slm canım bende iyiyim canım iyice doğum psikolojisine kaptırdım kendimi..birde işleri erkenden halletmeye çalışıyorum doğumdan sonra rahat olsun biraz diye ama ben doğurur doğurmaz işe gelcem galiba yılsonu yılbaşı işlemleri yoğun biraz.zamanlama kötü oldu biraz ama hayırlısı allah yardım eder inşallah.iyilik ahsencim....yok bi değişiklik..herşey aynı:44::44:
sen nasılsın canım...
Allah gönlünüze göre versin inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız canım.iyiyiz canım sen nasılsın ...
bizde şuan haber yok günler yaklaşıyo haftaya merakla testler yapılır artık yavaş yavaş inş olumlu sonuçlar alırız ...
tatlım merak etme ben artık bekar bir hatunum saklanack herhangi birşey yok ben eşimden ayrıldım artık bebbek yolunda değiim ama sizin yanınzdayım hepde olacağım canım :))) profilimi değiştermedim bekar hatunum hahhahahhahahahahhaha
Serpil cim bu adam vazgeçmeden hemen boşanmayı gerçekleştirin.
herkes doğurack valhi bende doğuracğım bir rahip bulursam imamlardan hayır gelmdii bu sefr rahip bulacğım
cimcime,dün paylaştığın dualar için teşekkür ederim..
slm canım bende iyiyim canım iyice doğum psikolojisine kaptırdım kendimi..birde işleri erkenden halletmeye çalışıyorum doğumdan sonra rahat olsun biraz diye ama ben doğurur doğurmaz işe gelcem galiba yılsonu yılbaşı işlemleri yoğun biraz.zamanlama kötü oldu biraz ama hayırlısı allah yardım eder inşallah.
Allah gönlünüze göre versin inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız canım.
serpil canım gerçekten mi boşandın şakamı.hayırlısı olsun hayatım ya zaten senin eşinde varla yok arasında hayalet gibi birşeydi.yanında değildi
evet ama hayırlısı böyleymiş canım.mutlaka rabbim kolaylık veriyor.ahsencim hoşgeldin canım....önünde yoğuuunn bir dönem var....
allah kolaylık versin canım..tatlı telaşlar bunlar...çalışınca tabii,herşey birbirine karışıyor.
anlıyorum canım eşin yanında yok sen onun çocuklarıyla uğraşıyorsun.kolay değil gerçekten.geçmiş olsun canım.bundan sonra önüne bak hakkında hayırlısı buymuş.ahsen
zaten 5 aydır yoktu :)) biraz ısrracıydıı nihayet kabullendi canım olmuyor ahsen sorunlu çok sorunluyduu benide sorunlarıyla boğdu
bişey değil canım ebrar arkadaşımız bizle paylaştı msn de bende burda sizlerel...
amin cümlemizin ,nş canım benim...
ahsen
zaten 5 aydır yoktu :)) biraz ısrracıydıı nihayet kabullendi canım olmuyor ahsen sorunlu çok sorunluyduu benide sorunlarıyla boğdu
hayat arkadaşı dediğimiz,sırtımıza kambur gibi yapışmayacak..tam tersine,
sırtımızdaki yükü hafifletecek....yapamıyorsa,yürüsün gitsin,kimse kimsenin derdini taşımak,onun yükünü taşımak zorunda değil....
karı ve koca,birbirlerinin hayatını güzelleştirmek,kolaylaştırmak için vardır,ya da olmalı....
sıkıntı veren kocalara hayır........
maalesef erkekelr yapacakları her haltı yaparlar evliyken,
boanmaya gelince hayatta istemezler....önce bi rahat batar..sonra kadının aklı başına gelir,koca da bu rahat hayatı bırakmak istemez....
hayat arkadaşı dediğimiz,sırtımıza kambur gibi yapışmayacak..tam tersine,
sırtımızdaki yükü hafifletecek....yapamıyorsa,yürüsün gitsin,kimse kimsenin derdini taşımak,onun yükünü taşımak zorunda değil....
Karı ve koca,birbirlerinin hayatını güzelleştirmek,kolaylaştırmak için vardır,ya da olmalı....
Sıkıntı veren kocalara hayır........
Maalesef erkekelr yapacakları her haltı yaparlar evliyken,
boanmaya gelince hayatta istemezler....önce bi rahat batar..sonra kadının aklı başına gelir,koca da bu rahat hayatı bırakmak istemez....
cimcimes53+,serpil02507,seldayavuzguray,ahsen_81+,Mısra+,hayatkavunici+,serengl,
herkesler burdaymış selam kızlar
hay ağzına sağlık hep o korkum vardı o yüzden 29 yaşında evlenmeye karar verdim çünkü çok düşündüm doğru insanmı diye rabbim doğru insanmışki dualarımın karşılığı olarak geldi r<bbim doğru insanlarla karşılaştırsın hepimizi
cimcimes53+,serpil02507,seldayavuzguray,ahsen_81+,Mısra+,hayatkavunici+,serengl,
herkesler burdaymış selam kızlar
evet canım çok haklsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?