Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Canım normal doğum tarihim 25 şubat falan.Ama ben sezeryan istiyorum bugün dr muayenemiz var dr la bu konuyu konuşmak istiyorum bakalım.14 Şubat olabiler ne dersin?:)))

1-Normal doğum yapacak kadar cesaretli değilim.
2-Kalbimde problem var
3-Mucize bebişi normal doğurarak riske atmak istemiyorum.

Canım normal doğum tarihim 25 şubat falan.Ama ben sezeryan istiyorum bugün dr muayenemiz var dr la bu konuyu konuşmak istiyorum bakalım.14 Şubat olabiler ne dersin?:)))

ay...mısra ağlıycam şimdi ya....bizim d.tarihi de 15 şubat falan gibiydi...eşim demişti ki,14 şubatta yapalım biz bunu...sevgililer günü hediyesi olur dedi....
evet..kesinlikle 14 şubat yap....canım ya,çok duygulandım....evet 14 şubat olmalı....

en büyük sevgilin olack o senin bu arada arkadşını tebrik ediyorum hayıt muhteşem bir bitki ben ona çok inanıyorum

1-Normal doğum yapacak kadar cesaretli değilim.
2-Kalbimde problem var
3-Mucize bebişi normal doğurarak riske atmak istemiyorum.

tatlım...ben de 29 yaşında açık kalp ameliyatı geçirmiştim....
doktorum dedi ki,normal doğum yapabilirsin....ama ben korktum sancılardan sezeryan yapmıştım...
şimdilerde normal doğumu uyuşturup yapıyolar,pek bişey hissetmiyosun..iki arkadaşım öyle doğum yaptı...
sezeryanı da alt kısmı uyuşturup yapabilirsin...
ama kısaca sen kendini ne şekilde huzurlu hissedeceksen öyle yap...
normal doğumdan herkes korkuyor...çok normal...
sezeyan da öyle çok zor değil....sadece göbeğinin inmesi zaman alıyor...onu da boşver....
senin ne istediğin önemli...

Hayırlısı olsun inşallah cnm

Epidural doğum yani annemde sezeryanı epidural yaptır diyor ama bunda da çok kararsızım,en ufak yanlışta Allah korusun felç oluyorsun
Yan etkileri daha az diyorlar ama ablamın kendi isteği dışında epidural sezeryan oldu ,genel anestezi almış gibi tüm yan etkileri yaşadı (
Bol bol kusma,sancı gibi.

merhaba kızlar nasılsınız

busemm inşallah güzel haberler alırız senden dilerim bebiş seninledir

serpilim nasılsın canım

mısracım nasılsın oğluş nasıl arkadaşını tebrik ederim allah tamamına erdirsin

hayat sen nasılsın canımmmm

iyim kumsalım ne olsun balım idare ediyoruz umarım sende iyiisndir canım artık bebbek yoluna bensiz devam edecksin canım aynı anda hamile kalacktık ben seni yolda bırakmış oluyorum ama burda asla yalnız bırakmayacğım

canım..içine sinmeyen hiç bişeyi kim ne dersin yaptırma..
şüpheyle doğuma girilmez...sanırım rahat edeceğin tek şey,genel anestezi-sezeryan...senin için en sağlıklısı o olur diye düşünüyorum...
hayırlısıyla bi atlat inşallah da,burda kutlamasını yaparız...bakarsın o zaman hamile haberleri de alırız...

iyiyiz tatlım nasıl olalım....sen de iyiyisin???????

mısracım iiyim çok şükür bu aralr kilo vermeye çalışıyorummmm işte iyi olmana çok sevindim tatlımm

serpilim nedennnnn ya ne oldu beni bırakma
iyiyim çok şükür canım kilolarla başım dette onlara savaş açtımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…