Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

cimcimeeee...benim artık çalışma zamanım gelmiş.....
bu ayigün hesaplamıycam dedim....bebek için yapmıycam dedim...
başarabilirsem ne ala....ayyy..bu ay.....21ocakta da birinci evlilik yıldönümümüz..belki yıldönümü hediyesi olur.....

çalış cnmm çlaışan demir ışıldarr .)))) ttatalım inşallhh yıldönümü hediyen olur aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oyy canım inş..... keyfi çalışmalara devam gelirse süpriz gelsin

serpil02507+,kumsal+,seldayavuzguray,cimcimes53+,hayatkavunici,ekin_05,nhlkpr+,
valllhii bende anne olucamm hahhahahhahahahah yeni koca bullunca rüyamda çok yakışıklı esmer bir adam gördüm güya ben onunla eveleneckmişim adamda zengimiş adam bana ben adama bakıyorum arkamdadda eski eşim bakıyor bize

serpilcim hayırdır kareşinin neyi var canım

canım kardeşim bir olaya karışmış cezevine girmiş bizede söylemiş saklı tutmuş biz öğrendik hemen avukat falan işte bugün davası vardı tahliye oldu kumsalımm tabii aile olarak perişan olduk aptalca bir sebepten yattıı işte ben öğrenli 25 gün oldu hemen avukatımı yönlendirdim ve tahliye oldu

hayırlara gitsin sepilcim rabbim hayırlısını ve iyisini karşına çıkarsın inş...
vardır rüyadada bir hayır öle bakakalır arkandan işte ohhhhhh zamanında baksaymışda kaybetmeseymiş

valla bu işler kısmet işi hiçç belli olmaz canım olurmu olur bide bakmışsın bebiş kucakta hayırlsısı serpilim sen sakın kapılarını kapatma

bilmiyordum canım çok büyük geçmiş olsun çok sevindim rabbim kimselere yaşatmasın inşallahhh

kızlarrr oku oku bitmedi ne çok konuşmuşsunuz :))))

canlarım hsg mi çektirdim biliyosunuz bu ikinci hsg teknoloji nasıl ilerlemiş çok şaşkınım hiç hissetmedim nasıl çektiler anlamadım son teknoloji dediler adam geçmiş olsun dedi başlıyomu dedim güldü bittiiii bitiii dedi :))) sonuç kanallar maşallah ceyhan bakü hattı gibi :))))) hafta sonu aşuremide yaptım çokkk güzel oldu tubammm biraz su olayını beceremedim ama iyi oldu sağol arkadaşım bu gun çok yoğun akşam uzeri yine gelicem şimdilik muckssssssssss

nihal kızkardeşim hsg den sonra hamile kaldıı inşallhhh sende kalırsın canım

canım benim çok sevindim temiz çıkmasına hadi gözün aydın sende diğer hsgden sonra hamile kalanlar gibi hamile kalırsın inş. en kısa zamanda ....

canım benimmm nihalimmm nasılsın çok geçmiş olsun çok sevindim hem canının acımamasına hemde sonucun güzel olmsına ama ençok 2. ye ben çok fena olmuştum işlem sonrasında :111: resmen dağılmıştım aşure yapmışın allah kabul etsin canım ellerine sağlık

aramıza hoşgeldin canım olmayınca olmuyor demekki herşeyin bir vakti zamanı var. Rabbim zamanını yakınlaştırsın inşallah.

Ronya aramıza hoşgeldin

canım hoşbulduk

bende anne olucamm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

canım inşallah Rabbim sana iyi bir eş hayırlı sağlıklı bir evlat nasip etsin

hayır olsun serpilcim...ben ayrıldıktan sonra,şimdiki eşim gibi birini o kadar çok istedim ki,allah çıkardı karşıma....inşallah,seni de gerçketen mulu edecek,hakettiğin güzellikleri yaşatacak biri çıkar karşına....

nihalcim çok sevindim canım...bak ne güzel iyi bir moral oldu bu sana.....bu iyi ruh haliyle gelir artık bebişin inşallah....

bende anne olucamm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh olacaksın bitanem sabret bakarsın bizide geçersinbizden önce anne olursun hayırlısı allah ne diliyosan ne istiyosan onları versin canım

çok güzel sevindim inşallah enkısa zamanda hamile kalırsın canım...dualarımızla bunu başaracağız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…