Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

nihallllllllll canımmmmmmmmm bende seni çokkk özledim kuşummmmmmm ...serpillllllll güzel insannnnn canımm iyisindr inşşlahhhhhh

cim cimmmmmm canım üzülme gelmezse gelmesin bu ay anesi daha çok zamnın var beklemek için dimi ama bi gün gelcek annesi sen sakın üzülme olurmu hep birlikte yaparız kocalarımız sağolsun :))))))))

aynen öle canım daha zamanı var demekki geleceği zamanı biliyo benim sıpa buara maddi açıdan sıkışığız zaten zamanı değil dedi heralde bize para harcatacakya elimiz sıkışıkken gelmek istemedi sanırım

hadi hayırlısı olsun canım benim sonunda hepimiz mutlu olacaz anne olacaz inş....

günaydın kızlar
günaydın cimcimem nasılsın
nihalin gönderdiği linki tıkladımda süper ya komık

günaydın kızlar
günaydın cimcimem nasılsın
nihalin gönderdiği linki tıkladımda süper ya komık

herkese günaydıııııııııııııııııııııııııııııııın

tuğbiş anlaşılan bugünde yoksun bu sabah ateşim 36,4 bugün kesin gelir canım

ay fatoşcum düşmüş evet sanırım gelcek ama belli de olmaz biliyosun düşük ateşlede hamıle kalan oldu ben bıraktım ateş ölçmeyi ayy istediğim zaman çalışcam bide canım istedikçe
hayırlısı olsun cnm hakkında
evet bugünde yoğunum ve patron haftaya kadar sanırım salı gitcek burda kaçamak yaparım ben
beni,m regl de o kadar az ki 2 gün geldi ama oda gelmekse siyah ve pıhtılı ay içimi sökemedi
bişey sorcam şuı vajınal tabletler var ya hani mikropları kırsın diye dr veriyo biliyosunuz ordaki bakterile yüzünden de olmuyomuş acaba ecz alıp denesemmi varsa bişmediğim şeyler aksın napıyım sizce ne kullanıyım :26:

soğan suyu içsene içini dışını temizlesin

soğan suyu içsene içini dışını temizlesin

onu içemem ben sanırım fatoş ya kuzenim de içti kürtajdan sonra 6 ayda hamıle kalmıştı ama ne azımle içti sabah akşam katnatıyodu koca bardak bide içiyodu bana dedide sen içmessin sen uyuzsun dedi bilir beni

Son düzenleme:

bir denesen aslında. ben pişmiş soğandan nefret ederim ama soğan suyunu içebiliyorum belki sende içebilirsin

canım benim benim neden doğal yöntemler varken ilaç alasın bünyene zarar hormonlarına zarar soğan suyu iç ölmezsin içine limon sık burnunu tıka iç bişey olmaz

kız tuğba ilaç bitmeden gelmezmi kırmızılar....

öyle tatlım elbette hayırlısı neyse o olsun. bu arada sen ilacı kullanmaya başladınmı

dün akşam başladım canım inş. bekletmeden gelir kırmızılar...

günaydın kızlar.....
nasılsınızzzzzzzzzzz

günaydın canım iyiyiz sen nasılsın ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…