Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

3 ihlas bir fatiha

Ey rahmeti bol, mağrifet ve ihsanı sonsuz olan Rabbimiz bize islâm gibi bir din Kur'ân gibi bir kitap ihsan ettin. Sana sonsuz şükürler olsun, bizi hidâyetinden, inayetinden ayırma yâ Rabbi. Alemlere rahmet olarak gönderdiğin habibin Muhammed Mustafa (S.A.V.) hürmetine cümlemize affınla muamele eyle
Yüzlerimizin karasına bakma nar ı cehennemde yakma, sen Rahimsin, Kerimsin, bizleri dünya ve âhirette mes'ud eyle yâ Rabbi. Burada âcizane tilâvet eylediğimiz Kur'ân ı azimüş şanı (okunan amanerresulü şeyma için okunan yasin serpilin kardeşi için okunan yasin ve okunan tüm süreler) lutfen ve keremen kabule şayan eyle yâ Rabbi.

Hâsıl olan ecir ve sevapları evvelen ve bizzât Kâinatın efendisi, insü cinnin nebisi iki cihan serveri Peygamberler Peygamberi Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V.) efendimizin mübarek, muazzez lâtif, şerif, nazif ruh u saadetlerine fâkirane ve âcizâne hediyye eyledik vâsıleyle yâ Rabbi

Ruh u Resul i kibriyayı hepimizden ve bütün geçmişlerimizden razı eyle, yüce şefaâtlerine onları ve cümlemizi nâil eyle yâ Rabbi.

Okunan Kur'ân ı azimüşşanın nuriyle kabirlerini pürnur, makamlarını Cennet eyle şefaati Kur'ana ve şefaati peygambere onları ve cümlemizi nail eyle yâ Rabbi. İşbu meclise uzaktan yakından teşrif edip diyen ve Cemaati müsliminin dahi ana baba kardeş ve bütün akrabai teallukâtımızdan âhirete intikal etmiş müminlerin ruhlarını bu Kur'an sofrasından hissedar eyle yâ Rabbi

Cümlesinin kabirleri nur olsun, makamları Cennet olsun. Amin diyenlerden Allah razı olsun. Bizler de bir gün şu isimlerini rahmet ile andığımız müslüman kardeşlerimiz gibi âhiret yolculuğuna çıktığı¬mızda son sözlerimizi Kelimei tevhid ve Kur'ân ı mecideyle, dahi dil¬lerimiz Allah, Allah diye zikrederek gözlerimiz cenneti âlâ ve cemali Muhammed Mustafa'ya hayran az ağrı, âşân ölüm ve imânı kâmil ile çene kapamak cümlemize nasib ve müyesser eyle yâ Rabbi

Biz müslümanları daima aziz ve mensur, düşmanlarımızı zelil ve makhur eyle yâ Rabbi. Görünür, görünmez kazalardan güç yetmez ve takat yetişmez belâlardan, hususan düşman istilasından güzel vatanımızı lutfunla muhafaza eyle yâ Rabbi. Devletimizi, milletimizi payidar eyle

Yâ Rabbelâlemin! Hasta olan mümin¬lere şifalar ver. Dertli olanlara devalar keremeyle. Borçlu olanlara eda¬lar nasib eyle, nâmurad olanları bermurad, nâşâd olan ümmeti Mu hammed'i en yakın zamanda handan ü şâdan eyle yâ Rabbi.

ALLAHIM OKUDUĞUMUZ DUALARIMIZI NİYETLERİMİZİ SEN BİLİYOSUN YARABBİM, FATOŞ, ŞERMİN,ŞEYMA, NİHAL, SERPİL, FATMA,SELDA, HİLAL,BUKET VE TUĞBA İSMİNİ SAYAMADIĞIM YERYÜZÜNDE K,M VARSA YARABBİM ANNELİK DUYGUSUNU TATTIR YAŞAT SAĞLIKLI GEBELİK, SAĞLIKLI BEBEK, SAĞLIKLI DOĞUMLAR NASIP EYLE YARABBİM, EVLERİMİZE HUZUR,GÖNÜLLERİMİZE NUR YAĞDIR YARABBİM, HAYIRLI KAZANÇLAR VER YARABBİM AZ VERİP ARATTIRMA ÇOK VERİPTE AZDIRMA YARABBİM, ELE GÜNE MUHTAÇ ETME YARBBİM

GÜNAHLARIMIZI BAĞIŞLA BİZİ KORU YARBBİM CENNET BAHÇELERİNDEN YERLER NASIP EYLE YARABBİM
DOĞUM YAPACAK OLAN ARKADAŞLARIMIZA YARDIM ET YARABBİM HAYIRLI DOĞUMLAR NASIP ET BEBEKLERİNİ SAĞLIKLA KUACKALRINA ALMAK NASIP EYLE YARABBİM
evimizden huzurur bereketi eksik etme yarabbim...
Rabbim bizler bilemesekte sen bilzer için hayrın ve şerrin neyde olduğunu en iyi bilensin her daim hakkımızda hayırlı olanı nasip eyle
bizi iftiralardan ikiyüzlülerden nankörlerden koru yarabbim
sapmaktan sapıtmaktan harama kaymaktan yanlış işler yapmaktan ve sana asi olmaktan yine senin rahmetine sığınırız biz bizi bıraksakta SEN BİZİ BIRAKMA ALALHIM
yarabbim evlerimize huzur dirlik birlik, bedenlerimize sağlık sıhhat bahşeyle. sana açılan ellerimizi boş çevirme yarabbim. kardeşlerimin evlerine ve çocuklarına sağlık, mutluluk, huzur, bol bereketli helal kazançlar ver yarabbim. arkadaşlarım rahşan, ahsen ayşe, zeytin, tualina yasemine kolay doğumlar ver yarabbim. şermin arkadaşımın evine huzur ver dirlk ver aile birliği ver yarabbim. serpil arkadaşımın kardeşine hürrüyetini nasip eyle yarabbim serpilin işlerinde helal bol bereket ver, tuğba, şeyma, seren, hilali, nihal, kavuniçi,sebahat,nermin,kimse,gizem79, seçil, selda ve ben ve adını sayamadığım arkadaşlarıma hayırlı ise ver yarabbim. yarabbim anne ve babama hayırlı ömürler ver yarabbim. sağlıklı ömürler ver. yarabbim eşimin aileme sıcaklık duymasına yardım et yarabbim. bizi doğru yoldan ayırma, sapıtmışların peşinden değil Hz.Muhammed Mustafa s.a.v. efendimizin ve ehlibeytinin yolundan ayırma yarabbim

Yarabbi okumuş olduğumuz kuranı kerimi eksikleriyle beraber kabul eyle YA RABBİ.

Yüce peygamberimizin şefaatine bizleride nail eyle YA RABBİ.

Yarabbi şu anda adınla süslenen dillerimizi zikrinle bezenen gönüllerimizi Allah Allah diyerek sana açılan ellerimizi huzurunda boş çevirme YA RABBİ
Dualarımızı KKABEDE ravzada yapılan dualar gibi kabul eyle YA RABBİ

Okunan 500 amenerresulü, 41 yasinler hürmetine, tebareke, amme hürmetine, kabeyi muazzam hürmetine, peygamber efendimiz Hz. Muhammet Mustafa(s.a.v.) hürmetine, Allah rızası için, eren evliyaların ruhu için amin diyen cemaatin ölmüşlerinin ruhları için

Sübhane rabbike rabbil izzeti amma yesifün. Veselâmün alel mürselin. Velhamdülillahirabbil alemin. El Fatiha

Son düzenleme:
Allahım okuduğumuz dualarımızı niyetlerimizi sen biliyosun yarabbim, fatoş, şermin,şeyma, nihal, serpil, fatma,selda, hilal,buket , sebahat,ve ben ismini sayamadığım yeryüzünde kim varsa yarabbim annelik duygusunu tattır yaşat sağlıklı gebelik, sağlıklı bebek, sağlıklı doğumlar nasıp eyle yarabbim, evlerimize huzur,gönüllerimize nur yağdır yarabbim, hayırlı kazançlar ver yarabbim az verip arattırma çok veripte azdırma yarabbim, ele güne muhtaç etme yarabbim
günahlarımızı bağışla bizi koru yarbbim cennet bahçelerinden yerler nasıp eyle yarabbim
doğum yapacak olan arkadaşlarımıza yardım et yarabbim hayırlı doğumlar nasıp et bebeklerini sağlıkla kuackalrına almak nasıp eyle yarabbim
serpil arkadaşımızın kardeşi için okduğumuz
41 yasini hürriyetine kavuşması için niyet ettik kabul eyle yarabbim

aminnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar hepimizin cuması kabul ve mübarek olsun okuduğumuz dualar kabul olsun inşallah. dualarımızı cimcime hepsini bir arada yazdığından ayrıca yazmıyorum. ebrarcım yüreğine sağlık cimcimem ellerine sağlık

yarabbim evlerimize huzur dirlik birlik, bedenlerimize sağlık sıhhat bahşeyle. sana açılan ellerimizi boş çevirme yarabbim. kardeşlerimin evlerine ve çocuklarına sağlık, mutluluk, huzur, bol bereketli helal kazançlar ver yarabbim. arkadaşlarım rahşan, ahsen ayşe, zeytin, tualina yasemine kolay doğumlar ver yarabbim. şermin arkadaşımın evine huzur ver dirlik ver aile birliği ver yarabbim. serpil arkadaşımın kardeşine hürrüyetini nasip eyle yarabbim serpilin işlerinde helal bol bereket ver, tuğba, şeyma, seren, hilal, nihal, seçil, şeker-leblebi, kavuniçi, kimse, birde lizbett var arkadaşımız (ama içimden gerçek adınızı geçiriyorum), selda ve ben ve adını sayamadığım arkadaşlarıma hayırlı ise bebek ver yarabbim. yarabbim anne ve babama hayırlı ömürler ver yarabbim. sağlıklı ömürler ver. yarabbim eşimin aileme sıcaklık duymasına yardım et yarabbim. bizi doğru yoldan ayırma, sapıtmışların peşinden değil Hz.Muhammed Mustafa s.a.v. efendimizin ve ehlibeytinin yolundan ayırma yarabbim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnn

hepinizin yüreğine sağlık arkadaşlar
allah hepinizden razı olsun
dualarımıza amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn

amin.................................................

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

seninde canım allah bu topikteki herkesten razı olsun

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

bütün kalbimle aminnnnnnnnnnnnnn ağzına sağlık

cumagünleri içime huzur veren dulaarı yapan butun kardeşlerim rabbım gani gani razı olsun sizleri seviyorum dileklerimiz muratlarımız allahım kabul etsin dun gece hepinizin adını tek tek zikrederek dularaımı yaptım bu tün kalbımle içimde bir huzurla uyudum dün gece

canım banada bugün bir huzr geldii heyecanla her cumayı bekler oldum sizleri seviyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…