canım bence bir rahim flmi çektir düşüklerden dolyı rahimde yapışıklık olabilyormuş bunu anack rahim flminde görebiliyorlar aman sorma bende elimde takvimle dolaşıyordumm saat hesabı yapıyordumm anam birde baktım strese bağlı proklatin hormonum uçmuş neyse artık altarnatif tıpla yerine getirdikk hormonumuzuu ve bu arada benim evliliğim biitii o hiç görmediğim yumurtlama akıntısıı evlilğim bitince gelmeye başaldıı demekkii ben çok kasmışım ve dengerimi altüst etmişim şimdii muhtemeln çok normalimmm:))))) çünküü ne ateş ölçüyorum ne bebk fikri var ne elimde takvimm nede stres
Canım arkadaşım. İnan çok üzüldüm.canım bence bir rahim flmi çektir düşüklerden dolyı rahimde yapışıklık olabilyormuş bunu anack rahim flminde görebiliyorlar aman sorma bende elimde takvimle dolaşıyordumm saat hesabı yapıyordumm anam birde baktım strese bağlı proklatin hormonum uçmuş neyse artık altarnatif tıpla yerine getirdikk hormonumuzuu ve bu arada benim evliliğim biitii o hiç görmediğim yumurtlama akıntısıı evlilğim bitince gelmeye başaldıı demekkii ben çok kasmışım ve dengerimi altüst etmişim şimdii muhtemeln çok normalimmm:))))) çünküü ne ateş ölçüyorum ne bebk fikri var ne elimde takvimm nede stres
canım çok geçmiş olsun herşeyin hayrılsısı en azından hamile kalabiliyorsun rabbim tez zamanda sğlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin canımmm sanada bizede inşallahhh dediğin gibi sağlılkı ve hayırlı değilmiş böyle olması gerekiyormuş oldu şimdi önümüze bakalım sen iyi ol gerisi geliyor zaten hoşgeldinnnn
hoşgeldin sefalar getirdin o zaman doğru adrestssin sana kua veriyorum
aramıza hoşgeldin canım olmayınca olmuyor demekki herşeyin bir vakti zamanı var. Rabbim zamanını yakınlaştırsın inşallah.
Ronya aramıza hoşgeldin
bende patron gelirse sessiz duruyom :97::97::97: bu şekil
bende bizim uyuz şef gelince böyle bakınıyom :85::85::85::85::85:
ama bunlar şüpheleniyor pc de bişeyler yaptığımı
geçen bürodan bir arkadaş geldi bakayım nerelere takılıyon nette diye
dedim çok merak ettiniz siz napcam falan dedim
sanırsam bunlar bir sevgili falan buldum sanıyolar
Arkadaşlar günaydın,
Bende yolun yarısını devirmiş biri olarak aranızdayım.
38 yaşındayım. 3 yıllık evliyim. İlk evlendiğim yıl ve bu yıl nisan ayında olmak üzere 2 düşüğüm oldu. Kan pıhtılaşma sorunum olduğunu öğrendim. Bu iki gebeliğimde korunduğumuz zamanlarda olmuştu. En azından gebe kalmak gibi bir problemim yok diye içim rahattı. Ancak Haziran ayından beri gebelik için uğraştığım halde gebe kalamıyorum. 7 aydır gittiğim dr. sayısını bilmiyorum. Herşey normal. Gebe kal gel dediler.
Ekim ayında da kimyasal gebelik yaşadım. Bu olaydan sonra da göğüslerimdeki şişlikler inmeyince meme cerrahına gittim. Ultrason istedi. Fibrokistler oluşmuş.
En sonunda kendim hormon testi yaptırdım. E2 (östrojen) seviyem 545 çıktı. yani oldukça yüksek çıkınca dr. konusunda uzman bir dr.a görünmem gerektiğini söyledi.
Geçen ay böyle bir dr. buldum ve gittim. Sulu ultrason çekti. 10 gün süren kanamam oldu.
Önümüzdeki adetten sonra da Rahim filmi çektir dedi. Tabi adet olsam çektireceğim ama 40 gün oldu adet olmadım.
Yine gittim dr.a. Gebelik testi istedi. Ben gebe olmadığımı biliyordum. Ama yaptırdım yinede. Farlutal isminde ilaç verdi. Şimdi onları kullanıyorum.
Yani sözün özü, olmaycaksa olmuyor. 2 gebelik oldu. ikiside düştü. Şimdi de gebe kalamıyorum.
Allahtan hayırlısını, sağlıklısını diliyorum hep. Demek ki diyorum; hayırlı ve sağlıklı değilmiş. Ondan olmadı.
serpil02507+,ronya,ekin_05,serengl,cimcimes53+,fatosozel,seldayavuzguray,
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben şimdii çok mutluyummm dualrımız kabul olduu kardeşim çok iyi haber vereyim dedimm hepinize
canım benim..posiztif enerji verin mesajını daha yeni okudum...tam yazacaktım bişeyler,bi baktım esein kahkalaı mesjın geldi....
çok sevindim canım çok sevindim....daha da iyi haberler almak umuduyla....
canım ben okumak istredim heps,ini ama bilmiyorum yarın haber verrimm malum nedense meryem okuyamıyorum bunuda çözmüş değilim ya .((((((
biliyorum canım olsun sıkma canını bi şekilde okunur....
canım aramıza hoşgeldin..yaşadıklarına üzüldüm...haklısın herşeyin bir zamanı var...benim de çok hamileliklerim oldu,bir kızım var...37 yaşındayım...temmuzda bir düşük yaptım..ağustostan beri hamile kalmaya çalışıyorum ama olmuyor...olacak inşallah...sen de h amile kalabildiğine göre senin de olur...biliyorsun hamile kalabilen herkese doğum yaptırıyor doktorlar..er ya da geç....
tekrar hoşgeldin canım..
yinede okumayı deneyecğim cnm yarın haber veririm
Çok teşekkür ederim canım. Çok sağol. Allah kızına ve sana sağlıklı, uzun ömürler versin. İnşallah sende o güzel ve kutsal duyguyu bir kez daha yaşarsın. Ben o duyguyu hiç yaşamadım. Hamile olmak bile çok farklı bir duyguyken anne olmak eminim duyguların en harikası, en tarif edilmez duygusudur.
Annem bana hep, anne olunca anlarsın derdi. Belkide anne olamıyacağım ve anlayamayacağım. Ama az çok tahmin edebiliyorum. Yani anlatılanlardan nasıl bir duygu olduğunu sezinliyebiliyorum.
Ama tabikide yaşamadan anlamak imkansız.
Allahım... Tüm annelik duygusunu yaşamak isteyenlere bu duyguyu yaşatsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?