kek için geç mi kaldım?
kek için geç mi kaldım?
Günaydınnnnn arkadaşlar
tben
ayyyyyy çok heyecanlandım ocak ayındaki sürpriz ne acaba kız yoksamm kral faruk senden gizli test yaptı ve takviye falanmı aldıı ne dersin ayyy çok heyecan yaptımm meleğinimi vercek acaba sana :))))
Günaydınnnnn arkadaşlar
hoşbulduk.valla afiyet oldu tamda kahve içiyordum:)
günaydın bu arada
hoşbulduk.valla afiyet oldu tamda kahve içiyordum:)
günaydın bu arada
günaydın yavru kuşlarım işte geldim burdayım ben bu işte ustayım bugün 4 te randevum var hayırlısıyla aşılama için start verecğiz dün birşey öğrendim gece nette araştırdım birşey bulamadım kadınlarda iskele olurmuş bu düşük olunca hamile kalmak zor olurmuş ama doktorlar bilemezmiş eski köy ebeleri varmış ancak onlar anlarmış benim iki görümceminde 2 sene çocukları olmamış bu sayede hamile kalmışlar bende bir araştırsammı diyorum ne dersiniz bizim burdaymış gittikleri kadın
günaydın canım geliba doğum günündü geçmiş doğum günün kutlu olsun nice senelereinşalalh yeni yaşına bebişinle girersin
iğnen hayırlı olsun tatlım sana bebiş&bebişler getirsin inşallahhh buarada yeni nikini söylemek tuhafıma gidiyır canım sana nasıl hitap edeceğimi şaırdım yaw:) alışamadım
serpilim canım nasılsın bene özledimmmmmm(
cimcime günaydın canım nasılın
mısracım günaydın canım nasılsın
günaydın yavru kuşlarım işte geldim burdayım ben bu işte ustayım bugün 4 te randevum var hayırlısıyla aşılama için start verecğiz dün birşey öğrendim gece nette araştırdım birşey bulamadım kadınlarda iskele olurmuş bu düşük olunca hamile kalmak zor olurmuş ama doktorlar bilemezmiş eski köy ebeleri varmış ancak onlar anlarmış benim iki görümceminde 2 sene çocukları olmamış bu sayede hamile kalmışlar bende bir araştırsammı diyorum ne dersiniz bizim burdaymış gittikleri kadın
cimcimemmememmmmmmmmmmmmmmmmmmm mucuxxxxxxxxxxxxx
canım kahven afiyett olosun ttalımm
tben canım çifter çifter mutluluk gelsin sana çatlama iğnenle ikiz bebeğin gelsin inşalhhh
kumsalım akım zeytinde .(( kızn doğumuda yakındı ve hastaydıı.......
ayyyy evet ıconlar nerde ???????
ayyy arştır ya öğren olmasaa bede gelirim :))))) malum böyle şeylere pek meraklıyım hahhahahah ben
günaydın canım geliba doğum günündü geçmiş doğum günün kutlu olsun nice senelereinşalalh yeni yaşına bebişinle girersin
iğnen hayırlı olsun tatlım sana bebiş&bebişler getirsin inşallahhh buarada yeni nikini söylemek tuhafıma gidiyır canım sana nasıl hitap edeceğimi şaırdım yaw:) alışamadım
serpilim canım nasılsın bene özledimmmmmm(
cimcime günaydın canım nasılın
mısracım günaydın canım nasılsın
ayyy arştır ya öğren olmasaa bede gelirim :))))) malum böyle şeylere pek meraklıyım hahhahahah ben
günaydın canım afiyet olsun
kendini tanıtırmısın bize ...
kız serpil başka şeyleri merak et bunlara kafa yorma senin çözüm dr yolları biliyosun ben böle şeylere pek inanmam sakat işler bunlar kırıkçı çıkıkçı gibi ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?