canım ben karar verdim fili çeltireceğim.sana sormam gereken şeyler var şöyleki;enjekte edilen boyanın bir zararı var mı,
internetten okuduğum kadarıyla adet'ten sonraki 3. çekiliyor muş doğrumu,sonrasında korunmak gerekiyor mu?
canım sen çektirmiş olduğun için soruyu direkt sana yönelttim.
daha önce çektirmiş olan cevaplayabilir..
biliyorum,çok oluyorum
canım herkescikler çıktı yarın cvp yazarlar ancak bende çektirmediğim için yorum yapamıyacam ...
kızlar günaydınnnnn dün dr günümdü ve müthiş dr bile çok sevindi rahımım oldukça kalınlaşmış ilk denememizde daha az dı sanırım 10 mu 11 mi mm ne progestan verdi ama ateşim bu sabah düşük çıktı
yumurta çatlamış tabiki....
dr cuğum inş hamilesin dedi anlattım bu aydan itibaren gelmiyim vs. anlıyorum dedi hsg çektirmemiz lazım bu ayda olmazsa neyse inş güzel haber alıcaz dedi öyle
canım ben karar verdim fili çeltireceğim.sana sormam gereken şeyler var şöyleki;enjekte edilen boyanın bir zararı var mı,
internetten okuduğum kadarıyla adet'ten sonraki 3. çekiliyor muş doğrumu,sonrasında korunmak gerekiyor mu?
biliyorum,çok oluyorum
süperrrrrrrrrrrrrrrr inşallhhhhhhhhhhhhhh
kızlar günaydınnnnn dün dr günümdü ve müthiş dr bile çok sevindi rahımım oldukça kalınlaşmış ilk denememizde daha az dı sanırım 10 mu 11 mi mm ne progestan verdi ama ateşim bu sabah düşük çıktı
yumurta çatlamış tabiki....
dr cuğum inş hamilesin dedi anlattım bu aydan itibaren gelmiyim vs. anlıyorum dedi hsg çektirmemiz lazım bu ayda olmazsa neyse inş güzel haber alıcaz dedi öyle
benim tamam arkadaşlar dualar
biliyorum,çok oluyorum
canım senin adına çok sevindim hayırlısı ile bu sevincimiz katlanacalk inş ben senden ümitliyim bu ay hayırlısı ile sizi bekleten sıpa bu ay gelecek inş...
çok sevindim nihalcimmm neden kanda pıhtılaşma mı varmış :26:
inş. hepimiz hamileyizdir :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?