ara ara lazım canım....çay demlemeyi unutma..canın sıkılırsa içersin...
çay beni kurtarırmı bilmem :)))
ne çabık geldin bak oynuyoruz katıll hemen...
kızlarrrrrr tahlillerimden birinin sonucu çıkkı kardiyovasküler olan dr herhangi bir sorun yok değerlerden birinde bir şey var dedi onun içinde normal tedavilerde de kullanılan corasprin kullanıcaksın dedi
buarada yarın yokum kızlar tahlillerin diğerleri için izin aldım merak etmeyin muckssssssssssssssss
kızlarrrrrr tahlillerimden birinin sonucu çıkkı kardiyovasküler olan dr herhangi bir sorun yok değerlerden birinde bir şey var dedi onun içinde normal tedavilerde de kullanılan corasprin kullanıcaksın dedi
buarada yarın yokum kızlar tahlillerin diğerleri için izin aldım merak etmeyin muckssssssssssssssss
çok sevindim nihalcimmm neden kanda pıhtılaşma mı varmış :26:
ohhh hadi gözün aydın canım çok sevindim :))))
değerlerin birinde bir şey var dedi ama ayrıntı vermedi sanırım pıhtılaşma var tahlillerin tamamı ile yorumlarız dedi
sağol canımmm hayırlısıyla diğerleride bitse
kızlaarrr..
kaçıyorum......kendnize iyi bakın...
öpüyorum
çok sevindim nihalcimmm neden kanda pıhtılaşma mı varmış :26:
ohhh hadi gözün aydın canım çok sevindim :))))
allah nazardan saklasın canım. diğer sonuçlarda allahın izni ile tertemiz çıkacak bak göreceksin
aminnnnnnn sağol fatoşcum çok mutlu oldum
bak sana tavsiyem hayatım ben geçen ay çektirdim azcık zor ölmüyorsun sonuçta 3 ay ilaç denedim olmayınca rahim filmi çektirdik ama keşke en başında çektirseymişim tek tüp tıkalı biliyorsunuzki bu ay aşılamam yapılacak gonal f başladım bence hemen çektir doktorlara kalsa aşılamadan hemen önce çektiriyorlar ben kendi isteğimle çektirdim
canım ben karar verdim fili çeltireceğim.sana sormam gereken şeyler var şöyleki;enjekte edilen boyanın bir zararı var mı,
internetten okuduğum kadarıyla adet'ten sonraki 3. çekiliyor muş doğrumu,sonrasında korunmak gerekiyor mu?
canım sen çektirmiş olduğun için soruyu direkt sana yönelttim.
daha önce çektirmiş olan cevaplayabilir..
biliyorum,çok oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?