ben akşama hamama gidiyorum
etrafı kırmızıya boyayıp geleyim
kızlar bir yerde okumuştum çocuğu olmayan biri babaannesinin tavsiyesi ile hamile kalmış
bu teyze ne zaman çocuk istese sıcak su buharına oturup üzerine battaniye ile sarıyo ve biraz bekledikten sonra direk eşinin yanına gidiyo ve ilişki oluyo ve sonuç hamile
bilmiyorum Rabbim ne zaman nasip ederse olacak ama yine de insan böyle haberleri okuyuncada acaba diyor bende önümüzdeki ay denicem
tuba sen şu rahim filmini araştırsana sizin oralarda :26:
Ağrısız HSG (Rahim Filmi)Birçok kadının çevresinden duyduğu veya okuduğu hikayeler nedeniyle rahim filmi çektirmekten korktuğunu, bu nedenle yoğun kaygı ve stres yaşadığını, hatta rahim filmi çektirmeyi aylarca ertelediğini biliyoruz. Ama siz, artık bunları unutun. Fındıkzade şubemizde mevcut olan bilgisayarlı "C" kollu röntgen cihazı, kullandığımız yeni teknikler ve yeni kontrast maddeler sayesinde ağrısız HSG incelemeleri yapabiliyoruz.
araştırıyımda nasıl ay nihal kokruyorum ii bi yer olsun bide pahalı kızım ne o 250 tl :26:
canım ben ucuz çektirdim bide düşün 2008 yılında alman hastanesinde 500 tl çektirdim yani bana ucuz grldi bu sefer bide acı çekmiştim almanda
oha 500 lira 2008 de manyakmısın kızım sokaktan mı topluyım ben parayı benim maaşımın 2 katı ve ben maaşımdan bu kadar arttıramıyorum :26: çekilmem için maddi olarak da ii olmam lazım
çok zenginim demiyorum ama mecbur kalınca kredi kartı ile güç bela çektirdim başka şansım yok çünkü bir şekilde aydınlanmam gerekiyo :26:
benim eşimde kredi kartı yok kredi kartına alerjisi var benimkinede kullandırmazneyse ben araştırıyım bakıyım biraz
tuğbacım drlerin anlaşmalı yerleri yani dr nın istek kağıdı ile gidersen ind yapıyolar bana 350 dediler dr nın adını verince 250 indiler
oky canım araştır bakalım ama çektirmende fayda var ufak bir yapışıklık varsa açılır yani kaplıca için harcayacağın para ile çektirebilirsin
kızlar bende rahim filmi çekilmiştim anestezi aldım hiçbişey anlamadım anestezi almayı neden düşünmüyosunuz
kaplıca ya gitmiycem ki geyik yaptım benne işim var kaplıcada hem kaplıca annemlerde memlekette var hem ziyaret hem ticaret uygunda benim için 300 tl gitmez kaplıcaya
ama kaplıcada istemiyom hiç bişey istemiyorum sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?