Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlarrrrrr tahlillerimden birinin sonucu çıkkı kardiyovasküler olan dr herhangi bir sorun yok değerlerden birinde bir şey var dedi onun içinde normal tedavilerde de kullanılan corasprin kullanıcaksın dedi

kızlarrrrrr tahlillerimden birinin sonucu çıkkı kardiyovasküler olan dr herhangi bir sorun yok değerlerden birinde bir şey var dedi onun içinde normal tedavilerde de kullanılan corasprin kullanıcaksın dedi

çok sevindim nihalcimmm neden kanda pıhtılaşma mı varmış :26:

allah nazardan saklasın canım. diğer sonuçlarda allahın izni ile tertemiz çıkacak bak göreceksin

buarada yarın yokum kızlar tahlillerin diğerleri için izin aldım merak etmeyin muckssssssssssssssss

hayırlı haberlerle dön inşallah

kızlaarrr..
kaçıyorum......kendnize iyi bakın...
öpüyorum

iyi akşamlar bende öptüm hemşooooooooooo

canım ben karar verdim fili çeltireceğim.sana sormam gereken şeyler var şöyleki;enjekte edilen boyanın bir zararı var mı,
internetten okuduğum kadarıyla adet'ten sonraki 3. çekiliyor muş doğrumu,sonrasında korunmak gerekiyor mu?
canım sen çektirmiş olduğun için soruyu direkt sana yönelttim.
daha önce çektirmiş olan cevaplayabilir..
biliyorum,çok oluyorum

canım herkescikler çıktı yarın cvp yazarlar ancak bende çektirmediğim için yorum yapamıyacam ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…