,serengl,fatosozel+,nimren,cimcimes53,hayatkavunici,
herkese selamlar... nasılsınız arkadaşlar ?
herkese selamlar... Nasılsınız arkadaşlar ?
herkese selamlar... Nasılsınız arkadaşlar ?
bugun kimsenin keyfi yok fatoş oldu cimcime olamıyo allahım sen hayırlısını nasip et cimcime bir an önce olsun bize sağlık sıhhat ver çalışmalara devam edelim dualarımız kabul et yarabbim ellerimizi boş çevirme
sonuçta ilaç işte doktor vermeden kullanılmaz
cimcime adet oldunmu kendinide aşağı almışsın
peki soğan suyu içeyim ben
cimicmem ilaç bitcek 4-5 gün içinde gelir ok cnm rahat ol ama
bide soğan suyunu bence adet gelsinde öyle başla ilaçla etkileşimi nasıl olur :26:
bugun kimsenin keyfi yok fatoş oldu cimcime olamıyo allahım sen hayırlısını nasip et cimcime bir an önce olsun bize sağlık sıhhat ver çalışmalara devam edelim dualarımız kabul et yarabbim ellerimizi boş çevirme
bugün başlabende bugün başlıycam
canım benim netten okuduğuma göre,adetin 7.günü galiba...ama sen de bi bak bence...ama ben kullandığım zaman çok iy hissedeiyodum kendimi....
7. günmü 4. gündeyim karar verirmisiniz
gel gel konuşuruz.zaten msn den düşeni geri almıyo kimseben de çıkıyorum zaten
ibrahim saraçoğlunun bizzat kendi sesinden yaptığımız telefon konuşmasından bana söylediğini aktarıyorum soğan suyunu şu gün başlayacaksın diye bir kaide yoktur
kızlar msn den düştüm. patronda geldi giremiyorum ama evlatlık konusunda tekrar ayrıntılı konuşmak isterim
ah canııııııııııım almadılarmı seni. sorarım ben onlaraüzülme sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?