Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

senin hissini seveyimmmmm zamanıda hissetsen ne güzel olucak :26::26::26:

anacım..2011 de hamile kalıncakkkk......
bu emre herkes uyacak...
uymayanlar şiddetli cezaya çarptırılacak...

evet hatta 2011 de hem hamile hemde doğurmam gerek yani yani 3 aya kadar bu işi çözmeliyim

yani 80 yaşını göreyimde kukum estetiksiz oluversin zaten benim kral faruk o zamana hiç isteksiz olur

hakkaten yaaaa o zaman herhalde ayrı ayrı yatarız ihtiyarlar öyle yapıyo ya

vajina estetiği opr dr anam reklama bak ayyy gülmekten çatladım orayada mı esttik yapcazz ,işim olmaz kendimin nede kukumun ihtiyacı yok şükür

çatladım resmennnnnnn ayy ölücemm benn

nihall 80 yaşmıı kız o yaşları hangimiz görürüz kii :)))) ben şahsen görmemem

tben kral faruğun halini hiç ama hiç düşünemiyorum hahhahhahhahhahahahahh

ne bilem ben.....sen bu ay çalıştın mı bakem de aralıkta istiyon...
ne kadar iş,
o kadar döllenme

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sana bütün şeylerimi gönderiyom neylerimi teessüflerimimi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kız ben gün aşırı yaptım ya hatta iğnemi yedim dr takıbım var teessssüfff ediyom sana küstümmmmmmmmmmmmmmm

evet hatta 2011 de hem hamile hemde doğurmam gerek yani yani 3 aya kadar bu işi çözmeliyim

hakkaten yaaaa o zaman herhalde ayrı ayrı yatarız ihtiyarlar öyle yapıyo ya

ewt mümkünse o zaman azarmış benimki bellimi oluır ama ya kocama haksızlık etmiyim bu ay çok ii di

ayyyy kızlarrrrrrrrrrr normalde yarın regl günüm ya benim acaba yarın sabah idrar testi yapsammıki ya ay çok heyecanlıyım şuan :)))))))))))))

iyi o zaman..sen bu ay hakettmişin kuzum..sana benden bi döllenmiş yumurta....dayısından,ikinci döllenmiş yumurta.....dedsinden üçüncü bi döllenmiş yumurta.....

şekerim işin şakası...inşallah...inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…