Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsal demekki kafa rahatken adette erken yni zamanında ilaçsız geliyo
kızlar herşey şu kuru kafalarımızın içindeki beyinde ben size kaç kere dedim bi kez daha diyorum herşey kuru kafa içindeki beyindeeee
nerde bizim andımızz nerde şarkımız
oluruna bırak her neyse geçerrrrr
hayatı zehir edip üzülmeye mi değer :92::92::92::92::92:

ayy canım ya hakkında hayırlısı yüreğim buruk oldu bi ama sen mutluysan sorun yok
umarım sen bizlerin güzel haberini alırsın bizlerde senin

evettttttttt hepinizi çok tatlıı anne adylarısınız ve hepiniz anne olacksınız .))))) ben innaıyorumm zamanı gelince bende olucamm yaşama küsmüş değilim hattta kafam çok rahat :))) yardaa binşükürr rahatımm

canım hoşgeldin aramıza

inş cnm hayırlı zamanda bebeğin gelecek sonuçta sağlıklı olsalardı yüce rabbim izin vermezdi düşmelerine oyle düşün demekki bide hamile kalabiliyosun ne güzellll
inş allahım sana sağlıklı gebelik sağlıklı bebiş nasıp etsin

:92::92::92::92: kuru kafalrıı rahatlatmalıyzıı

canım stres en büyük etken hel biz yaşımız geçti moduna takılınca düzgün giden hormonlarıda bozmaya birebiriz cnmm

haklısın canım
bu konuda allah razı olsun eşim çok destekçi
demekki zamanı gelmemiş
allah büyük hayırlısı olsun der durur

canım ufak bir sorun olmuştu halloldu
kk mesaj attı senin yokluğuna dayanamıyoz dön dediler
bende dödüm

hoşbulduk canişkomm

dayanamazlar tabi kk bizsiz bir hiç :76::76::76::76:
ay iyiki bizim topiğe geldin kız ronya şu msn ininde çiçi yapta

serpil02507+,tben+,kumsal+,ekin_05,ronya,şeker-leblebi,cimcimes53+,hayatkavunici,

şimdii biz her hfta dua okuruz her cuma dua yaparız haaaaaaaa gelen kırmılzrda böyle don sutyen çıkartır kendimiizi motive ederiz çılgın kklıyız hahahahhahahhahahhaha

canım hoşgeldin aramıza

Hoş buldum. Tşk ederim.

Çok haklısın arkadaşım. Bende öyle düşünüyorum. Tevekkül etmek gerek böyle durumlarda.
Öneceden kalabiliyordum. Ancak 2. düşükten sonra ne olduysa oldu. Hamile kalmak zorlaştı benim için. Allahım sizlerle birlikte bana da nasip etsin

canım stres en büyük etken hel biz yaşımız geçti moduna takılınca düzgün giden hormonlarıda bozmaya birebiriz cnmm

Galiba haklısın. Son 7 aydır özellikle elimde takvim dolaşır olmuştum. Adet oldum diye oturup ağlıyordum.

evet canım ama inşallah bundan sonra hep kendiliğinden gelirrrr oyy çok sevindim ben seni hep öpeyim o zman
aynen canım aynen çok haklısınnn ben 7/24 bunu düşünürdüm kafamda rotamı değiştiricince herşey değişiyor galiba hayırlsı umarımm hep böyle devam eder
canım çok geçmiş olsun herşeyin hayrılsısı en azından hamile kalabiliyorsun rabbim tez zamanda sğlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin canımmm sanada bizede inşallahhh dediğin gibi sağlılkı ve hayırlı değilmiş böyle olması gerekiyormuş oldu şimdi önümüze bakalım sen iyi ol gerisi geliyor zaten hoşgeldinnnn

canım bence bir rahim flmi çektir düşüklerden dolyı rahimde yapışıklık olabilyormuş bunu anack rahim flminde görebiliyorlar aman sorma bende elimde takvimle dolaşıyordumm saat hesabı yapıyordumm anam birde baktım strese bağlı proklatin hormonum uçmuş neyse artık altarnatif tıpla yerine getirdikk hormonumuzuu ve bu arada benim evliliğim biitii o hiç görmediğim yumurtlama akıntısıı evlilğim bitince gelmeye başaldıı demekkii ben çok kasmışım ve dengerimi altüst etmişim şimdii muhtemeln çok normalimmm:))))) çünküü ne ateş ölçüyorum ne bebk fikri var ne elimde takvimm nede stres

hoşgeldin sefalar getirdin o zaman doğru adrestssin sana kua veriyorum

aramıza hoşgeldin canım olmayınca olmuyor demekki herşeyin bir vakti zamanı var. Rabbim zamanını yakınlaştırsın inşallah.

Ronya aramıza hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…