Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

bugun kimsenin keyfi yok fatoş oldu cimcime olamıyo allahım sen hayırlısını nasip et cimcime bir an önce olsun bize sağlık sıhhat ver çalışmalara devam edelim dualarımız kabul et yarabbim ellerimizi boş çevirme

sonuçta ilaç işte doktor vermeden kullanılmaz

cimcime adet oldunmu kendinide aşağı almışsın

yok canım ya beni beklemeye gerek yokya ondan aşağı aldım kendimi regl olunca tarihi düzeltirim artık

peki soğan suyu içeyim ben

cimicmem ilaç bitcek 4-5 gün içinde gelir ok cnm rahat ol ama
bide soğan suyunu bence adet gelsinde öyle başla ilaçla etkileşimi nasıl olur :26:

bi,şey olurmuki acaba daha çabuk etki gösterir işte

,serengl,fatosozel+,nimren,cimcimes53,hayatkavunici,

herkese selamlar... nasılsınız arkadaşlar ?

ooo sen buralara uğrarmıydın canım ya hoşgeldin

amin serencim hakkımızda hayırlısı...

kızlar msn den düştüm. patronda geldi giremiyorum ama evlatlık konusunda tekrar ayrıntılı konuşmak isterim

seçilinde demin dediği gibi kız evlatlık babaya erkek evlatlıkda anneye namahrem olduğu için
kız evlat alınırsa babanın tarafından birinin emzirmesi erkek alınırsada annenin tarafından birirnin emzirmesi gerek ki arada sütlük oluşsun ve namahremlik kalksın

bu tarz şeyler var canım evlatlık konusunda birde ebrarın dediği gibi duygusal açıdan eşin ne düşünür etrafın nasıl karşılar o çocuğun gelecekte psikolojisi açısından yani ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…