Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bahçeci klınığı halit fırat erden canım

canım doktor ultrasonda çatladığını görüyor
ama kan değilde sıvı birikintisi oluyormuş
benim doktorum yumurtan çatlamış şuan çok güzel akıntın var demişti

aynen canım dün geceen beri bendede akıntı yoğunluğu var döl yatağı ıslak oluyo çatlayınca sıvı olarak görüyolar dediğin gibi

kızlaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr
nihal eve gidince çalışçakmış bi de yarın sabah çalışçakmışşşşşş....
nihaaalll..hergün çalşma oluyo muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

ya nihal sen neden bana cvp vermiyosun bakım korkma dr unu çalmam

kavuniçi çatlama olmuş ya kaçırmamk için arka arkaya çalışacak normalde gün aşırı sağlıklı olan

kızlar bende soğan kürüne başlıyım yarın sabahta yeşil çayıma nasılsa daha regl olmadım dimi

agnucaston diye bir hapmı banda vermişti dr evet nihalin dedği gibi proklatin strese bağlı bir hormon ama biraz sinsii bir hormon gebeliği engeleyen birşey sinsi işte

serpil02507+,hayatkavunici,AFELYA,nhlkpr+,cimcimes53+,fatosozel,kimse+,seldayavuzguray,tben+,

kızlar bugün erken kaçıyorumm öpüyorumm sizi mucuxxxxxxxxx

bahçeci klınığı halit fırat erden canım

aynen canım dün geceen beri bendede akıntı yoğunluğu var döl yatağı ıslak oluyo çatlayınca sıvı olarak görüyolar dediğin gibi

kaçırmışım yazıyı canım ay kız ben farklımı yumurtladım acaba bu kadar geç adet olmadan kaç gündür ıslak bende hemde nasıl ..........

canım yazdımmm yaaa hadi tekrar yazıyorum bahçeci klınığı adresi terrace fulya /beşiltaş dr nın adı halit fırat erden

tamam canım çok saol ....

bide nihalcim tüp bebek merkezi bu dimi ...

eşimin teyze kızı hamilede dr arıyo kendine ondan sormuştum aslında sarıyerde oturuyo oda ...

Son düzenleme:
Canlarım mrb
Günlerdir gelemiyorum çünkü işyerinde net bağlantısı kopmuştu nihayet az önce yapıldı.
Nasılsınız?
Umarım hepiniz iyisinizdir.

tamam canım çok saol ....

bide nihalcim tüp bebek merkezi bu dimi ...

eşimin teyze kızı hamilede dr arıyo kendine ondan sormuştum aslında sarıyerde oturuyo oda ...

tüp bebek merkezi canım gebelik kontrol için de dr ler var ama bence gereksiz çok pahalı kontroller için başka yerlere baksın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…