kızın olacak,söyledi dersin.....oğlun olursa bıdı bıdı yapmak yok ama....
içimden iki isim daha geçti şimdi,fatoş ve nihal,,
onların da oğlu olacak.....
tövbe tövbe allah bilir tabii de....
başka da hissedemedim.....
vajina estetiği opr dr anam reklama bak ayyy gülmekten çatladım orayada mı esttik yapcazz ,işim olmaz kendimin nede kukumun ihtiyacı yok şükür
vajina estetiği opr dr anam reklama bak ayyy gülmekten çatladım orayada mı esttik yapcazz ,işim olmaz kendimin nede kukumun ihtiyacı yok şükür
senin hissini seveyimmmmmzamanıda hissetsen ne güzel olucak :26::26::26:
kız düşünsene 80 yaşında kuku ne hal alır :)))) ama o yaştan sonra neyleyim estetiği
anacım..2011 de hamile kalıncakkkk......
bu emre herkes uyacak...
uymayanlar şiddetli cezaya çarptırılacak...
kız düşünsene 80 yaşında kuku ne hal alır :)))) ama o yaştan sonra neyleyim estetiği
anacım..2011 de hamile kalıncakkkk......
bu emre herkes uyacak...
uymayanlar şiddetli cezaya çarptırılacak...
yani 80 yaşını göreyimde kukum estetiksiz oluversinzaten benim kral faruk o zamana hiç isteksiz olur
kız 2011 mitüh desene aralıkta iptal
yaww.80 olsa gene iyi,onun ömrü en fazla 50dir beya.....
ne bilem ben.....sen bu ay çalıştın mı bakem de aralıkta istiyon...
ne kadar iş,
o kadar döllenme
çatladım resmennnnnnn ayy ölücemm benn
nihall 80 yaşmıı kız o yaşları hangimiz görürüz kii :)))) ben şahsen görmemem
tben kral faruğun halini hiç ama hiç düşünemiyorum hahhahhahhahhahahahahh
evet hatta 2011 de hem hamile hemde doğurmam gerek yani yani 3 aya kadar bu işi çözmeliyim
hakkaten yaaaa o zaman herhalde ayrı ayrı yatarız ihtiyarlar öyle yapıyo ya
merhaba seren ... hb.
:80::79::80::79::80::79::80::79:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sana bütün şeylerimi gönderiyom neylerimi teessüflerimimi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız ben gün aşırı yaptım yahatta iğnemi yedim dr takıbım var teessssüfff ediyom sana küstümmmmmmmmmmmmmmm
ayyyy kızlarrrrrrrrrrr normalde yarın regl günüm ya benim acaba yarın sabah idrar testi yapsammıki ya ay çok heyecanlıyım şuan :)))))))))))))
ayyyy kızlarrrrrrrrrrr normalde yarın regl günüm ya benim acaba yarın sabah idrar testi yapsammıki ya ay çok heyecanlıyım şuan :)))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?