Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

günaydın canlarım ....

evet tuğbacım saat 9 oldu birazdan giderim önce muayene olurum belkide neyse sonuçlar 3 ten önce çıkmaz kızlar....

3mü ay nasıl dayancazzzzzzzzzzzzzzzz:18::18::18::18::18::18: kızım saat 3 e kdar ayyyyyyyyyyyyyyyy
hadi inş bebeiştirrde halay çekeriz

günaydın cnm

nasılsınız canlarımmm

kızlar 25 aralık c.tesi günü saat 10 sezeryan olacam allah
kısmet ederse haber vereyim dedim sizlere
kendinize iyi bakın hakkınızı helal edin öpüldünüz

canım 25 de biz hepimiz sana dua ediyor olacağız ve enrjimizii gönderceğiz bbebeğim sakın korkma ve sakin ol az kladı bütün kızların iismlerii söyle lütfen cnmm mucuxxxxxxxxxxx

canım benim cok duygulandım allah bidaha yaşatmasın hiç ayırmasın sizi....inşallah duyarız haberleri sabırsızlıkla bekliyoruz

evet tuğbacım saat 9 oldu birazdan giderim önce muayene olurum belkide neyse sonuçlar 3 ten önce çıkmaz kızlar....[/QUOTE]
git biran önce iyi haberlerle dön hep dua ettim sana inşallah hamilesin diye ...bayram yeri olsun burası
geçmişi okuyayım dedim amannnnnnnnn okuyamadım hahhahahhahahhahahah ne çene ne çene maşallhhh hahhahhahahahaha
hiç sorma serpilim bende okuyamadım .....ne çok konuşmuşsunuz bensiz

günaydın canım ne güzel bilirim kardeşlik duygusunu biz arada annemde buluşuruz orada kalırız hala bekarlık odamız durur çocukları annem bakar eşlerimizide başka odaya atar hasret gideririz çünkü biz ben 20 yaşına gelene kadar yataklarımız ayrı olsa da beraber yatardık hala aradada olsa hasret gideririz güleriz ağlarız dertleniriz tepiniriz ne güzel duygu

evet ya şükür allahki kardeşlerim var evet çok güzel bir duygu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…