tamam canım kullanacam yarın yine ararım dr umu baklaım hayrılısı bir an önce gelsin şu kırmızlar da çalışmalara başlayalım dimi
çalış çalış durma sabah akşam
kız senin dr nerdeydi ???
canım doktor ultrasonda çatladığını görüyor
ama kan değilde sıvı birikintisi oluyormuş
benim doktorum yumurtan çatlamış şuan çok güzel akıntın var demişti
aaaa.nihalcim arkaarkaya çalışılıyo mu?????
canım benim prolaktinimde sorun yok benim lh hormonum fsh nın iki katı yani yüksek
birde östrojenim yüksek bende hayıtın kapsülünü kullanıyorum 1 ay oldu kullanalı
3 ay kullanmayı düşünüyorum umarım faydası olur
perfonmanss yüksekse neden olmasın arka arkaya
serpil02507+,hayatkavunici,AFELYA,nhlkpr+,cimcimes53+,fatosozel,kimse+,seldayavuzguray,tben+,
kızlar bugün erken kaçıyorumm öpüyorumm sizi mucuxxxxxxxxx
perfonmanss yüksekse neden olmasın arka arkaya
yaw..şekerim ben de kocişe diyorum bigün var bigün yok....o da bana kızıyo ne lakası var hergün olur işte diyo....ben de şaşırdım valla....
kız nihal neden cvp vermiyon :84::84::84::84::84::84::84: hangi dr a gidiyon nerde drun :95::95::95::95::95:
cimcime iyimisin canım nihal aşağıda yazmışya doktorun adını seceresinim döksün kızcağız
bu arada cimcime ve beni eleyince sırada kim var
kız nihal neden cvp vermiyon :84::84::84::84::84::84::84: hangi dr a gidiyon nerde drun :95::95::95::95::95:
bahçeci klınığı halit fırat erden canım
aynen canım dün geceen beri bendede akıntı yoğunluğu var döl yatağı ıslak oluyo çatlayınca sıvı olarak görüyolar dediğin gibi
canım yazdımmm yaaa hadi tekrar yazıyorum bahçeci klınığı adresi terrace fulya /beşiltaş dr nın adı halit fırat erden
tamam canım çok saol ....
bide nihalcim tüp bebek merkezi bu dimi ...
eşimin teyze kızı hamilede dr arıyo kendine ondan sormuştum aslında sarıyerde oturuyo oda ...
Canlarım mrb
Günlerdir gelemiyorum çünkü işyerinde net bağlantısı kopmuştu nihayet az önce yapıldı.
Nasılsınız?
Umarım hepiniz iyisinizdir.
kaçırmışım yazıyı canım ay kız ben farklımı yumurtladım acaba bu kadar geç adet olmadan kaç gündür ıslak bende hemde nasıl ..........
ıslaklık devam ediyorsa adetin yaklaştığı içindir
benimde öyleydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?