Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

umutların hiç tükenmesin cnm

nihalcim bütün dr alr escarpin veriyor banada vermişlerdi :)) ama ben kullanmadım cnm aman yanii sorun etme bebşim bbeşin neinde sonunda gelecek

ben kullanıyorum doktorum hamile kalıncaya hatta 8.haftaya kadar kullanmam gerektiğini söyledi pıhtılaşma olması gerekmiyormuş hatta şöyle söylemişti bebek düşünen her bayan 3 ay önceden folik asit ve coraspine başlaması gerekli

günaydın herkeze...

serpil,biliyorum filmin amacınıda azbiraz korkuyorum..

seldayavuzguray,teşekkür ederim canım ilgin için..

kızlar nasılsınız.?

tben,güzel heberleri okudum hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..

kızlar bakarsınız bu ay hep beraber
ne güzell...beklenmeyen gününüz gelmesin..bu gelsin
şekerciğim merhaba nasılsın sen bu hafta süre almamışsın canım bizimde 4 eksiğimiz var okuyabilecek durumdamısın acaba :)))

günaydın cnmm ben bu ay hepinizden umutluyum

canım ben çektirmiştim adetin 8ci günü çektiler rahim flmini kanlarrın açık olup olmadığını gösteriyor o flm

hayır hayatım biz o yüzden bu topikteyiz birbirimize yardımcı olmak için ilacın bir zararı yok ben 11 gün çektirdim adetliyken çekilmiyor bittikten 3 gün sonraymış normali

aman analarımız sanki corspin ve folic kullandıı valhii çatır çatır doğurmuşlar şimdiiki hatunlar naylon hatun .))))))))))))))))))))

aman analarımız sanki corspin ve folic kullandıı valhii çatır çatır doğurmuşlar şimdiiki hatunlar naylon hatun .))))))))))))))))))))

öylede eskiden herşey doğaldı biz neyiz tamamen yapay biz çürüğüz anlaşılan o zaman hepimiz neden döküyoruz o kadar parayı demekki var bir sorun

şekerler günaydın....
nasılsınızzzzzzz.....
dün gece iki apartman komşumla beraberdik...
bebekten konuşuyoruz...ne zaman kısmetse o zaman olur dediler....
ikisinin de birer çocuğu var.....
birine doktor demiş ki,polistik overin var,tedaviyle bile %50 ihtimal çocuk yapman........ve d.kontrolü bıraktığı aydan 2 ay sonra hamile kalmış...
diğerinin hem overi varmış hem de tüplerden biri tıkalıymış....ona da dr tedavi vermiş...ama tedavi başlamadan hamile kalmış....
bana da iyi moral verdiler.sen kafaya takmışsın...zamanı vardır onun...böyle stress yapma,strese girdikçe ihtimal düşer dediler...
bu arada biri de hemşire.....
hepimize moral olsun diye yazdım....no stress kızlar...:92::92::92::92:

Kavuniçicim buradaki birçok arkadaşım bilir bende çok sayıda polikistik over vardı,üstüne üstlük hipotiroid hastasıyım.Allah ın mucizesi işte hamileyim

kesinlikle öyle no stress yes bebek

Kavuniçicim buradaki birçok arkadaşım bilir bende çok sayıda polikistik over vardı,üstüne üstlük hipotiroid hastasıyım.Allah ın mucizesi işte hamileyim

evet canım benim...
sen en güzel örneksin....benim için de senin yerin daha bi değişik..
şöyleki,buraya senin yazını okuyup girmiştim....hatırlıyosun di mi???aynı zamanda hamile kalıp,aynı günlerde can sıkıcı şeyler yaşayan arkadaşım...
çok seviniyorum senin adına...bir mucize gerçekleştirdin....canım benimmmm...

Evet kavuniçicim herşeyi hatırlıyorum:)

mısracım ne zaman pırtlatıyosun bebişini....
NOT:: işyerinde hamile bi arkadaş vardı da,eylülde doğum yaptı....
pırtlakmak deyimi ondan kalmadır..herkesi kızcağıza hadi pırtlat artık,daha pırtlatamadın mı
,yakında burda pırtlatıcan gibi takılırdı da.......gülümseyelim diye paylaştım ben de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…