Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım ne haber nasılsınn
ne bileyim serpil,işler çok yoğun..bi de sanırım yoruldum...yazdan beri popomu kaldıramadan çalışıyorum...
artık tahammülümün sınırına geldim...biraz gerginim son günlerde...
ya sabır diyorum..şükür bi işm var diyorum...sen nasılsın..okuduğum kadarıyla iyisin..aman kurtulmuşsun işte....
önümüzdeki maçlara bakalım...bakarsın sen de benim gibi sana hayatının ikinci baharını yaşatacak biriyle karşılaşırsın...(((((amiiiiiinnnnnnn))))

evet canım önce ben :))
heyecanla beklemedeyiz şekerim....

aynen bende canım sabırsızlıkla bekliyorum hatta bekleyemeyip erken gebelik testimi yapsam diyorum :)))

neyse bu hafta bi geçsin 15 inde falan eğer olmazsam inş olmam bi idrar yaparım bakalım hayırlısı...

inşalhh hayatımın ilkbahatını yaşayamdım kii ikinci baharını yaşşayyaım ama inşalhhh bu çektiğim garipliklere yaradan son verir ve gerçeketn adam gibi bir adam çıkar karşıma zaten çıkacak tüm kalbimle inanıyorum buna

hayatkavuniçi

bu ara herkes yorgun herkes garip vallhii bir çekim alanına girdik galiba gececek sende sabret tatlımbana gelince inan bana ben rahatım bir sıkıntım yok sdace yaradana layık kulmuyum diye bazan düşünürümm bazan bilerk veya bilmeyerk kırdığım insanlar oluyor ne bileyimm ama ruhen emin ol iyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…