Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ne güzel söz o öylekanıtlanmıştır.......her af,affedilecek yeni suçun habercisidir............[/U]

dün gece hamilelikte beslenme kilo alma vs gibi bişi ararken ne buldum bi bakın kızlar.ama var ya nasıl güldüm anlatamam gece gece.eşime döndüm dedim ki.spermin sahibi çok getiriyo ya çiçek kendisi de getirir dedim

bunu okuduğum da ise ağladım çok.bebek yapma isteğim yok oluyo artık istemiyomuyum acaba die kendime sorarken bu yazı bana çok iyi geldi

rica ederim kızlar çıkayım ben şimdi hiç vaktim yok.kuran dersi var oraya gidicem dersimi verip ordan güne gidicemgörüşürüz

Ahsencim nasılsın,doğum ne zaman cnm?
Çok kilo aldım diyordun başka topikte gördüm 9 kg mu ne almışsın çok iii cnm
iyiyim canım sen nasılsın?doğum ocağın ilk haftası inşallah 4-7si olabilir ama kesin değil daha doktor sezeryan için gün verecek bir daha ki kontrolde günümüz kesin belli olur inşallah.
cimcimes53+,serpil02507,seldayavuzguray,ahsen_81+,Mısra+,hayatkavunici+,serengl,

herkesler burdaymış selam kızlar

slm canım nasılsın fatoş görüşemiyoruz pek.

iyiyim canım sen nasılsın?doğum ocağın ilk haftası inşallah 4-7si olabilir ama kesin değil daha doktor sezeryan için gün verecek bir daha ki kontrolde günümüz kesin belli olur inşallah.

[/B].

Biz de iyiyiz cnm,bugün dr amcamıza gideceğiz........................

ay ne bilim canım benim ne konuşayım bugün bi durgunluk var :)))
of valla evet....bööle bi durgun,bi sakin..sakinlik de değil de yorgun bi gün galiba di mi....herkes aynı...

ay ben geçen oynadım oynadım sonra gördüm günümü bana gülmek çok ii gelmiyo yada mutluluk 2 gün
noldu ki...önemli bişey değil değil mi canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…