Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kızlar hepinize günaydın.....
hafiften keyifsizim ben....dün gene nurtopu gibi bir reglim oldu....ve 24.günde...erken geldi yani...cimcimecim,sende haberler nasıl....hadi inşallah sende vardır bişeyler...

oyy canım hayırlısı olsun napalım kısmet bu aya inş durmak yok çalışmaya devam ...

bende henüz gelen giden yok canlarım ...

hafiften keyifsizim ben....dün gene nurtopu gibi bir reglim oldu....ve 24.günde...erken geldi yani...cimcimecim,sende haberler nasıl....hadi inşallah sende vardır bişeyler...

cnm üzüldüm ne diyim ne desek boş ama en azından sağlıklısın ki regl geldi bekletip bekletip strese sokmadı en azından allah sabrını versin bize isyan ettirmeden aşalım bugünleri inş

herşeyde vardır bi hayır...allah biliyodur ne zaman vereceğini diyorum...kısmet diyoruz ne diyelim canım.

hayatım ne güzel bir kızın var ona sarılıp teselli ol ye biz ne yapalım daha bekliyoruz sarılsak bebeğimizde yok kocalarımıza sarılıp teselli oluyoruz sabrını veriyo allah isyan ettirmesinde allahım sabır istiyorum sadece

hayırlısı olsun hayatcığım offff ya ne olur sanki bir hamile haberi alsak da umutlansak

oyy canım hayırlısı olsun napalım kısmet bu aya inş durmak yok çalışmaya devam ...

bende henüz gelen giden yok canlarım ...

cnm üzüldüm ne diyim ne desek boş ama en azından sağlıklısın ki regl geldi bekletip bekletip strese sokmadı en azından allah sabrını versin bize isyan ettirmeden aşalım bugünleri inş

hayırlısı olsun hayatcığım offff ya ne olur sanki bir hamile haberi alsak da umutlansak

kızlar çok sağolun hepiniz.çok stres yapıyoruz..heryerde söyleniyor yazıyor,ama stersten de kurtulmak mümkün değil.ben hepinizi anlıyorum,hiç tatmadınız bu duyguyu..evet şükür ki benim bi kızım var...canlarım ama benim ikinci eşim,ve kocamın çocuğu yok...ve biz aşığız birbirimize...adama çocuk yapmak istiyorum...ve yaşım da 38...inanın,36 öncesi olsam böyle stres yapmazdım kendime...
ben sizi çok anlıyorum...o kadar uğraşıp olmaması,yaş ne olursa olsun sinirleri yıpratır...
offff.sizin de canınızı sıktım değil mi...
bir tanıdık 5 yıl çocuk yapamamış...en son bi psikiyatriste gitmiş,tamamen strese dayalı,doktora gittiği ay hamile kalmış....öyle bişeye mi ihtiyacımız var acaba....
bi de burda da şöyle bi durum var,işyerimde..hadi artık yap bi bebek,bak yaşın da geçiyor..bu cümleden nefret ediyorum....
neyse geçiricez bakalım...kısmet işi işte,kimisi yılda bir kez yapar hamile kalır yani...allah isterse oluyor...sıkmayalım canımızı,herşey olacağına varır....su akar yolunu bulur....sizleri seviyorum.

ay ya..niyetin nekeder temiz öyle mevlam niyetinin temizliği için en kısa zamanda nasib eder inşallah..
eşinde senin kadar istiyor mu?

sakın üzülme diycem ama elimizde değil ama şu varki zamanı gelmemiş diye düşününce insan rahatlıyor evet çok üzücü hele hiç daha tatmadığımız için bunu daha üzücü inş seninde olcak cnm inş allah hayırlı zamanda vericek bebişini

ay ya..niyetin nekeder temiz öyle mevlam niyetinin temizliği için en kısa zamanda nasib eder inşallah..
eşinde senin kadar istiyor mu?
istemez mi,çocuk manyağı o....bana baskı yapmıyor tabii sağolsun,hiç sterese sokmuyor beni,tam tersine kzıyor,off gene olmadı diyince...canım benim öyle işte...

olacak tuğbacım,...inan hepimizin olacak..ben buna canı gönülden inanıyorum,hep söylüyorum ya zaten..haklısın,zamanı gelmemiş diye düşününce rahatlıyor insan...inşallah allahım,inşallah verir bekletmeden....

amin cnm inşallah allahım isyan ettirmeden sabır ver bana yardım et diyorum hayırlısı

tuğbacım,bu işler için doktora adetliyken mi gidiliyor..bi bilgin var mı,.....
kızçeler,bilen varsa söyleyiverin......

adetin 3 ncü günü gidiyosun sonuçta hrmon tahlili istiyo ve alttan muayene ediyo ultrosan çünki kist vs. varmı diye bakıyo hormonlardan sonrada eğer tedavi gerekiyosa ona göre uyugulamaya başlıyo

seldacım bu arada sana da yazamadım...hayırlısı olsun canım..tedavin inşallah güzel sonuç verir...
cimcime,sen de test yap hadi...çatlıycam valla...güzel haberler verin bize kızlar...

adetin 3 ncü günü gidiyosun sonuçta hrmon tahlili istiyo ve alttan muayene ediyo ultrosan çünki kist vs. varmı diye bakıyo hormonlardan sonrada eğer tedavi gerekiyosa ona göre uyugulamaya başlıyo

evet canım adetin 3 günü gidiyorsun tedaviye başlamak için hayatım hiç hoş değil ama katlanıyoruz artık

peki şekerler,ben daha yeni allatn kontrol ettirdim,smear,,kist mist,yara falan herşey temiz çıktı...bi de şimdiye kadar benim hamileliklerim oldu..en sonuncuyu biliyorsunuz zaten temmuzda düşükle sonuçlanan...hamile kalabildiğime göre acaba gene de hormonlarla ilgili bi sorun olabilir mi???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…