Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

oleeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy........uçalımmmmm kızlar uçalımm....
serpilcim heberim olmadan çıkarsan mutlu akşamlar...kendine iyi bak demiycem,sana iyi baksınlar......
nihalcimcimcim........dikkat et çarpma bana...

cimcimcimcicmmmmmmeeeeeeeeeee sen napıyosun akşama ne yemek var :86:

ayyy sormayınnnn kızlarrr sabahtan et çıkarmayı unutmuşum eşimde gülüyo bana :))) akşama ciğer almayı düşünüyorum ya yahni yaparız yada arnavut yanınada pilav salata yeter sanırım :))))

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:

bebemmm mkrodalgan varsa hemen çözülür ben hiç önceden çıkarmam benimm yemeğim yok yapacak birşeyde kalmadı dolapta

:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:[/QUOTE]

mikrodalgam yok kuşum ya alalım diyorum kocam yanaşmıyo zararlıymış bilmem ne

ben çok araştırıp öyle almıştım zararı yok canım çokta rahat ettim tavsiye ederim ablama dr si bebeğine süt bile ısıt dedi bilakıs vitamını öldurmeden ısıtıyo dedmişti hatta

giderken krema al..hazır kutu kremalardann..patatesli krema yap...ohh mis gibi yarım satte olur..yanına da domates doğra.....

markete bir gideyim şekillenir yapacaklarım hazır falan şipşak hallederiz allahtan eşim sorunlu değil ne koysam önune yer

ben çok araştırıp öyle almıştım zararı yok canım çokta rahat ettim tavsiye ederim ablama dr si bebeğine süt bile ısıt dedi bilakıs vitamını öldurmeden ısıtıyo dedmişti hatta

markete bir gideyim şekillenir yapacaklarım hazır falan şipşak hallederiz allahtan eşim sorunlu değil ne koysam önune yer [/QUOTE]

bende öle diyorum ama bakalım buara sıkışığız ama alacağım sonunda :))))
evet benim kocamda saolsun sorun yaratmaz :)))

markete bir gideyim şekillenir yapacaklarım hazır falan şipşak hallederiz allahtan eşim sorunlu değil ne koysam önune yer [/QUOTE]

YAW ŞU KADINLARIN HAYATI NE ZOR ..
GÜNDÜZ İŞTE ÇALIŞ
AKŞAM EVDE ÇALIŞ
GECE GENE ÇALIŞ

bende öle diyorum ama bakalım buara sıkışığız ama alacağım sonunda :))))

evet benim kocamda saolsun sorun yaratmaz :)))[/QUOTE]

yaw şu kadınların hayatı ne zor ..
Gündüz işte çalış
akşam evde çalış
gece gene çalış[/quote]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…