Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

ay ewt zor hakketten

cimcimes53+,nhlkpr+,ahsen_81,kimse,seldayavuzguray,nimren,
msndesiniz di miiiiiiiiiiiiiiiiiii????????????????????????????????
buraya da yazın.....
cimcime daha gitmedin mi..çok az kaldı canım....

seldacım...yanındayız canım....
Seninle beraber bekliycez zamanı....
Ama sen dert etme hiçbişey...kısmet de...ancak öyle rahatlıyo insan...ben de öyle yapıyorum...nereden ne gelirse,yaa nasip diyeceğiz....

sağolun arkadaşlar sizde olmasanız dün akşam çok rahatsızlandım midem karnım akşamları çok karın ağrım oluyor her nedense gündüz hiçbirşey yok ama cumartesiyi bekliyorum sabırla test günü

tben+,nhlkpr+,seldayavuzguray,serpil02507,ahsen_81+,cimcimes53+,hayatkavunici+,kimse,nimren,

ayyyyyyyy ölcem ben heyecandan yaaaaa cimcime için,bu arada ben daha adet olmadım :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Son düzenleme:
kızlar bu ne heyecan ya sonucu öğrenemeden hepiniz kalp krizi geçireceksiniz.....şaka bir yana bende bütün kalbimle dua ediyorum inşallah bebek vardır da şöyle bir bayram yaparız...

tben+,nhlkpr+,seldayavuzguray,serpil02507,ahsen_81+,cimcimes53+,hayatkavunici+,kimse,nimren,

ayyyyyyyy ölcem ben heyecandan yaaaaa cimcime için,bu arada ben daha adet olmadım :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

inşallhh olmassın canım inşallhh meleğin konmuşturr inşallhh cimcimede poziştif alır çifte bayrammız olurr aklım buardaydıı:13:

kızlarrrr bende geldim dr den güzel güzel konuştuk senin için yapılması gereken bü tün testleri yaptırdım dedi dr olarak benim kafam rahat herhangi bir sorunun yok herşey çok mukemmel dedi peki ne olacak dedim yapacak bir şey yok dedi bana aşılama yap dedim yok dedi tüp bebek istiyorum dedi anlıyorum seni ama senin için gereksiz bir işlem dedi ben biraz daha sabırlı olmanı istiyorum bana güzev bekle dedi peki yumurtama bakalım mı dedim bu gun çatlamuş yumoş hala sağ tarafta duruyodu :)) adet olursan bu ay 10 günlük bir antibiotik tedevisi verdi gözle görülmeyen vajınal enfeksiyon varsa temizlensin diye bu kadar kızlar artık allaha sığınıyorum başka bie şey gelmiyo elden vakti saati var sanırım bır 6 aydaha böle deniycem sonra tekrar gel dedi

heeee ben varım arada sancılar gelsede hiçbirşey umrumda değil eşimin sonuçlarına doktor aşılama için yeterli demişti ondan beri kafam yerine geldi çok şükür 25 aralık test günüm beklemedeyim

seldacım sen bugünlerde lütfen sürekli pozitif olmaya gayret göster canım. ihtiyacın olan tek şey moral

fatoşum inşallah seninde kırmızılar gelmezde şöyle çifte bayram yaparız topikçe ihtiyacımız var valla...

nihal atlamış olabilirim eşine test yapıldımı? peki

kızlar bu ne heyecan ya sonucu öğrenemeden hepiniz kalp krizi geçireceksiniz.....şaka bir yana bende bütün kalbimle dua ediyorum inşallah bebek vardır da şöyle bir bayram yaparız...

ahsenim aminn sevds varya çok az giriyor dün mesaj yazmış hamile olabilrim diye inşallhh oda hamiledir fatoda cimcimede inşallhh:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…