belkide doğrusu öyledir
o halde daha fazla kafa karıştırmayalım
aklımızdakileri silelim
bildiklerimizi unutalım
öyle mi denesek
ne dersin? :)
canım özel olarak bişey yapmıyorum bol su ve yeşilçay ekmek makarna pilav hamur işleri yemiyorum spor yapıyorummm sonuç 3 hafta 4 kilo
sağol canım aratırıcam
canım rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin yavrunu inşallah kolay bir doğum olur allah yardımcın olsun
valla tubam herkes çok tavsiye ediyıor kısmet tabi ama ümit işte
yaradan mevlam neler yazmış bilmiyoruzki bizimde bahanemiz ne olcak ben çalışalım diyorum bide bol bol dua okuyalım allahtan isteyelim o uygun görürse ol derse olur hazinesi geniş bizide görüyor
bugüne kadar ne dualar ettik bizi seviyor bizden hala dua sözleri duymak istiyor ondan bizi bekletiyor bu sabrımızın mükafatını da verecek inanıyorum kumsalcım
inşallah canım ya inşallah...ama birileri banabi torpil yapsa
yaşım geçiyo yaaaaa....:18::18::18::18::18:
belkide doğrusu öyledir
o halde daha fazla kafa karıştırmayalım
aklımızdakileri silelim
bildiklerimizi unutalım
öyle mi denesek
ne dersin? :)
inş senin olsun önce cnm
ayyyyyy canım kıyamam ben sana....tamam taamam...hepimiz bir olalım..hemen olalım....
canım ağzından bal damlıyor bende inanıyorum canım şuan bende zaten saldım çayıra takılıyorum şubat ayında 1 hafta tatile çıkıcazda bende bi kaplıcalara bakayım dedim ondan araştırıyorum yani belkim bir faydası dokunur diye yoksam vakti gelmediyse ne yaparsan yap nafileyaradan mevlam neler yazmış bilmiyoruzki bizimde bahanemiz ne olcak ben çalışalım diyorum bide bol bol dua okuyalım allahtan isteyelim o uygun görürse ol derse olur hazinesi geniş bizide görüyor
bugüne kadar ne dualar ettik bizi seviyor bizden hala dua sözleri duymak istiyor ondan bizi bekletiyor bu sabrımızın mükafatını da verecek inanıyorum kumsalcım
nihalim allah kabul etsinKızlar yoğunum çok yaaaa
cimcime 2 tane meryem süresi okudum secdemide yaptım
inşallah canım ya inşallah...ama birileri banabi torpil yapsa
Yaşım geçiyo yaaaaa....:18::18::18::18::18:
canım ağzından bal damlıyor bende inanıyorum canım şuan bende zaten saldım çayıra takılıyorum şubat ayında 1 hafta tatile çıkıcazda bende bi kaplıcalara bakayım dedim ondan araştırıyorum yani belkim bir faydası dokunur diye yoksam vakti gelmediyse ne yaparsan yap nafile
nihalim allah kabul etsin
tez zamanda inşallah hayırlı bir evlat nasip etsin rabbim
kızçeler napıyonuz
kızlar zamanında amcamın eşinin 7 sene çocuğu olmamış
onu hamama götürmüşler göbek taşında saatlerce yatmış
ve sonraki ay hamile kalmış.bilmiyorum faydası varmı ama annem
kendimi bildim bileli çocuğu olmayanlara bunu tavsiye eder
amin canım inşallah...sen git kaplıcada keyif yap..oloursa da zamanı gelmişse de olur canım...canım ağzından bal damlıyor bende inanıyorum canım şuan bende zaten saldım çayıra takılıyorum şubat ayında 1 hafta tatile çıkıcazda bende bi kaplıcalara bakayım dedim ondan araştırıyorum yani belkim bir faydası dokunur diye yoksam vakti gelmediyse ne yaparsan yap nafile
iyiyiz tatlım..rahat günümdeyim ben de hekese laf yetiştirebiliyorum...kızçeler napıyonuz
hamam hem de,kaplıca şifalı su da değil yanii...allahın işi işte...olacaksa oluyor....kızlar zamanında amcamın eşinin 7 sene çocuğu olmamış
amin canım inşallah...sen git kaplıcada keyif yap..oloursa da zamanı gelmişse de olur canım...canım ağzından bal damlıyor bende inanıyorum canım şuan bende zaten saldım çayıra takılıyorum şubat ayında 1 hafta tatile çıkıcazda bende bi kaplıcalara bakayım dedim ondan araştırıyorum yani belkim bir faydası dokunur diye yoksam vakti gelmediyse ne yaparsan yap nafile
iyiyiz tatlım..rahat günümdeyim ben de hekese laf yetiştirebiliyorum...kızçeler napıyonuz
hamam hem de,kaplıca şifalı su da değil yanii...allahın işi işte...olacaksa oluyor....kızlar zamanında amcamın eşinin 7 sene çocuğu olmamış
kız bizde gidelim nereye gitcezhamama
amin canım inşallah...sen git kaplıcada keyif yap..oloursa da zamanı gelmişse de olur canım...
iyiyiz tatlım..rahat günümdeyim ben de hekese laf yetiştirebiliyorum...
hamam hem de,kaplıca şifalı su da değil yanii...allahın işi işte...olacaksa oluyor....
ben akşama hamama gidiyorum
etrafı kırmızıya boyayıp geleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?