Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Günaydın kızlar biz geldik içimdeki umutla birlikte bugün omba gibiyim uzunca bir aradan sonra kot antolonu çıkarttım üzerimden giydi elbiseyi saçlarımı yaptım makyaj bile yaptım baktımda kendimi ne çok salmışım aman hiçbirşey umrumda değil artık rabbim herşeyin hayırlısını versin

dün akşam yiğenlerimle birlikteydim kardeşimin kızı var 6 yaşında teyze sana evlilik yaramadı boşan gitsin dedi bende neden öyle dedin dedim sende eski teyzemin neşesi yok dedi çabuk sıkılıyorsun herşeyden dedi suratıma tokat gibi çarptı bacaksızın sözleri bende karar aldım ve söz verdim zehrama ve miraçıma birde eşime bundan sonra 1,5 yıl önceki seldaya dönüyorum diye anladımki bu çocuk fikri benden kendimi bile almış artık olursada olur olmazsa olmaz ben elimden geleni yaptım rabbim ne zaman verirse hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun

canım doktora sormadan bişey kullanma...hele hamile kalmak istediğin bi dönemde o tür şeyler tehlikeli

günaydın tatlım iyiyiz sağol sen nasılsın
biraz halsizim canım..her tarafım ağrıyor...bi tane parol içtim şimdi..belki biraz iyi gelir...

soğan suyu o kadar da kötü değil tatlım yaa..içebilirsin..ama soğuk ya da sıcak değil,ılık iç...o zaman güzel geliyo....annem şifa nieytine derdi hep..şifa niyetine içeceksin....

günaydın tatlım iyiyiz sağol sen nasılsın

biraz kırgınlık var canım..bütün kemik,eklem-kas ne varsa ağrıyor...dün gece kaloriferler yanmadı...yönetici de yoktu..bi çaresini de bulamadık..sabah gene arızalıydı..donduk..heralde ondan...senin regl de gelmemiş henüz..gelse de rahatlasan canım...

aynen öle canım gelsede bir rahatlasam ilaca başladım akşam bakalım ada çayı soğan kürü takviyesiyle erkenden gelir inş...

canım benim...bazen hepimizin yaptığı şey..kendimi endeksliyoruz bebeğe..sanki dünyanın merkeziymiş gibi...halbuki öyle değil,kısmetimizdeyse olacak tabii...dank eden şey güzel dank etmiş...kendine uğraşlar bul...arasıra kuaför,ara sıra ucuzundan bir iki kıyafet...kitap,dergi...birazcık uzaklaşmalı bu takıntıdan..ben bazaen gidiyorum,hiç sürmeyeceğimi bildiğim bi renkte ruj alıyorum...yani aslında öenmli olmayan,ama bizi biraz da hayatın içine çeken şeyler bunlar....burdaki arkadaşlara hep diyorum,daha yolun başındasınız kızlar...hayatı kendinize zindan etmeyin...daha çok gençsiniz...bi 10 yıl sonra ne demek istediği anlayacaksınız...şimdiden farkına varın ve şimdiki aklım olsaydı demeyin....allah sizin bu temiz kalplilikle ettiğiniz duaların hiçbirini geri çevirmez....bugünü keyifli yaşayın,her anın tadını çıkarın...siz ne kadar mutlu olursanız,adrenalin hormonunuz da o kadar çok çalışır...öyle mutlu bir beyine de bir bebek asla hayır diyemez....

Günaydın kızlar.
Mutlu birgün dilerim

sanada canııııııııııııııııııııııııım

hımmm denesem bişey olmaz deniyim bari bu akşam eve gidince peki adet mi düzenliyodu dimi bide :26:

evet hem adet düzenliyor hemde iyi geliyor rahim duvarına filan iç elbette. burnunu tıka şifa niyetine diyip yolla boğazından içeri

walla iyi yaparsın seldacım bizlerin en büyük handikapı bu zaten. bir tanıdığımın meşhur bir lafı var. derli " olursa ikimize, olmazsa s......mize" biraz kaba oldu afedersiniz ama haksızda değil yani

walla iyi yaparsın seldacım bizlerin en büyük handikapı bu zaten. bir tanıdığımın meşhur bir lafı var. derli " olursa ikimize, olmazsa s......mize" biraz kaba oldu afedersiniz ama haksızda değil yani [/QUOTE]

AYNEN SANA KATILIYORUM HAYATIM HAYAT NE YATAK ODASINDAN NEDE ÇOCUKTAN İBARET RABBİM BÜYÜK VE HERŞEYİ GÖRÜYOR

kızlar adet oldum
hayırlısı olsun canım kafana takma boşver en azından olabildin dimi
walla iyi yaparsın seldacım bizlerin en büyük handikapı bu zaten. bir tanıdığımın meşhur bir lafı var. derli " olursa ikimize, olmazsa s......mize" biraz kaba oldu afedersiniz ama haksızda değil yani

AYNEN SANA KATILIYORUM HAYATIM HAYAT NE YATAK ODASINDAN NEDE ÇOCUKTAN İBARET RABBİM BÜYÜK VE HERŞEYİ GÖRÜYOR[/QUOTE]

kesinlikle katılıyorum hayatta zevk alabileceğimiz mutlu olabileceğimiz o kadar çok sebep varki yeterki görmesini bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…