aşk'ların en özeli bitmeyen sevdam iyiki varsın iyiki dogdun dünyanın tüm güzellikleri seninle bizimle olsun paylaştıkca cogalsın seni cok seviyorum. Bu
ii ne yapsın sesi çıkmıyo ondandır bahsetmiyomuslu bu ara
yanlız dgünüm nüfusta ocak yazıyo benim ondan diye dün kutlamadı bende dedim benim esas günüm 1 aralık kardeşlerim aradı hala tık yok çalışma yapcam diye sesimi çıkarmadımama surat on kantar bende saat 10 da söylşedim aaa ben bugün değil ocak diye biliyorum ulen her yerde 1 aralık yazıyo geçen yıl pastalar yaptırdı çiçekler aldı bende ona aynısını yapcam banyodayken ben face yazı yazmış hiç umursmadım ama tartılşmadım da biliyon önemli günlerdeyim
hadi canım ..vallaha mı..
Yemez miyim....gerçi gündüz 2 tane yedim ama....ver hadi bi tane...
ama yazdığı yazı güzeldi hoşuma gitmedi değil
AŞK'LARIN EN ÖZELİ BİTMEYEN SEVDAM İYİKİ VARSIN İYİKİ DOGDUN DÜNYANIN TÜM GÜZELLİKLERİ SENİNLE BİZİMLE OLSUN PAYLAŞTIKCA COGALSIN SENİ COK SEVİYORUM. bu
eylul0655,cimcimes53+,nhlkpr+,tben+,KIZÇELER BEN ÇIKICAM BİRAZDAN...HERKESLERE İYİ AKŞAMLAAARRRR
iyi akşamlar kavuniçi kızçeeeee
AŞK'LARIN EN ÖZELİ BİTMEYEN SEVDAM İYİKİ VARSIN İYİKİ DOGDUN DÜNYANIN TÜM GÜZELLİKLERİ SENİNLE BİZİMLE OLSUN PAYLAŞTIKCA COGALSIN SENİ COK SEVİYORUM. bu
günaydın kızlarr aaaaaaaaaaa iconlar yok
neyse ....
kızlar iğnemi dün vuruldum hayırlı olsun inşallah cuma cmt çalışma var artık hihihi dr tavsiyesi
duaları okudum cimcime :)
günaydın ....hadi hayırlısı canım inşallah boşa çıkmaz bu emeğin iyi haberler bekliyoruz dr uy bol çalışma yap:):)bende okudum dualarımı:):)günaydın kızlarr aaaaaaaaaaa iconlar yok
neyse ....
Kızlar iğnemi dün vuruldum hayırlı olsun inşallah cuma cmt çalışma var artık hihihi dr tavsiyesi
duaları okudum cimcime :)
günadyın kızlar nasılsınız heyırlı cumalar
günaydın ....hadi hayırlısı canım inşallah boşa çıkmaz bu emeğin iyi haberler bekliyoruz dr uy bol çalışma yap:):)bende okudum dualarımı:):)
günaydın canım ...
hayırlısı olsun yumoşların döllensin çatlasın vs bebiş olsun sonunda inş....
vavvavavvavavvvav kral faruğa alkışşşşşşşşşşşşşşşşş
günaydın canlarımm
tben iğnenn hayırlı olsun şifan olsun inşallhh :)))
serengl canım günaydın ben şimdi müşteriye gidecğim sonra gelirim öpüldünüzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?