Canım normal doğum tarihim 25 şubat falan.Ama ben sezeryan istiyorum bugün dr muayenemiz var dr la bu konuyu konuşmak istiyorum bakalım.14 Şubat olabiler ne dersin?:)))
1-Normal doğum yapacak kadar cesaretli değilim.
2-Kalbimde problem var
3-Mucize bebişi normal doğurarak riske atmak istemiyorum.
Canım normal doğum tarihim 25 şubat falan.Ama ben sezeryan istiyorum bugün dr muayenemiz var dr la bu konuyu konuşmak istiyorum bakalım.14 Şubat olabiler ne dersin?:)))
1-Normal doğum yapacak kadar cesaretli değilim.
2-Kalbimde problem var
3-Mucize bebişi normal doğurarak riske atmak istemiyorum.
mısracım ne zaman pırtlatıyosun bebişini....
NOT:: işyerinde hamile bi arkadaş vardı da,eylülde doğum yaptı....
pırtlakmak deyimi ondan kalmadır..herkesi kızcağıza hadi pırtlat artık,daha pırtlatamadın mı
,yakında burda pırtlatıcan gibi takılırdı da.......gülümseyelim diye paylaştım ben de....
ay...mısra ağlıycam şimdi ya....bizim d.tarihi de 15 şubat falan gibiydi...eşim demişti ki,14 şubatta yapalım biz bunu...sevgililer günü hediyesi olur dedi....
evet..kesinlikle 14 şubat yap....canım ya,çok duygulandım....evet 14 şubat olmalı....
en büyük sevgilin olack o seninbu arada arkadşını tebrik ediyorum hayıt muhteşem bir bitki ben ona çok inanıyorum
tatlım...ben de 29 yaşında açık kalp ameliyatı geçirmiştim....
doktorum dedi ki,normal doğum yapabilirsin....ama ben korktum sancılardan sezeryan yapmıştım...
şimdilerde normal doğumu uyuşturup yapıyolar,pek bişey hissetmiyosun..iki arkadaşım öyle doğum yaptı...
sezeryanı da alt kısmı uyuşturup yapabilirsin...
ama kısaca sen kendini ne şekilde huzurlu hissedeceksen öyle yap...
normal doğumdan herkes korkuyor...çok normal...
sezeyan da öyle çok zor değil....sadece göbeğinin inmesi zaman alıyor...onu da boşver....
senin ne istediğin önemli...
merhaba kızlar nasılsınız
busemm inşallah güzel haberler alırız senden dilerim bebiş seninledir
serpilim nasılsın canım
mısracım nasılsın oğluş nasıl arkadaşını tebrik ederim allah tamamına erdirsin
hayat sen nasılsın canımmmm
Epidural doğum yani annemde sezeryanı epidural yaptır diyor ama bunda da çok kararsızım,en ufak yanlışta Allah korusun felç oluyorsun
Yan etkileri daha az diyorlar ama ablamın kendi isteği dışında epidural sezeryan oldu ,genel anestezi almış gibi tüm yan etkileri yaşadı(
Bol bol kusma,sancı gibi.
iyiyiz tatlım nasıl olalım....sen de iyiyisin???????merhaba kızlar nasılsınız
busemm inşallah güzel haberler alırız senden dilerim bebiş seninledir
serpilim nasılsın canım
mısracım nasılsın oğluş nasıl arkadaşını tebrik ederim allah tamamına erdirsin
hayat sen nasılsın canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?