kumsal
tben
nihal
fatözel
xayşex
gizem79
kimse
nimren
şekreleblebi
hayatkavuniçi
ronya
cimcime
esmeralda
ebrar42
seregl
çakılanlar listesi
hayırlısı canım herşeyin hayırlısı zamanı gelince hepimiz doğuranlar listesinde olacaz inş....
ayy canım saolasın valla hayırlı zaman ne zamnsa öle olsun tabiki kuzenlerimde hep kasımda doğurdu vallaYani şubatta hamile kaldılar
Bende seni eviyorum nihalcim
Hayırlısı inş. Kavuniçimmm...
Inş serpilcim...
Evet canım durmak yok çalışmalara devam hep beraber sabrın sonu selamettir hayırlısıyla kavuşacağız bebişlerimize .....
Kızlar sizi seviyorummmmmmmmmmmm
kumsal
tben
nihal
fatözel
xayşex
gizem79
kimse
nimren
şekreleblebi
hayatkavuniçi
ronya
cimcime
esmeralda
ebrar42
seregl
çakılanlar listesi
canım ya bu gün yumurtam çatlamış benim dr öle dedi ama hala sağda duruyodu dün gece ve önceki gece çalıştık bu gecede mi çalışalım ne dersin
KIZ ÇATLAYAN YUMURTA DURURMUDİĞERİMİ YOKSA İKİ TANE Mİ AY MAŞALLLAH
ÇALIŞ ÇALIŞ ÇATLADIYSA ÜST ÜSTE ÇALIŞCAN
tuğba yeni çatlamış bu sabah çatlamış içi kanlanmış dedi yani yarın baksan göremezsin
kızlar dr uma ulaşamadım bahar hanıma yani bu dr un verdiği farlutalı kullanıyımmı ne diyosunuz kaç günde bitiyo bu ilaç ....
kız bu adam nasıl göüyo kanını manını ayoll neyle bakıyo
Kız son tekbolojıyle bakılıyosun
BİZİMKİ SİYAH BEYAZ GÖRÜNTÜ OLDUĞUNDAN HİHİ:)
Dr çok iyi görüyo bide tabi ultrasonları farklı olabilir bende karşımdaki akrandan gördüm yavrum yumurtamla bakıştık Eve gidince hemen çalışıyım bide sabah erken kalkıp birdaha çalşıyım
forlutal aynı progestan gibi iç hayatım sorun olmaz ben kullandım getiriyo
BU ARADA KULLANMADIĞIM NANE KALMAMIŞ HİHİ:)
dr çok iyi görüyo bide tabi ultrasonları farklı olabilir bende karşımdaki akrandan gördüm yavrum yumurtamla bakıştık eve gidince hemen çalışıyım bide sabah erken kalkıp birdaha çalşıyım
kızlar nasılsınız
serpilcim sana bir şey sorucam canım prolaktini bitkisel tedaviyle düşürdüm demişin :111:
ne kullandın. bendede pko var hayıt kapsülü kullanıyorum sende hayıtmı kullandın
buarada sabah bir ara don sütyen muhabbetinizi okudum çok güldüm
tuğba yeni çatlamış bu sabah çatlamış içi kanlanmış dedi yani yarın baksan göremezsin
kızlar nasılsınız
serpilcim sana bir şey sorucam canım prolaktini bitkisel tedaviyle düşürdüm demişin :111:
ne kullandın. bendede pko var hayıt kapsülü kullanıyorum sende hayıtmı kullandın
kızlar nasılsınız
dr çok iyi görüyo bide tabi ultrasonları farklı olabilir bende karşımdaki akrandan gördüm yavrum yumurtamla bakıştık eve gidince hemen çalışıyım bide sabah erken kalkıp birdaha çalşıyım
canım ben hayıt tohumu kullandım 3 ay aralıksız adetliykende dahil kullandım sabah ve akşam aç karnına bir su bardağı demledim içtim ve proklatinim normal seviyeyey döndü ama 3 ay kullanmalıısn canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?