yok hayatım sen gel bizim evde salonda fatoş ebelik yapıyo serpoş yardımcısı bizde bakıyoz cimcimeyle asistan
Şaka bir yana da Serpil kuzucum en geç 15 gün sonra bir dr bulmuş olmalıyım,32.haftamda çalışabilir raporu almalıyım çünkü.Kime gideyim yavs çok kafam karıştı:18:
kız hayat bana ikiz diyosun dimi bi kız bi erkek bunu ilk diyen sen değilsin bakalım
Kafan böyle tatalı heyecanlara karışsın canım buluruz elbett bir yolunu hiç bir uçak havada kalmıyor balım bir şeklde iniyor
sana diyorum işte...bi kız bi oğlan....
HAYIRLISI İNŞ BEN Bİ TANE DOĞUIRUIYIM DA AMA HEP KIZKEN DOĞUM KORKUSUNA İKİZ İÇİN DUA EDERDİM AYYYY ALLAHIM SEN BİLİRSİN
o bir olsun teyzesi kız erkek farketmez fatoş teyzesi onun dötüsünüyerrrrrr
varya bana da kızkardeşim hariç herkes aynı şeyi söylüyor falda yani hep oğlun olcak çıkıyor. ayrıca bende rüyamda erkek çocuğu görmüştüm 1-2 yıl evvel
nerdesin mısracım ya özledik seni
hesap kitap hikayeeeeeeee. nasipte ne varsa o. inşallah nasipte güzel umutlu şeyler vardır
inşallah gelmez ama yinede 31 aralık ekleyin
benimdeeeeeeeeeeeeeee
orada eskiden bir kuaför kız vardı nevin di galiba. yani caminin yanından içeri giriyorsun karadeniz caddesine doğru tevfik gelenbe ortaokulu vrdı bilirmisin oralarıç o nevine giderdim sürekli
amanın kızların da bu salak korkuları bile aynı heralde...
soyadım değişmesin diye abimle evlenmek isterdim...
doğurmaktan korktuğum için ikiz olsun isterdim....
emzirmekten (acıyacak diye)korktuğum için emzirmiycem derdim
olur inşallah dileğin canım...
salak mı aş olsunkız o o zamandı ama ikiz çok zor allahım bilir genede emzirmekten korkmam ne olcak kızım doğumun yanında
soyadım değişmesin diye abimle evlenmekmi bak bu tam salakça hihi:) hiç öyle düşünmedim zaten hem soyadın istersen değişmiyooo kullanabiliyosun hatta bana sordu nüfus memuru :)
Şaka bir yana da Serpil kuzucum en geç 15 gün sonra bir dr bulmuş olmalıyım,32.haftamda çalışabilir raporu almalıyım çünkü.Kime gideyim yavs çok kafam karıştı:18:
ama yavrucum benim bahsettiğim 30 yıl önce...6 yaşındayımm..hem o zaman,soyadı değiştirmemk gibi bişey yoktu diye hatırlıyorum....salakça kız işte.....
mrb mısra ilgilenirsen şuan gittiğim bir dr. var. dr. ali gedikbaşı bakırköyde muayenesi var aynızamanda bakırköy devlet hastanesinde çalışıyo sosyal güvanencen varsa tahlillerde hastanede yapılıyo istersen araştır.. gidenler gnelde memnun bende
uçakla alakası ne kız
yanii şu anlamda havada hiçbir uçak kalmıyor bir şeklde iniyor ama düşerek ama normal hiç havada kalan uçak gördünmü???? yanii yaşamda muhakak bir çözüm var ama paramparça olarak ama bir bütün olarak bilemme anlatabildimiii şeker
:90: neyse cnm belki başkasına faydam olur dimi ama:118:
çok ii anladım
zekii kızssın vesseleammm bana hep zeki derlerdii bende aaaaaaaaaaa zekiyyeyim derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?