Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bak işte her şeyde bir hayır var tatlım...
bunun en güzel örneğisin....evet,iiyi ki olmamış belki de ,çünkü bu süreçte inan çocuklar yıpranıyor...sen senn için en iyi neyin olacağını bilirsin zaten....canım benim öpüyorum seni kocamannnnnnnnnnn

[sıze="3"][/sıze]günaydın kızlar güzel bir hafta geçirmek dileğiyle bu hafta herkesten güzel haberler bekliyoruz buna bende dahil tabiki ne yalan söyleyeyim umudumu kaybediyorum sanırım arada tuhaf ağrılaraım oluyor anlam veremediğim sanırım benim kırmızılar yavaştan hazırlık yapıyorlar yola çıkmak için

bazende bir umut kaplıyor konuşuyoruz eşimle ona ne olur tutun diye çünkü hayatta tek eksiğimiz bir çocuk rabbim umudumuzu hiç bitirmesin ben zaten mahvolurumda olumsuz sonuçta eşim yıkılır onu öyle görmeye hiç dayanamam

evet her şerde bir hayır her hayırda bir şer yatarmış doğrumu biliyorum acaba

10 klo cnmm rica edeyimm lütfen :)))))

10 kilo veririm valla
fidan gibi olurum

son 2 aydır ağlamıyordum ama bu ay sanırım fazla ümitliydim
eşimde bende
eşim durup durup adet oldun mu diye soruyordu
birde ben akıllı dün sabah test yaptım tabi tek çizgi
aradan 2-3 saat geçti geldi kırmızılar
eşim negatifi gördüğü halde teste tekrar baksana belki değişiklik vardır diyordu
canım aşkım benim
onun o sözlerini hatırladıkça daha çok ağladım

hadi inşallah caım...41 kere maaşallah sana ve inşallah olursa bebişine......canım benim....güzel heberini alırız inşallah 41.günde...

canım temennimiz ve dualarımzı aşılamnın hayırlı bir şkelde pozitif olması bunu hepimizi tüm kalbimizle diliyoruze fazrzedelimkii negatif oldu neden yıkılacksın kii sen gayet sağlıklsıın eşinde ve oldukçada gençsiniz ve yaşam devam ediyor tıpda bu konuda ileri boyutta kullanılan bu hormon ilaçlarıı insanın bünyesini ve ruhen fena halde yıpratıyor bu tarz acı çekmen gayet normal ama dünyanın sonu olmadığınıda bil biz senin yanındayız ve güçlü olmak zorundayız bebbeğimm

canım..benim de bu ay sıkıntılı geçti reglim..ben de ümitliydim bayaa...ama gene olmadı bebek...hayal kırıklığı yaşadım...sağlıklı olalım,eşlerimizle,tek ruh olalım da vardır zamanı tatlım....

kıyamam sana oooo bebbeğimm olsun ağla içindekii zehiri akıt içinde kalmsın bende yırtınırdımm ağlamtann ve 8 klo kaybetimm bu bebek sevdama çok güzelken çirkünlşetimm

seldacım sen böyle güçlü ol ki bebeğin güçlü bir annem var hayata ne kadar bağlı o bu kadar bağlıyken bende ona güvenip geliyim der sen sabırlı, güçlü, ol ki eşine de kuvvet ver oda sana aynı şekilde kendini bu şekilde yıpratırsan bebeğine senden bişey kalmaz yıpratma bebeğine lazımsın
ne kadar güçlü, sabırlı, inançlı, olursak inanıyorum ki bebeklerimiz gelcek

seldacım,elbet olur..serpilin de deği gibi,daha gençsiniz..anlıyorum bazaen sabır tükeniyor ama,önünüzde daha yıllar var....böyle zamanlarda(bütün genç arkadaşlara söylüyorum),ya zamanınız kısıtlı olsaydı,45 olsaydınız mesela..ne kadar zor olurdu değil mi.....olmayacak diye takılma tatlım,olacak elbet...kaç kez tüp deneyen,başarılı olamayan,sonra da bebek fikrinden vazgeçen kaç kadın hamile kalmış biliyor nmusun?????....kafadaki rahatlık çok öenmli bitanem...
evet her şerde bir hayır her hayırda bir şer yatarmış doğrumu biliyorum acaba

her şerdeki hayrı biliyorum da her hayır daki şeri bilmiyorum.....öyle bişey de varmış....

canım benim hakkında hayırlısı olsun her ya bir adım daha yaklaşıyoruz mucizelerimize ben böyle düşünüyorum hep rabbim en hayırlı zamanda hiç ummadığımız anda dolduracak kucaklarımızı inşallah
ellerine sağlık eminim çok lezzetli olmuştur aşuren allah kabul etsin canım bende herşeyi bıraktım tubacım hiç birşey yapmıyorum spora ve sağlıklı beslenmaya başladım kilo veriyorumm kafam rahat onlar geleceği zamanı biiyorlar çok öpüyorum seniii
günaydın arkadaşlar
cimcime ben dün itibariyle adet oldum
kısmet değilmiş bu ayda
haftaya dr.a gidicem artık biryerden başlamamız lazımdı
dualarıda henüz okumamıştım bilgin olsun canım
günaydıon şekercim nasılsıın hayırlsıı olsun tatlım birdahaki aya inşalalhhh
olsun canım hayırlısı olsun okuruz biz inş. ama sen erken regl oldun sankim neden ki ???
sağol canımm evet erken ve ilaçsız kendiliğinden geldi bende anlamadım herzaman geçirkir ve ilaç kullanırdım bilmiyorm cimcimem hayırlsıı inşallah birşeyler iyiye gidiyordur
kumsal bu seferde erkenmi oldu canım. listeden öyle görüyorum. senin hep geç olurdu
fatoşumm cnım nasılsınnn evet bitanem erken oldum ama ilaçsız bu bir ilk benim için umarım iyiyye işarettir

benimde kilo vermeye karar verdim
bebek gelmeye karar verirse zayıf hamile kalayım
şuan bende kilo vermeye çalışıyorum canım kendime daha çok zaman ayırıyorum gerçekten çok daha iyi oluyor kafam rahat aynı düşüncedeyim seninle umarım idael kiloma ulaşır sonra meleğimle kavuşuruz
günaydın canımmm nasılsın
sorma serpilim ama inan hiç zülmedim hatta çok şaşırdım hem erken hemde ilaçsız olduu sevimdim desem yeri yani
kumsalım günaydın ayağını fena sürtmüşsün kızlarda kırmıızlara bürünmüşş
sorma canım inşalalh onlar daha güzel şeyler için sürterde bende onlara takılırım
günadyın canım nasılsın
sen bitanesinnnn bitaneee herşeyde bir hayır vardır serpilimmm üzülme sen rabbim bir kapıyı kapatır diğerini açar hayat işte sen iyi ol canımmm gerisi boş du bi öpem senii iyi gelir belkimm

serpilcim yolunda gitmeyen bir şeylermi var :111:

ronya kızlarr kırmıılzar büründüü onlarıı tesellii ediyorum benim yatımdadda evliliğim biitii yanii bebbe olayıı rfa kalktıı ama ben hep buradyım ve burda olacağım sizler hamiş olunca ben sevineceğimm yaşmda herşey yolundamı bu tartışılır ama hayat herşeye rağmen yaşamya değer

ayy canım ya hakkında hayırlısı yüreğim buruk oldu bi ama sen mutluysan sorun yok
umarım sen bizlerin güzel haberini alırsın bizlerde senin

Arkadaşlar günaydın,
Bende yolun yarısını devirmiş biri olarak aranızdayım.
38 yaşındayım. 3 yıllık evliyim. İlk evlendiğim yıl ve bu yıl nisan ayında olmak üzere 2 düşüğüm oldu. Kan pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendim. Bu iki gebeliğimde korunduğumuz zamanlarda olmuştu. En azından gebe kalmak gibi bir problemim yok diye içim rahattı. Ancak Haziran ayından beri gebelik için uğraştığım halde gebe kalamıyorum. 7 aydır gittiğim dr. sayısını bilmiyorum. Herşey normal. Gebe kal gel dediler.
Ekim ayında da kimyasal gebelik yaşadım. Bu olaydan sonra da göğüslerimdeki şişlikler inmeyince meme cerrahına gittim. Ultrason istedi. Fibrokistler oluşmuş.
En sonunda kendim hormon testi yaptırdım. E2 (östrojen) seviyem 545 çıktı. yani oldukça yüksek çıkınca dr. konusunda uzman bir dr.a görünmem gerektiğini söyledi.
Geçen ay böyle bir dr. buldum ve gittim. Sulu ultrason çekti. 10 gün süren kanamam oldu.
Önümüzdeki adetten sonra da Rahim filmi çektir dedi. Tabi adet olsam çektireceğim ama 40 gün oldu adet olmadım.
Yine gittim dr.a. Gebelik testi istedi. Ben gebe olmadığımı biliyordum. Ama yaptırdım yinede. Farlutal isminde ilaç verdi. Şimdi onları kullanıyorum.

Yani sözün özü, olmaycaksa olmuyor. 2 gebelik oldu. ikiside düştü. Şimdi de gebe kalamıyorum.
Allahtan hayırlısını, sağlıklısını diliyorum hep. Demek ki diyorum; hayırlı ve sağlıklı değilmiş. Ondan olmadı.

kumsalll

ağzımm kuakrımda öpücüğünm süperrrrrrrrrrrr geldiii ayyyy canımsın sen maşllhhhhh naşllhhh ilaçsız ve erken geldii kırmıızlar bu büyük bir adımm maşllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…