Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

tatlım moralini bozma tamam mı çalışmalara devam

cimcimeciiimmm....
zaten bu ihtimal de yüksekti di mi..düşükten dolayı...ama sen dinleme o doktoru ...devam..bana da dr beklemne gerek yok demişti..bu ay başla demişti...canım sonraki aylara inşallah....allah hakkında hayırlısını versin....

fatoş..senin için de heyecanlıyım ya....neyse bekle bari hemşo....inşallah gelmez....
sevdsi tanımıyorum hiç ama hamile galiba o.....

kızlar hepiniz saolun üzüldüm biraz tabi ama napalım hayırlı vakitte hayırlısıyla gelsin sıpa

kesin akşama gelir benim kırmızılar zatren

aynen şekercim stres yok çalışmalara devam bakalım ne olacak önümüzdeki maçların sonucu

bakalım düşünmeden rastgele çalışacam bu ay inş...

üzüldüğüm şey döngüm şaştı böle oluncada neyse hayırlısı artık anlaşılan benimki yaz çocuğu olmak istemedi hep isterdim yazın olsun diye ama kısmet

ay kıayamam ben sana...
kız içimi bi hoş ettin şimdi.....aman olsun,yazın doğsa zaten etraf mikrop dolu,dışarı çıakrmıycan....tam eleavuca gelince sokak çocuğu olur işte......

seldacım sen bugünlerde lütfen sürekli pozitif olmaya gayret göster canım. Ihtiyacın olan tek şey moral

öyle yapıyorum zaten mutlu olduğum şeyleri yapıyorum dört tane dünyalar tatlısı yiğenim var bu akşam onların hepsini bir araya toplayacağım bir güzel moral olacak bana o enerjiyle birkaç gün geçer herhalde sağolsun eşimde hep destek sabah akşam birer tane kivi yediriyor nerden duyduysa

ağustos ile eylül arasında çok fark yok cimcimecim
eylülde de havalar sıcak oluyor

:80:
hayırlısı olsun inşallah ben sana bir tarih vereyim şubatta hamile kalacaksın sen ben sana söyleyeyim

canım biliyorsun ki güçlüyüz biz sonuç ne olursa olsun atlatacak kadar inançlıyız ve atlatacağız güneşş elbett doğacak canım

seldanın cimcimeye söylediklerine katılıyorumm...
cimcimeeeeeeee şubatta gebesinnnnnnnnn......

kızlar kızlar ölemm miiiiiii,
yanagızdan öpemmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

hadi cimcimeeee.....:81::81::81::81::81::81::81::81::81:

Cimcimeeeemmmm ay kız ocakta çalışmalara devam desene
Hep beraber dualrımızı eder çalışırız gene inş olucak

:80:

hayırlısı olsun inşallah ben sana bir tarih vereyim şubatta hamile kalacaksın sen ben sana söyleyeyim

ayy canım saolasın valla hayırlı zaman ne zamnsa öle olsun tabiki kuzenlerimde hep kasımda doğurdu valla yani şubatta hamile kaldılar

bende seni eviyorum nihalcim

hayırlısı inş. kavuniçimmm...

evet şubatta gelsin hatta sevgililer gününe denk gelsin:79::79:

inş serpilcim...

Cimcimeeeemmmm ay kız ocakta çalışmalara devam desene
Hep beraber dualrımızı eder çalışırız gene inş olucak

evet canım durmak yok çalışmalara devam hep beraber sabrın sonu selamettir hayırlısıyla kavuşacağız bebişlerimize .....

kızlar sizi seviyorummmmmmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…