cimcimeeee...benim artık çalışma zamanım gelmiş.....
bu ayigün hesaplamıycam dedim....bebek için yapmıycam dedim...
başarabilirsem ne ala....ayyy..bu ay.....21ocakta da birinci evlilik yıldönümümüz..belki yıldönümü hediyesi olur.....
cimcimeeee...benim artık çalışma zamanım gelmiş.....
bu ayigün hesaplamıycam dedim....bebek için yapmıycam dedim...
başarabilirsem ne ala....ayyy..bu ay.....21ocakta da birinci evlilik yıldönümümüz..belki yıldönümü hediyesi olur.....
serpilcim hayırdır kareşinin neyi var canım
serpil02507+,kumsal+,seldayavuzguray,cimcimes53+,hayatkavunici,ekin_05,nhlkpr+,
valllhii bende anne olucamm hahhahahhahahahah yeni koca bullunca rüyamda çok yakışıklı esmer bir adam gördüm güya ben onunla eveleneckmişim adamda zengimiş adam bana ben adama bakıyorum arkamdadda eski eşim bakıyor bize
valla bu işler kısmet işi hiçç belli olmaz canım olurmu olur bide bakmışsın bebiş kucakta hayırlsısı serpilim sen sakın kapılarını kapatmaserpil02507+,kumsal+,seldayavuzguray,cimcimes53+,hayatkavunici,ekin_05,nhlkpr+,
valllhii bende anne olucamm hahhahahhahahahah yeni koca bullunca rüyamda çok yakışıklı esmer bir adam gördüm güya ben onunla eveleneckmişim adamda zengimiş adam bana ben adama bakıyorum arkamdadda eski eşim bakıyor bize
canım kardeşim bir olaya karışmış cezevine girmiş bizede söylemiş saklı tutmuş biz öğrendik hemen avukat falan işte bugün davası vardı tahliye oldu kumsalımm tabii aile olarak perişan olduk aptalca bir sebepten yattıı işte ben öğrenli 25 gün oldu hemen avukatımı yönlendirdim ve tahliye oldu
hayırlara gitsin sepilcim rabbim hayırlısını ve iyisini karşına çıkarsın inş...
vardır rüyadada bir hayır öle bakakalır arkandan işte ohhhhhh zamanında baksaymışda kaybetmeseymiş
kızlarrr oku oku bitmedi ne çok konuşmuşsunuz :))))
canlarım hsg mi çektirdim biliyosunuz bu ikinci hsg teknoloji nasıl ilerlemiş çok şaşkınım hiç hissetmedim nasıl çektiler anlamadım son teknoloji dediler adam geçmiş olsun dedi başlıyomu dedim güldü bittiiii bitiii dedi :))) sonuç kanallar maşallah ceyhan bakü hattı gibi :))))) hafta sonu aşuremide yaptım çokkk güzel oldu tubammm biraz su olayını beceremedim ama iyi oldu sağol arkadaşım bu gun çok yoğun akşam uzeri yine gelicem şimdilik muckssssssssss
canlarım hsg mi çektirdim biliyosunuz bu ikinci hsg teknoloji nasıl ilerlemiş çok şaşkınım hiç hissetmedim nasıl çektiler anlamadım son teknoloji dediler adam geçmiş olsun dedi başlıyomu dedim güldü bittiiii bitiii dedi :))) sonuç kanallar maşallah ceyhan bakü hattı gibi :))))) hafta sonu aşuremide yaptım çokkk güzel oldu tubammm biraz su olayını beceremedim ama iyi oldu sağol arkadaşım bu gun çok yoğun akşam uzeri yine gelicem şimdilik muckssssssssss
aramıza hoşgeldin canım olmayınca olmuyor demekki herşeyin bir vakti zamanı var. Rabbim zamanını yakınlaştırsın inşallah.
Ronya aramıza hoşgeldin
bende anne olucamm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
serpil02507+,kumsal+,seldayavuzguray,cimcimes53+,hayatkavunici,ekin_05,nhlkpr+,
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh olacaksın bitanem sabret bakarsın bizide geçersinbende anne olucamm:84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
kızlarrr oku oku bitmedi ne çok konuşmuşsunuz :
herkese meraba kızlaaaar nasılsınız
çok muhabbet etmişsiniz ya okuoku bitiremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?