yok cnm eş sorunuof valla evet....bööle bi durgun,bi sakin..sakinlik de değil de yorgun bi gün galiba di mi....herkes aynı...
noldu ki...önemli bişey değil değil mi canım....
yok cnm eş sorunutartıştık geçti ama deldi geçti
çok tatlı yadün gece hamilelikte beslenme kilo alma vs gibi bişi ararken ne buldum bi bakın kızlar.ama var ya nasıl güldüm anlatamam gece gece.eşime döndüm dedim ki.spermin sahibi çok getiriyo ya çiçek kendisi de getirir dedim
Eki Görüntüle 112712
serpoş bizim artık son anlarımız fatoş şeyma ben kimse yok herkesler kayboldu
canım ben sizlerin bu ay yüüznüüzün güleceğine inanıyorum tüm kalbimle diliyorum
cimcime önce senin sdetini beklemiyoruz di mi.....
cimcime önce senin sdetini beklemiyoruz di mi.....
ne bileyim serpil,işler çok yoğun..bi de sanırım yoruldum...yazdan beri popomu kaldıramadan çalışıyorum...canım ne haber nasılsınn
heyecanla beklemedeyiz şekerim....evet canım önce ben :))
ne bileyim serpil,işler çok yoğun..bi de sanırım yoruldum...yazdan beri popomu kaldıramadan çalışıyorum...
artık tahammülümün sınırına geldim...biraz gerginim son günlerde...
ya sabır diyorum..şükür bi işm var diyorum...sen nasılsın..okuduğum kadarıyla iyisin..aman kurtulmuşsun işte....
önümüzdeki maçlara bakalım...bakarsın sen de benim gibi sana hayatının ikinci baharını yaşatacak biriyle karşılaşırsın...(((((amiiiiiinnnnnnn))))
heyecanla beklemedeyiz şekerim....
ne bileyim serpil,işler çok yoğun..bi de sanırım yoruldum...yazdan beri popomu kaldıramadan çalışıyorum...
artık tahammülümün sınırına geldim...biraz gerginim son günlerde...
ya sabır diyorum..şükür bi işm var diyorum...sen nasılsın..okuduğum kadarıyla iyisin..aman kurtulmuşsun işte....
önümüzdeki maçlara bakalım...bakarsın sen de benim gibi sana hayatının ikinci baharını yaşatacak biriyle karşılaşırsın...(((((amiiiiiinnnnnnn))))
heyecanla beklemedeyiz şekerim....
aynen bende canım sabırsızlıkla bekliyorum hatta bekleyemeyip erken gebelik testimi yapsam diyorum :)))
neyse bu hafta bi geçsin 15 inde falan eğer olmazsam inş olmam bi idrar yaparım bakalım hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?