anestezi eskidendi canımteknoloji ilerledi sen ne zaman çektirdik yada nerede ?
beleşşşşş sıkılma canım sen bırak oluruna napalım
kız yok az önce bna anestezili çekim dedi bende 5 dk içinmi uyutcaksınız dedim kız kaldı salak
yani beleş değil ama 300 tl harcamam
ay ben bıraktım nihal oluruna aman valla allah büyük hem adet nasıl oluyoruz o kanallardan geçmiyomu bu kan ay
hala anestezi var demekki ilginç :26: :26: :26:
kan nerden geliyo bilmiyorum valla
ebarr grlmiş gitmiş karşılaşamadık ne zaman gelicek acaba :26: :26:
yani beleş değil ama 300 tl harcamam
ay ben bıraktım nihal oluruna aman valla allah büyük hem adet nasıl oluyoruz o kanallardan geçmiyomu bu kan ay
Bir erkeğin kalbi fesat, habis birşeydir. Bir annenin rahmine hiç benzemez. Kanamaz, sana yer açmak için genişlemez
şimdi buldum kızlar interne....nasıl cümle ama.....
çokk güxelmiş
Bir erkeğin kalbi fesat, habis birşeydir. Bir annenin rahmine hiç benzemez. Kanamaz, sana yer açmak için genişlemez
çokk güxelmiş
rahmimiz bile 10 numara
çok güzel gerçekten....
o zaman rahmimize kocammmaaannnnn alkışşşşşşşşşşşşşşşş...
ben kaçar kızlar.
hepinizi öpüyorum..bugünkü enerjinin yarına kalmasını umut ediyorum.
anestezi eskidendi canımteknoloji ilerledi sen ne zaman çektirdik yada nerede ?
o zaman rahmimize kocammmaaannnnn alkışşşşşşşşşşşşşşşş...
ben kaçar kızlar.
hepinizi öpüyorum..bugünkü enerjinin yarına kalmasını umut ediyorum.
cnm ben bu sene çektirdim ama pek araştırmadan özel bir hastanede zorbir işlem olduğunu okumuştum o yüzden anestezi istemiştim ... demek biz teknolojinin gerisinde kalmışız hay Allah
şanss canım bende nasıl ürkerek gittim anlatamam ilkinden acısını hatırlıyodum ama bu çektiklerinde hiç anlamadım her gün çektirebilirim o kadar yanisen nerde çektirdin canım kaç para :26:
cnm nasıl bir işlem yapıyolar ya şöyle benim canım inanılmaz tatlı gereğinden fazla nasıl anlatayım bazen hastalık derecesinde o yüzden sordum nasıl yaptılar diye yaşam hastanesinde çekildim sanırım 250 civarıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?