bişey yapmıyolar kız..birbirlerinin burçlarını öreniyolar....
yay burcundan 5 tane kankam var.. çok iyi tanıyorum yayları.......hehehheheh...
koca balık haaa....çok duygusal di mi,romantik....abim balık....özürdilerim kocan için söylemiyorum,biraz zor erkek.............yani abimden bildiğim.......
ay ewt zor hakketten
seldacım...yanındayız canım....
Seninle beraber bekliycez zamanı....
Ama sen dert etme hiçbişey...kısmet de...ancak öyle rahatlıyo insan...ben de öyle yapıyorum...nereden ne gelirse,yaa nasip diyeceğiz....
onun ne düşündüğünü okuyacaksın,o söylemeden herşeyi anlayacaksın.....ama çok iyi niyetli,çok merhametli,çok iyi yaradılışlı....
tben+,nhlkpr+,seldayavuzguray,serpil02507,ahsen_81+,cimcimes53+,hayatkavunici+,kimse,nimren,
ayyyyyyyy ölcem ben heyecandan yaaaaa cimcime için,bu arada ben daha adet olmadım :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
heeee ben varım arada sancılar gelsede hiçbirşey umrumda değil eşimin sonuçlarına doktor aşılama için yeterli demişti ondan beri kafam yerine geldi çok şükür 25 aralık test günüm beklemedeyim
tben+,nhlkpr+,seldayavuzguray,serpil02507,ahsen_81+,cimcimes53+,hayatkavunici+,kimse,nimren,
ayyyyyyyy ölcem ben heyecandan yaaaaa cimcime için,bu arada ben daha adet olmadım :18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
2 sene dolucak ocakta anca anca oturuyo ama anlaşıyoruz zaman zaman tartışsakdaSeviyom kocamı
kızlarrrr bende geldim dr den güzel güzel konuştuk senin için yapılması gereken bü tün testleri yaptırdım dedi dr olarak benim kafam rahat herhangi bir sorunun yok herşey çok mukemmel dedi peki ne olacak dedim yapacak bir şey yok dedi bana aşılama yap dedim yok dedi tüp bebek istiyorum dedi anlıyorum seni ama senin için gereksiz bir işlem dedi ben biraz daha sabırlı olmanı istiyorum bana güzev bekle dedi peki yumurtama bakalım mı dedim bu gun çatlamuş yumoş hala sağ tarafta duruyodu :)) adet olursan bu ay 10 günlük bir antibiotik tedevisi verdi gözle görülmeyen vajınal enfeksiyon varsa temizlensin diye bu kadar kızlar artık allaha sığınıyorum başka bie şey gelmiyo elden vakti saati var sanırım bır 6 aydaha böle deniycem sonra tekrar gel dedi
kızlar bu ne heyecan ya sonucu öğrenemeden hepiniz kalp krizi geçireceksiniz.....şaka bir yana bende bütün kalbimle dua ediyorum inşallah bebek vardır da şöyle bir bayram yaparız...
nihal atlamış olabilirim eşine test yapıldımı? peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?