evet bilmiyorum çok karıştırmak istiyorum hangisi hayırlıysa o çıksın karşıma:44::44::44::44:ilaçlar dahil iyi fiyat vermişler canımaklında kalmasını onada git canım
çok uykum geldi kızlar..ama işim de bitmedi daha....uçalım da açılalım bariiii
nihall çokmu uykun var hava kaplı burad ondanmı acaba??????
oleeeeeeyyyyyyyyyyyyyyy........uçalımmmmm kızlar uçalımm....
serpilcim heberim olmadan çıkarsan mutlu akşamlar...kendine iyi bak demiycem,sana iyi baksınlar......
nihalcimcimcim........dikkat et çarpma bana...
cimcimcimcicmmmmmmeeeeeeeeeeesen napıyosun akşama ne yemek var :86:
ayyy sormayınnnn kızlarrr sabahtan et çıkarmayı unutmuşum eşimde gülüyo bana :))) akşama ciğer almayı düşünüyorum ya yahni yaparız yada arnavut yanınada pilav salata yeter sanırım :))))
:13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13::13:
yokyok çarpmam canım senın kadar yüksekten uçamama bu gun halim yok
bebemmm mkrodalgan varsa hemen çözülür ben hiç önceden çıkarmam benimm yemeğim yok yapacak birşeyde kalmadı dolapta
bebemmm mkrodalgan varsa hemen çözülür ben hiç önceden çıkarmam benimm yemeğim yok yapacak birşeyde kalmadı dolapta
mikrodalgam yok kuşum ya alalım diyorum kocam yanaşmıyo zararlıymış bilmem ne
giderken krema al..hazır kutu kremalardann..patatesli krema yap...ohh mis gibi yarım satte olur..yanına da domates doğra.....
ben çok araştırıp öyle almıştım zararı yok canım çokta rahat ettim tavsiye ederim ablama dr si bebeğine süt bile ısıt dedi bilakıs vitamını öldurmeden ısıtıyo dedmişti hatta
markete bir gideyim şekillenir yapacaklarım hazır falan şipşak hallederiz allahtan eşim sorunlu değil ne koysam önune yer
bende öle diyorum ama bakalım buara sıkışığız ama alacağım sonunda :))))
evet benim kocamda saolsun sorun yaratmaz :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?