günaydın kızlar
canım doktora sormadan bişey kullanma...hele hamile kalmak istediğin bi dönemde o tür şeyler tehlikeliay fatoşcum düşmüş evet sanırım gelcek ama belli de olmaz biliyosun düşük ateşlede hamıle kalan oldu ben bıraktım ateş ölçmeyi ayy istediğim zaman çalışcam bide canım istedikçe
hayırlısı olsun cnm hakkında
evet bugünde yoğunum ve patron haftaya kadar sanırım salı gitcek burdakaçamak yaparım ben
beni,m regl de o kadar az ki 2 gün geldi ama oda gelmekse siyah ve pıhtılı ay içimi sökemedi
bişey sorcam şuı vajınal tabletler var ya hani mikropları kırsın diye dr veriyo biliyosunuz ordaki bakterile yüzünden de olmuyomuş acaba ecz alıp denesemmi varsa bişmediğim şeyler aksın napıyım sizce ne kullanıyım :26:
biraz halsizim canım..her tarafım ağrıyor...bi tane parol içtim şimdi..belki biraz iyi gelir...günaydın tatlım iyiyiz sağol sen nasılsın
soğan suyu o kadar da kötü değil tatlım yaa..içebilirsin..ama soğuk ya da sıcak değil,ılık iç...o zaman güzel geliyo....annem şifa nieytine derdi hep..şifa niyetine içeceksin....onu içemem ben sanırım fatoş yakuzenim de içti kürtajdan sonra 6 ayda hamıle kalmıştı ama ne azımle içti sabah akşam katnatıyodu koca bardak bide içiyodu bana dedide sen içmessin sen uyuzsun dedi bilir beni
ay fatoşcum düşmüş evet sanırım gelcek ama belli de olmaz biliyosun düşük ateşlede hamıle kalan oldu ben bıraktım ateş ölçmeyi ayy istediğim zaman çalışcam bide canım istedikçe
hayırlısı olsun cnm hakkında
evet bugünde yoğunum ve patron haftaya kadar sanırım salı gitcek burdakaçamak yaparım ben
beni,m regl de o kadar az ki 2 gün geldi ama oda gelmekse siyah ve pıhtılı ay içimi sökemedi
bişey sorcam şuı vajınal tabletler var ya hani mikropları kırsın diye dr veriyo biliyosunuz ordaki bakterile yüzünden de olmuyomuş acaba ecz alıp denesemmi varsa bişmediğim şeyler aksın napıyım sizce ne kullanıyım :26:
günaydın tatlım iyiyiz sağol sen nasılsın
onu içemem ben sanırım fatoş yakuzenim de içti kürtajdan sonra 6 ayda hamıle kalmıştı ama ne azımle içti sabah akşam katnatıyodu koca bardak bide içiyodu bana dedide sen içmessin sen uyuzsun dedi bilir beni
canım benim benim neden doğal yöntemler varken ilaç alasın bünyene zarar hormonlarına zarar soğan suyu iç ölmezsin içine limon sık burnunu tıka iç bişey olmaz
kız tuğba ilaç bitmeden gelmezmi kırmızılar....
dün akşam başladım canım inş. bekletmeden gelir kırmızılar...
günaydın canım iyiyiz sen nasılsın ...
biraz kırgınlık var canım..bütün kemik,eklem-kas ne varsa ağrıyor...dün gece kaloriferler yanmadı...yönetici de yoktu..bi çaresini de bulamadık..sabah gene arızalıydı..donduk..heralde ondan...senin regl de gelmemiş henüz..gelse de rahatlasan canım...
Günaydın kızlar biz geldik içimdeki umutla birlikte bugün omba gibiyim uzunca bir aradan sonra kot antolonu çıkarttım üzerimden giydi elbiseyi saçlarımı yaptım makyaj bile yaptım baktımda kendimi ne çok salmışım aman hiçbirşey umrumda değil artık rabbim herşeyin hayırlısını versin
dün akşam yiğenlerimle birlikteydim kardeşimin kızı var 6 yaşında teyze sana evlilik yaramadı boşan gitsin dedi bende neden öyle dedin dedim sende eski teyzemin neşesi yok dedi çabuk sıkılıyorsun herşeyden dedi suratıma tokat gibi çarptı bacaksızın sözleri bende karar aldım ve söz verdim zehrama ve miraçıma birde eşime bundan sonra 1,5 yıl önceki seldaya dönüyorum diye anladımki bu çocuk fikri benden kendimi bile almış artık olursada olur olmazsa olmaz ben elimden geleni yaptım rabbim ne zaman verirse hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
günaydın canım...günaydın kızlar
Günaydın kızlar.
Mutlu birgün dilerim
Günaydın kızlar.
Mutlu birgün dilerim
hımmm denesem bişey olmaz deniyim bari bu akşam eve gidince peki adet mi düzenliyodu dimi bide :26:
Günaydın kızlar biz geldik içimdeki umutla birlikte bugün omba gibiyim uzunca bir aradan sonra kot antolonu çıkarttım üzerimden giydi elbiseyi saçlarımı yaptım makyaj bile yaptım baktımda kendimi ne çok salmışım aman hiçbirşey umrumda değil artık rabbim herşeyin hayırlısını versin
dün akşam yiğenlerimle birlikteydim kardeşimin kızı var 6 yaşında teyze sana evlilik yaramadı boşan gitsin dedi bende neden öyle dedin dedim sende eski teyzemin neşesi yok dedi çabuk sıkılıyorsun herşeyden dedi suratıma tokat gibi çarptı bacaksızın sözleri bende karar aldım ve söz verdim zehrama ve miraçıma birde eşime bundan sonra 1,5 yıl önceki seldaya dönüyorum diye anladımki bu çocuk fikri benden kendimi bile almış artık olursada olur olmazsa olmaz ben elimden geleni yaptım rabbim ne zaman verirse hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun
Herkes nerdeeeeeeeeeeeeeeee
kızlar adet oldum
kızlar adet oldum
kızlar adet oldum
günaydın canım...herkese günaydıııııın iyi bir gün olsun hepimiz için
kızlar adet oldum
hayırlısı olsun canım umudumuzu kaybet mek yok.... allahın izniyle başaracağız allah buyuk ...inşallah cimcimede olur olmak bi dert olmamak bi dert allah yardımcımız olsun
hayırlısı olsun canım kafana takma boşver en azından olabildin dimikızlar adet oldum
walla iyi yaparsın seldacım bizlerin en büyük handikapı bu zaten. bir tanıdığımın meşhur bir lafı var. derli " olursa ikimize, olmazsa s......mize" biraz kaba oldu afedersiniz ama haksızda değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?