Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

belkide doğrusu öyledir
o halde daha fazla kafa karıştırmayalım
aklımızdakileri silelim
bildiklerimizi unutalım
öyle mi denesek
ne dersin? :)

yaradan mevlam neler yazmış bilmiyoruzki bizimde bahanemiz ne olcak ben çalışalım diyorum bide bol bol dua okuyalım allahtan isteyelim o uygun görürse ol derse olur hazinesi geniş bizide görüyor
bugüne kadar ne dualar ettik bizi seviyor bizden hala dua sözleri duymak istiyor ondan bizi bekletiyor bu sabrımızın mükafatını da verecek inanıyorum kumsalcım

inşallah canım ya inşallah...ama birileri banabi torpil yapsa
yaşım geçiyo yaaaaa....:18::18::18::18::18:

belkide doğrusu öyledir
o halde daha fazla kafa karıştırmayalım
aklımızdakileri silelim
bildiklerimizi unutalım
öyle mi denesek
ne dersin? :)

illaki bebek diye takmamak lazım..ben bunu bilip bunu söylüyorum artık...çok stemekle, takıntı haline getirmek farklı şeyler..bi yerden sonra istek bebek değil,sadece hamile kalabilmek oluyor...
insan neden hamile kalamıyorum diye sinir oluyor...sonra da olmadkça olmuyor işte....

canım ağzından bal damlıyor bende inanıyorum canım şuan bende zaten saldım çayıra takılıyorum şubat ayında 1 hafta tatile çıkıcazda bende bi kaplıcalara bakayım dedim ondan araştırıyorum yani belkim bir faydası dokunur diye yoksam vakti gelmediyse ne yaparsan yap nafile
Kızlar yoğunum çok yaaaa

cimcime 2 tane meryem süresi okudum secdemide yaptım
nihalim allah kabul etsin
inşallah canım ya inşallah...ama birileri banabi torpil yapsa
Yaşım geçiyo yaaaaa....:18::18::18::18::18:

tez zamanda inşallah hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim

inş cnm sanada ii gelir ohhh sefan olsun inş sebebin olurda hamile dönersin

kızçeler napıyonuz

napalım şekerim

kızlar zamanında amcamın eşinin 7 sene çocuğu olmamış
onu hamama götürmüşler göbek taşında saatlerce yatmış
ve sonraki ay hamile kalmış.bilmiyorum faydası varmı ama annem
kendimi bildim bileli çocuğu olmayanlara bunu tavsiye eder

kız bizde gidelim nereye gitcez hamama

amin canım inşallah...sen git kaplıcada keyif yap..oloursa da zamanı gelmişse de olur canım...

kızçeler napıyonuz
iyiyiz tatlım..rahat günümdeyim ben de hekese laf yetiştirebiliyorum...

hamam hem de,kaplıca şifalı su da değil yanii...allahın işi işte...olacaksa oluyor....

amin canım inşallah...sen git kaplıcada keyif yap..oloursa da zamanı gelmişse de olur canım...

kızçeler napıyonuz
iyiyiz tatlım..rahat günümdeyim ben de hekese laf yetiştirebiliyorum...

hamam hem de,kaplıca şifalı su da değil yanii...allahın işi işte...olacaksa oluyor....

yani allah ol dedi oldu hamam sebebi oldu işte

kızlar bir yerde okumuştum çocuğu olmayan biri babaannesinin tavsiyesi ile hamile kalmış
bu teyze ne zaman çocuk istese sıcak su buharına oturup üzerine battaniye ile sarıyo ve biraz bekledikten sonra direk eşinin yanına gidiyo ve ilişki oluyo ve sonuç hamile
bilmiyorum Rabbim ne zaman nasip ederse olacak ama yine de insan böyle haberleri okuyuncada acaba diyor bende önümüzdeki ay denicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…