Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tben

ayyyyyy çok heyecanlandım ocak ayındaki sürpriz ne acaba kız yoksamm kral faruk senden gizli test yaptı ve takviye falanmı aldıı ne dersin ayyy çok heyecan yaptımm meleğinimi vercek acaba sana :))))

ilahi serpoş ayyy iconlar nerde yaaaa off :)
yok kız doğumgünü süprizi yapcakmış delü adam benim 1 aralık geçen sene çiçekli pastalı geldi delüüü unuttu ocağa sarkıtıyo ay çifter çifter doğumgünü benim hep karışır çoğu insan nüfusuma göre kutlar halbukı diyorum ama face de 1 aralık yazıyo aman bakalım ne yapcak :)

günaydın canım geliba doğum günündü geçmiş doğum günün kutlu olsun nice senelereinşalalh yeni yaşına bebişinle girersin
iğnen hayırlı olsun tatlım sana bebiş&bebişler getirsin inşallahhh buarada yeni nikini söylemek tuhafıma gidiyır canım sana nasıl hitap edeceğimi şaırdım yaw:) alışamadım

serpilim canım nasılsın bene özledimmmmmm (

cimcime günaydın canım nasılın

mısracım günaydın canım nasılsın

günaydın yavru kuşlarım işte geldim burdayım ben bu işte ustayım bugün 4 te randevum var hayırlısıyla aşılama için start verecğiz dün birşey öğrendim gece nette araştırdım birşey bulamadım kadınlarda iskele olurmuş bu düşük olunca hamile kalmak zor olurmuş ama doktorlar bilemezmiş eski köy ebeleri varmış ancak onlar anlarmış benim iki görümceminde 2 sene çocukları olmamış bu sayede hamile kalmışlar bende bir araştırsammı diyorum ne dersiniz bizim burdaymış gittikleri kadın

hoşbulduk.valla afiyet oldu tamda kahve içiyordum:)
günaydın bu arada

canım kahven afiyett olosun ttalımm

tben canım çifter çifter mutluluk gelsin sana çatlama iğnenle ikiz bebeğin gelsin inşalhhh

kumsalım akım zeytinde .(( kızn doğumuda yakındı ve hastaydıı.......

ayyyy evet ıconlar nerde ???????

ayyy arştır ya öğren olmasaa bede gelirim :))))) malum böyle şeylere pek meraklıyım hahhahahah ben

günaydın canım saolasın iyiyim valla ne olsun sen nasılsın...

canım benim öncelikle aşılama startın hayırlı uğurlu olsun ... olumlu sonuçlar versin inş...
diğer konuya gelince hiç duymadım iskele olayını düşük yaptıktan sonra helede kürtaj olmadıysan hemen hamile kalan çok insan var dr görmeyipte köy ebesinin görmesi pek mantıklı gelmedi bana açıkçası sonra daha sakat şeyler olmasın aman dikkat et derim ...

serpoşum sağol dileklerin için umarım hepimiz yaşarız bu mutluluğu aminnn

ayyy arştır ya öğren olmasaa bede gelirim :))))) malum böyle şeylere pek meraklıyım hahhahahah ben

ay evet serpoşun sokmadığı kalmadı orasına senin teyzede bi el atıversin hihihi:)

sağol kumsalcım dileklerin için tşk ederim cümlemiz inşşş yaşarız aynı duyguları tuğba de cnm ok :)

tben

alalhh iyiliğini versin emii çatladımmm gülmektenn hahhahhahahahhahhahahhahhahhhahhahahahhhahahaha sokmadığımız şey kalmadıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…