Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kız yok az önce bna anestezili çekim dedi bende 5 dk içinmi uyutcaksınız dedim kız kaldı salak

hala anestezi var demekki ilginç :26: :26: :26:

yani beleş değil ama 300 tl harcamam
ay ben bıraktım nihal oluruna aman valla allah büyük hem adet nasıl oluyoruz o kanallardan geçmiyomu bu kan ay

kan nerden geliyo bilmiyorum valla

hala anestezi var demekki ilginç :26: :26: :26:

kan nerden geliyo bilmiyorum valla

bu tüpler kötü olsa yumurta üretemez dimi :26: kanallar kapalı olsa kan nerden geçicek :26:yani dimi
kan rahımden geliyo ama tüplerden yumurta geliyo sonuçta ama kanaldan geçiyo mu ay kafam karıştı
hay ben kanalına da yumurtasına da

Bir erkeğin kalbi fesat, habis birşeydir. Bir annenin rahmine hiç benzemez. Kanamaz, sana yer açmak için genişlemez

şimdi buldum kızlar interne....nasıl cümle ama.....

anestezi eskidendi canım teknoloji ilerledi sen ne zaman çektirdik yada nerede ?

cnm ben bu sene çektirdim ama pek araştırmadan özel bir hastanede zorbir işlem olduğunu okumuştum o yüzden anestezi istemiştim ... demek biz teknolojinin gerisinde kalmışız hay Allah

cnm ben bu sene çektirdim ama pek araştırmadan özel bir hastanede zorbir işlem olduğunu okumuştum o yüzden anestezi istemiştim ... demek biz teknolojinin gerisinde kalmışız hay Allah

şanss canım bende nasıl ürkerek gittim anlatamam ilkinden acısını hatırlıyodum ama bu çektiklerinde hiç anlamadım her gün çektirebilirim o kadar yani sen nerde çektirdin canım kaç para :26:

şanss canım bende nasıl ürkerek gittim anlatamam ilkinden acısını hatırlıyodum ama bu çektiklerinde hiç anlamadım her gün çektirebilirim o kadar yani sen nerde çektirdin canım kaç para :26:

cnm nasıl bir işlem yapıyolar ya şöyle benim canım inanılmaz tatlı gereğinden fazla nasıl anlatayım bazen hastalık derecesinde o yüzden sordum nasıl yaptılar diye yaşam hastanesinde çekildim sanırım 250 civarıydı

canım önce çeken rady.adam güzel bir konuşma yaptı benımle neden çektiriyosun vs. sonra bir masaya yatırdılar backalrımı kaldırdım sır üstü sonra üstümde bir tane makina vardı kocaman ışığı olan o film çekiyosu sağa sola gidip ön tarafa geçti hepşire ile dr derin nefes al dedi bir alet yerleştirdi rahim ağzına çok nazıkçe hiç hissetmedim ultrason çubuğu girer gibi yani tekrar derin nefes aldı dedi başlıyo sandım meğer bitmiş o kadar yani sonrasında giyindim hemen tekrar bir konuşma yaptı çektiği filmleri tek tek gösterdi kanalların hangisi olduğunu söledi çok güzel ve 4 4 lük dedi hayırlısı olsun dedi çıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…