Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Şaka bir yana da Serpil kuzucum en geç 15 gün sonra bir dr bulmuş olmalıyım,32.haftamda çalışabilir raporu almalıyım çünkü.Kime gideyim yavs çok kafam karıştı:18:

Şaka bir yana da Serpil kuzucum en geç 15 gün sonra bir dr bulmuş olmalıyım,32.haftamda çalışabilir raporu almalıyım çünkü.Kime gideyim yavs çok kafam karıştı:18:

kafan böyle tatalı heyecanlara karışsın canım buluruz elbett bir yolunu hiç bir uçak havada kalmıyor balım bir şeklde iniyor

HAYIRLISI İNŞ BEN Bİ TANE DOĞUIRUIYIM DA AMA HEP KIZKEN DOĞUM KORKUSUNA İKİZ İÇİN DUA EDERDİM AYYYY ALLAHIM SEN BİLİRSİN

amanın kızların da bu salak korkuları bile aynı heralde...
soyadım değişmesin diye abimle evlenmek isterdim...
doğurmaktan korktuğum için ikiz olsun isterdim....
emzirmekten (acıyacak diye)korktuğum için emzirmiycem derdim

olur inşallah dileğin canım...

Son düzenleme:

cnm karadeniz cd. evet biliyorum nevini uzun zamandır gitmedim ama sanırım hala devam ediyor aynı yerde

salak mı aş olsun kız o o zamandı ama ikiz çok zor allahım bilir genede emzirmekten korkmam ne olcak kızım doğumun yanında

soyadım değişmesin diye abimle evlenmekmi bak bu tam salakça hihi:) hiç öyle düşünmedim zaten hem soyadın istersen değişmiyooo kullanabiliyosun hatta bana sordu nüfus memuru :)

Son düzenleme:

ama yavrucum benim bahsettiğim 30 yıl önce...6 yaşındayımm..hem o zaman,soyadı değiştirmemk gibi bişey yoktu diye hatırlıyorum....salakça kız işte.....

mrb mısra ilgilenirsen şuan gittiğim bir dr. var. dr. ali gedikbaşı bakırköyde muayenesi var aynızamanda bakırköy devlet hastanesinde çalışıyo sosyal güvanencen varsa tahlillerde hastanede yapılıyo istersen araştır.. gidenler gnelde memnun bende

cnm mısra antalyada ikamet ediyo

uçakla alakası ne kız

yanii şu anlamda havada hiçbir uçak kalmıyor bir şeklde iniyor ama düşerek ama normal hiç havada kalan uçak gördünmü???? yanii yaşamda muhakak bir çözüm var ama paramparça olarak ama bir bütün olarak bilemme anlatabildimiii şeker

vajina estetiği opr dr anam reklama bak ayyy gülmekten çatladım orayada mı esttik yapcazz ,işim olmaz kendimin nede kukumun ihtiyacı yok şükür

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…