tabii ki sonuçta pazardan kavun almıyoruz ki,koklayıp da alalım...hata payı çıkacak....
ama biz kadınlar biraz safız..düzelir diyoruz,çoğu şeyi görmezden geliyoruz....amaann olcak olur diyoruz...
herşeyi gözardı ediyoruz maalesef....ama o gözardı edilen küçücük şeyler öyle bir dağ oluyor ki sonra,aşmak geçmek imkansız...
çok zor...kumar resmen...bir erkek aynı hatayı ikinciye yapıyosa,üçüncüyü kesinlikle yapar....kanıtlanmıştır.....her af,afdilenecek yeni suçun habercisidir
dün gece hamilelikte beslenme kilo alma vs gibi bişi ararken ne buldum bi bakın kızlar.ama var ya nasıl güldüm anlatamam gece gece.eşime döndüm dedim ki.spermin sahibi çok getiriyo ya çiçek kendisi de getirir dedim
Eki Görüntüle 112712
dün gece hamilelikte beslenme kilo alma vs gibi bişi ararken ne buldum bi bakın kızlar.ama var ya nasıl güldüm anlatamam gece gece.eşime döndüm dedim ki.spermin sahibi çok getiriyo ya çiçek kendisi de getirir dedim
Eki Görüntüle 112712
Eki Görüntüle 112712
bunu okuduğum da ise ağladım çok.bebek yapma isteğim yok oluyo artık istemiyomuyum acaba die kendime sorarken bu yazı bana çok iyi geldi
iyiyim canım sen nasılsın?doğum ocağın ilk haftası inşallah 4-7si olabilir ama kesin değil daha doktor sezeryan için gün verecek bir daha ki kontrolde günümüz kesin belli olur inşallah.Ahsencim nasılsın,doğum ne zaman cnm?
Çok kilo aldım diyordun başka topikte gördüm 9 kg mu ne almışsın çok iii cnm
cimcimes53+,serpil02507,seldayavuzguray,ahsen_81+,Mısra+,hayatkavunici+,serengl,
herkesler burdaymış selam kızlar
ne güzel söz o öylekanıtlanmıştır.......her af,affedilecek yeni suçun habercisidir............[/U]
naçizane benim şimdi uydurduğum bi söz..güzel oldu di mi???????
ewet kesinlikle güzel oldu tam oturdu
bugün tben de çok konuşmuyor,cimcime de....herkes de bi durgunluk var....
iyiyim canım sen nasılsın?doğum ocağın ilk haftası inşallah 4-7si olabilir ama kesin değil daha doktor sezeryan için gün verecek bir daha ki kontrolde günümüz kesin belli olur inşallah.
[/B].
of valla evet....bööle bi durgun,bi sakin..sakinlik de değil de yorgun bi gün galiba di mi....herkes aynı...ay ne bilim canım benim ne konuşayım bugün bi durgunluk var :)))
noldu ki...önemli bişey değil değil mi canım....ay ben geçen oynadım oynadım sonra gördüm günümübana gülmek çok ii gelmiyo yada mutluluk 2 gün
of valla evet....bööle bi durgun,bi sakin..sakinlik de değil de yorgun bi gün galiba di mi....herkes aynı...
noldu ki...önemli bişey değil değil mi canım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?