cim cimmmmmm canım üzülme gelmezse gelmesin bu ay anesi daha çok zamnın var beklemek için dimi ama bi gün gelcek annesi sen sakın üzülme olurmu hep birlikte yaparız kocalarımız sağolsun :))))))))
bu benim yeni yüzüm yeni bebğim dünyalar güzeli masa üstü yaptım iç çekip bakıyorum baktıkca istiyorum umutlanıyorum :)yarın sabah esimle d gidiyouz dunu aradım değerleri artmadı bi yıl oldu dedim gelin takviye ilaç yazalım dedi bizde sabah balıkesire gidiyouz oleyyyyy
günaydın kızlar
günaydın cimcimemnasılsın
nihalin gönderdiği linki tıkladımda süper ya komık
evet bende akşam izledim
ben iyiyim canım sen nasılsın bakalım ....
günaydın kızlar
günaydın cimcimemnasılsın
nihalin gönderdiği linki tıkladımda süper ya komık
iyiyim ve çok işim var halledeyim kaçamak yapcam
öptüm cnm:80::80:
herkese günaydıııııııııııııııııııııııııııııııın
tuğbiş anlaşılan bugünde yoksun bu sabah ateşim 36,4 bugün kesin gelir canım
herkese günaydıııııııııııııııııııııııııııııııın
tuğbiş anlaşılan bugünde yoksun bu sabah ateşim 36,4 bugün kesin gelir canım
hayırlısı olsun fatoşcum ....
ay fatoşcum düşmüş evet sanırım gelcek ama belli de olmaz biliyosun düşük ateşlede hamıle kalan oldu ben bıraktım ateş ölçmeyi ayy istediğim zaman çalışcam bide canım istedikçe
hayırlısı olsun cnm hakkında
evet bugünde yoğunum ve patron haftaya kadar sanırım salı gitcek burdakaçamak yaparım ben
beni,m regl de o kadar az ki 2 gün geldi ama oda gelmekse siyah ve pıhtılı ay içimi sökemedi
bişey sorcam şuı vajınal tabletler var ya hani mikropları kırsın diye dr veriyo biliyosunuz ordaki bakterile yüzünden de olmuyomuş acaba ecz alıp denesemmi varsa bişmediğim şeyler aksın napıyım sizce ne kullanıyım :26:
günaydın kızlar.....
nasılsınızzzzzzzzzzz
soğan suyu içsene içini dışını temizlesin
günaydın kızlar.....
nasılsınızzzzzzzzzzz
onu içemem ben sanırım fatoş yakuzenim de içti kürtajdan sonra 6 ayda hamıle kalmıştı ama ne azımle içti sabah akşam katnatıyodu koca bardak bide içiyodu bana dedide sen içmessin sen uyuzsun bilir beni
bir denesen aslında. ben pişmiş soğandan nefret ederim ama soğan suyunu içebiliyorum belki sende içebilirsin
ay fatoşcum düşmüş evet sanırım gelcek ama belli de olmaz biliyosun düşük ateşlede hamıle kalan oldu ben bıraktım ateş ölçmeyi ayy istediğim zaman çalışcam bide canım istedikçe
hayırlısı olsun cnm hakkında
evet bugünde yoğunum ve patron haftaya kadar sanırım salı gitcek burdakaçamak yaparım ben
beni,m regl de o kadar az ki 2 gün geldi ama oda gelmekse siyah ve pıhtılı ay içimi sökemedi
bişey sorcam şuı vajınal tabletler var ya hani mikropları kırsın diye dr veriyo biliyosunuz ordaki bakterile yüzünden de olmuyomuş acaba ecz alıp denesemmi varsa bişmediğim şeyler aksın napıyım sizce ne kullanıyım :26:
öyle tatlım elbette hayırlısı neyse o olsun. bu arada sen ilacı kullanmaya başladınmı
günaydın kızlar.....
nasılsınızzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?