Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bu arada ben 2 ay ilaç tedavisi gördüm.dış gebelik olmuştu 4ay önce.o yüzden kanalların durumunu öğrenmeden ilaç kullanmak istemiyorum.
bende normal kişilere nazaran dış gebelik olma riski 100/20 doktorum öyle söylüyor(

cimcime bende çıkıyorum.iyi akşamlar canımyarın okurum artık cevapları inşaallah.öptüm canım

kızlar günaydınnnnn dün dr günümdü ve müthiş dr bile çok sevindi rahımım oldukça kalınlaşmış ilk denememizde daha az dı sanırım 10 mu 11 mi mm ne progestan verdi ama ateşim bu sabah düşük çıktı
yumurta çatlamış tabiki....
dr cuğum inş hamilesin dedi anlattım bu aydan itibaren gelmiyim vs. anlıyorum dedi hsg çektirmemiz lazım bu ayda olmazsa neyse inş güzel haber alıcaz dedi öyle

süperrrrrrrrrrrrrrrr inşallhhhhhhhhhhhhhh

canım ben çektirmiştim adetin 8ci günü çektiler rahim flmini kanlarrın açık olup olmadığını gösteriyor o flm

canım senin adına çok sevindim hayırlısı ile bu sevincimiz katlanacalk inş ben senden ümitliyim bu ay hayırlısı ile sizi bekleten sıpa bu ay gelecek inş...

hayır hayatım biz o yüzden bu topikteyiz birbirimize yardımcı olmak için ilacın bir zararı yok ben 11 gün çektirdim adetliyken çekilmiyor bittikten 3 gün sonraymış normali

inş. hepimiz hamileyizdir :)))

inşallah topikce böyle göbek tokuştururuz ne güzel banane önce ben kalacağım kendimden umutluyum almanyadan arkadaşım bir site varmış ilişki takvimi veren onun adresini verecek bende size yarın kendisi 3 yıllık evli çok tedavi uyguladılar olmadı bu takvim sayesinde hamile kaldı 10 haftalık tam banada söyledi adresi alayım hepimiz uygulayalım neden olmasın bakarsınızoluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…