Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsal
tben
nihal
fatözel
xayşex
gizem79
kimse
nimren
şekreleblebi
hayatkavuniçi
ronya
cimcime
esmeralda
ebrar42
seregl
çakılanlar listesi

canım ya bu gün yumurtam çatlamış benim dr öle dedi ama hala sağda duruyodu dün gece ve önceki gece çalıştık bu gecede mi çalışalım ne dersin

bizde seni seviyozzzzzzzzzzzzzzzzz

kumsal
tben
nihal
fatözel
xayşex
gizem79
kimse
nimren
şekreleblebi
hayatkavuniçi
ronya
cimcime
esmeralda
ebrar42
seregl
çakılanlar listesi
Napalım allah ol derse olucak be serpoşş

kızlar dr uma ulaşamadım bahar hanıma yani bu dr un verdiği farlutalı kullanıyımmı ne diyosunuz kaç günde bitiyo bu ilaç ....

canım ya bu gün yumurtam çatlamış benim dr öle dedi ama hala sağda duruyodu dün gece ve önceki gece çalıştık bu gecede mi çalışalım ne dersin

KIZ ÇATLAYAN YUMURTA DURURMU DİĞERİMİ YOKSA İKİ TANE Mİ AY MAŞALLLAH
ÇALIŞ ÇALIŞ ÇATLADIYSA ÜST ÜSTE ÇALIŞCAN

tuğba yeni çatlamış bu sabah çatlamış içi kanlanmış dedi yani yarın baksan göremezsin

kız bu adam nasıl göüyo kanını manını ayoll neyle bakıyo
Kız son tekbolojıyle bakılıyosun

BİZİMKİ SİYAH BEYAZ GÖRÜNTÜ OLDUĞUNDAN HİHİ:)

Son düzenleme:
kızlar dr uma ulaşamadım bahar hanıma yani bu dr un verdiği farlutalı kullanıyımmı ne diyosunuz kaç günde bitiyo bu ilaç ....

forlutal aynı progestan gibi iç hayatım sorun olmaz ben kullandım getiriyo

BU ARADA KULLANMADIĞIM NANE KALMAMIŞ HİHİ:)

Son düzenleme:
kızlar nasılsınız
serpilcim sana bir şey sorucam canım prolaktini bitkisel tedaviyle düşürdüm demişin :111:
ne kullandın. bendede pko var hayıt kapsülü kullanıyorum sende hayıtmı kullandın
buarada sabah bir ara don sütyen muhabbetinizi okudum çok güldüm

kız bu adam nasıl göüyo kanını manını ayoll neyle bakıyo
Kız son tekbolojıyle bakılıyosun

BİZİMKİ SİYAH BEYAZ GÖRÜNTÜ OLDUĞUNDAN HİHİ:)

dr çok iyi görüyo bide tabi ultrasonları farklı olabilir bende karşımdaki akrandan gördüm yavrum yumurtamla bakıştık eve gidince hemen çalışıyım bide sabah erken kalkıp birdaha çalşıyım

kızım bizde görüyozda beyaz siyah karartılar sen nasıl kanı gördün ayyy
Yumurtamı ölçerken bende gördüm ama siyah beyazz

forlutal aynı progestan gibi iç hayatım sorun olmaz ben kullandım getiriyo

BU ARADA KULLANMADIĞIM NANE KALMAMIŞ HİHİ:)

tamam canım kullanacam yarın yine ararım dr umu baklaım hayrılısı bir an önce gelsin şu kırmızlar da çalışmalara başlayalım dimi

çalış çalış durma sabah akşam

kız senin dr nerdeydi ???

canım ben hayıt tohumu kullandım 3 ay aralıksız adetliykende dahil kullandım sabah ve akşam aç karnına bir su bardağı demledim içtim ve proklatinim normal seviyeyey döndü ama 3 ay kullanmalıısn canım

tuğba yeni çatlamış bu sabah çatlamış içi kanlanmış dedi yani yarın baksan göremezsin

canım doktor ultrasonda çatladığını görüyor
ama kan değilde sıvı birikintisi oluyormuş
benim doktorum yumurtan çatlamış şuan çok güzel akıntın var demişti

ronyacım slmm şimdi sen sorunca aklıma geldi bende bu ay prolaktın testi yaptırdım değerim 46 çıktı dr çok önemsemedi bende belirtileri yok die sanırım yani adet gecıkmesi göğüsten sut gelmesi v.s gibi prolaktın çok değişik bir hormın dedi stres yaparsın çıkar seks yaparsın çıkar korkarsın çıkar meme ucunla oynarsın çıkar dedi birde prolaktın için farklı bir test söledi adını unuttum o daha net bir testmiş şimdi eğer prolaktın yüksekliği belirtilerin yoksa kafana takma arkadaşım değişken bir şey dedi dr

valhii biizm burda gördüğün gibi her türlü muhabbet var don gömlek muhabetii vs vs vs vs çılgınlar topiği

canım benim prolaktinimde sorun yok benim lh hormonum fsh nın iki katı yani yüksek
birde östrojenim yüksek bende hayıtın kapsülünü kullanıyorum 1 ay oldu kullanalı
3 ay kullanmayı düşünüyorum umarım faydası olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…