Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

canım bendede pko var ve bu problem çocuk istemeye başladığımda çıktı
evvelden adetleri 30-32 gün arası olurdu genelde şaşmazdı
hatta oğluma ilk aydan hamile kalmıştım
şimdi bir buçuk yıldır korunmuyoz tık yok
ve malesef doğal olarak yumurtlayamıyorum
canım ben 1 aydır hayıt kapsülü alıyorum.sen prolaktini neyle düşürdün

Canım arkadaşım. İnan çok üzüldüm. Herşey biz insanlar için. Bizde yarın ne olacağımızı bilmiyoruz. Nelerle karşılaşacağız, neler yaşayacağız. Sadece ve sadece herşeyin hayırlısını dilemekten başka çaremiz yok. İşin, eşin, aşın, çocuğun herşeyin hayırlısını versin rabbim.

Canım çoook tşk ederim. Hoşbuldum. İnşallah tez zamanda herşeyin en iyisini bilen güzel rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.

hoşgeldin sefalar getirdin o zaman doğru adrestssin sana kua veriyorum

Hoş buldum arkadaşım. Evet doğru adreste olduğumu gördüm an yazmaya karar verdim. Hepinizi sevgiyle kucaklıyorum. Kupa içinde ayrıca teşekkür ederim.

aramıza hoşgeldin canım olmayınca olmuyor demekki herşeyin bir vakti zamanı var. Rabbim zamanını yakınlaştırsın inşallah.

Ronya aramıza hoşgeldin

Teşekkür ederim canım. Hoşbuldum. Evet hepimizin daha vakti gelmemiş demek ki. Rabbim hepimizin dualarını tez zamanda kabul etsin inşallah.

bende patron gelirse sessiz duruyom :97::97::97: bu şekil

bende bizim uyuz şef gelince böyle bakınıyom :85::85::85::85::85:
ama bunlar şüpheleniyor pc de bişeyler yaptığımı
geçen bürodan bir arkadaş geldi bakayım nerelere takılıyon nette diye
dedim çok merak ettiniz siz napcam falan dedim
sanırsam bunlar bir sevgili falan buldum sanıyolar

serpil02507+,ronya,ekin_05,serengl,cimcimes53+,fatosozel,seldayavuzguray,

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben şimdii çok mutluyummm dualrımız kabul olduu kardeşim çok iyi haber vereyim dedimm hepinize

canım aramıza hoşgeldin..yaşadıklarına üzüldüm...haklısın herşeyin bir zamanı var...benim de çok hamileliklerim oldu,bir kızım var...37 yaşındayım...temmuzda bir düşük yaptım..ağustostan beri hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor...olacak inşallah...sen de h amile kalabildiğine göre senin de olur...biliyorsun hamile kalabilen herkese doğum yaptırıyor doktorlar..er ya da geç....
tekrar hoşgeldin canım..

serpil02507+,ronya,ekin_05,serengl,cimcimes53+,fatosozel,seldayavuzguray,

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben şimdii çok mutluyummm dualrımız kabul olduu kardeşim çok iyi haber vereyim dedimm hepinize

canım benim..posiztif enerji verin mesajını daha yeni okudum...tam yazacaktım bişeyler,bi baktım esein kahkalaı mesjın geldi....
çok sevindim canım çok sevindim....daha da iyi haberler almak umuduyla....

Çok teşekkür ederim canım. Çok sağol. Allah kızına ve sana sağlıklı, uzun ömürler versin. İnşallah sende o güzel ve kutsal duyguyu bir kez daha yaşarsın. Ben o duyguyu hiç yaşamadım. Hamile olmak bile çok farklı bir duyguyken anne olmak eminim duyguların en harikası, en tarif edilmez duygusudur.
Annem bana hep, anne olunca anlarsın derdi. Belkide anne olamıyacağım ve anlayamayacağım. Ama az çok tahmin edebiliyorum. Yani anlatılanlardan nasıl bir duygu olduğunu sezinliyebiliyorum.
Ama tabikide yaşamadan anlamak imkansız.
Allahım... Tüm annelik duygusunu yaşamak isteyenlere bu duyguyu yaşatsın.

amin canım amin...inşallah sen de,burdaki diğer kızlar da yaşayacak bu duyguyu..ben inanaıyorum buna....içinizde anne olmaya dair öyle büyük bir istek ve inanç var ki,bu kocaman bir enerjiye dönüşüyor,allah bu güzel isteği geri çevirmez...inşallah hepiniz yaşayacaksınız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…