senin dr arıyo ecz şu kadar temın edin şu kadar hastam var ben hepsine şu kadar yazcam diyo onlarda diğer insanlara yazmıyo ay inanmıyorum gerçek şok şok
ellerinde sayı ile varmışta vs. dün eşime yok dediniz ay allahım ii ki tekrar aradım akıllıyım allahtan
çatlama iğnesini veriyolar size neden yok dedilerki anlamadım sen mi yapacaksın iğneni.....
çatlama iğnesini veriyolar size neden yok dedilerki anlamadım sen mi yapacaksın iğneni.....
ecz yok dedi cnm zaten her yerde yok bu iğne güyaaaaaaaaaa piyasda yokmuş yalancılar
aklını sevsinler sein canım benim ... neyse al akşama barim :)))
ama yani ne insafsızlık dediğin gibi başkası alamayacak kesin dr da kazanıyodur bundan ....
yok canım dr un yazığı iğneyi yok demişler fiyatıda uygunmuş diğerleri pahalıymış dr un adını vermeyince yok demişler anlayacağın dr la anlaşmalı bir eczane ne yazıkki ...
merak ettim ha bu iğnennin adını
neymiş bunun adı bizde kalmayalım sap gibi ortada
pregynl 5000*2 tane
pregynl 5000*2 tane
benim tedavimde ovitrell kullanmıştım hem çok pahalıydı hemde boşa gitti paralar daha ucuzu yokmu ki 90 tl her seferinde aaaaa pazarlık yapacam doktorla ucuz olandan yaz diye
bende aşılamalarımda ovitrelle kullandım 85 raporsuz raporla 19 dedi bir acz bana ...peki sen neden raporlu almadın ovitrelleyi ....bende boşa verdim okadar parayı hiç biri tutmadı
ne bileyim yumurta takibinde rapor çıkıyormu ama aşılama için kesin çıkaracam hoş kesin onun içinde şart vardır bende bu şans varken bana rapor vermezler hiçbir bilgimiz yok ya doktor ne derse o nettede bir şey yok
ben aşılama konusunda tecrübeliyim hiç biri tutmasada tecrube kazandımcanım bak şimdi seni bilgilendireyim:):)eğer dr gidiyosan rapor çıkarması lazım aşılama için ben araştırma hast prf gidiyorum özel aşılamalarım tutmadığı için dr tüp bebek merkezine raporla gönderecek ....ve 4000 başlıyor 7000 kadar yapan tüp bebek merkezleri var...eğer raporun varsa 2500 dedi bana aradığım bir iki tüp bebek merkezi oda fakulteden raporun varsa böyle ..özelde yapılanlar sayılmıyor ben bir aşılamamı özelde yaptırmıştım onun için 2 aşılama gerekiyo rapor alabilmek için..ama aşılama yaparsan rapor çıkarttır mutlaka çünkü iğneler pahalı
ama ben ssk anlaşmalı özel hastaneye gidiyorum yani sayılmazmı hiç boşuna dökmeyeyi direk fakülteyemi gideyim
neden herkesler sustu yine
canım ben çok yoğunum..ara bakıyorum yazılanlara..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?