Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

yaaaaaaaaa kızlar sizi özlüyorum Ama çoooook yoğunum ayrıca merak etmeyin adet oldum diye üzülmüyorum. rabbim ne derse o. karşı gelmek ne haddimize. cimcimem sende olsa da biran önce kurtulsan

Son düzenleme:
kızlar bende yoğunum bu gün ara ara geliyorum

fatoşummm hayırlısı canımmmm

tuğbacım bana dr bu ay yazdı içinde vajinal tablette var adet olursam başlıycam

cimcimem ilaçtan bır kaç güç iç gelir kırmızılar

honeycimmmm karşılaşamıyoruz bu gün drden güzel haberlerle gel canım

seldacım maşallah sana süs püss yakışırrr

kavuniçimmmm canımm havalar tuaf bendede kırıklık var

mısracım sanada güzel gün dilerim muckssss

veee nimren kimse sepoşummm seren,sevss kumsal ,ronya cadı adınını unuttuğum butun güzeller

Son düzenleme:

nihal ne yazdı adını versene benimde temizlensin varsa bazen sarı akıntı oluyo bende alayım ecz den
oda etkiliyomuş hamıle kalmamayı:26:

tamam canım dün akşam başladım içmeye en kısa zamanda gelsin inş....

nihal ne yazdı adını versene benimde temizlensin varsa bazen sarı akıntı oluyo bende alayım ecz den
oda etkiliyomuş hamıle kalmamayı:26:

ya canım sen okumuynmu yazdıklarımızı sanki asprin alıyosun nihalle senin kinin bir olduğunu nerden biliyon nasıl otlar bile birine yararken birine yaramıyo bu bide ilaç daha kötü dr a git o zamn canım benim ara sor yada ama bence kafana göre ilaç kullanma allah korusun daha kötü olur bide hemde bu tarz ilaçlar hormonları etlkiliyo biliyosun

bende çok yoğunum ama aklım ve kalbim sizlerle

KIZ bu vajınal temizleyici değilmi mikrop öldürücrü hormonlarla alakası ne cimcime öldürcen beni

ben geldim kızlar nasılsınız bakalım.biraz sakin sanırım topic bana mı öle geldi yoksa

sen nerdesin bakim kaç gündür

bende çok yoğunum ama aklım ve kalbim sizlerle

benimdeeeeeeeeeeee

Sana katılıyorum cimcimem

hayırlısı tatlım

peki soğan suyu içeyim ben

cimicmem ilaç bitcek 4-5 gün içinde gelir ok cnm rahat ol ama
bide soğan suyunu bence adet gelsinde öyle başla ilaçla etkileşimi nasıl olur :26:

peki soğan suyu içeyim ben

cimicmem ilaç bitcek 4-5 gün içinde gelir ok cnm rahat ol ama
bide soğan suyunu bence adet gelsinde öyle başla ilaçla etkileşimi nasıl olur :26:

canım benim netten okuduğuma göre,adetin 7.günü galiba...ama sen de bi bak bence...ama ben kullandığım zaman çok iy hissedeiyodum kendimi....

,serengl,fatosozel+,nimren,cimcimes53,hayatkavunici,

herkese selamlar... nasılsınız arkadaşlar ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…