Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kumsaaaaaaaaaaaaaal naber. herhangi bir değişiklik varmı. varda benmi yakalayamadım. sen regl oldunmuydukafamçokkarıştı

Kızlarrr şu güzelliğe bakınnnnn,iki gündür dönüp dönüp bakıyorum,pc ye masaüstü resmi yaptım,resmin yazıcıdan çıktısını aldım buzdolabına astım.
Bundan istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

[/URL]</noscript>[/IMG]

mısraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bende istiyorum o ne tattalılık öyleeeeeeeeeeeeeee aman Allahımm şeker şeker şeker ya melek dedikleri bu olsa gerek

kızlar bugün kendimi çok halsiz hissediyorum elim kolum zordan kalkıyor
ay neden böyle oldu acaba ya canım hiçbirşey yepmak istemiyorum
eve gidip dinlenmek istiyorum
mısracım çok tatlıymış gerçekten maşallahh rabbim bizlerede nasip eder inşallah bu güzelliklerden

bende bundan istiyoruuuuuuuuuuuuuuuum aynısından hemide :1no2: ama olmuyorki senağlama

ben ölçemeye başladım kızlar fikri olan ???

28.gün 36.10
29.gün 36.20
30.gün 36.10

sabah aynı saatte ölçtum 08.25 de dil altından

serpil kızlar valla beklenmeyen listesini bulamadım ne kadar geride bu yaaa

hayır tatlım ölçmey başlamadım. serpil geç kaldın ölçsende anlayamayız dedi. zaten 28 hazirana kadar regl olmazsam çeğrek altınları hazırlayın teyzeleri bebiş geliyor demektiiiiiiiiiiiiiiiiir. ama 28 haziran en son gün regl olursam ben ped hazırlayacağım korunmak için. kaydirigubbakcemile3 bir hafta kaldı sıkarım dişimi beklerim eyvahedigeldismile

listede bayağı geride kaldı sahiden ya. amma çok gevezelik yapmışız ha.

su perisi hoşgeldin canım a.s.

bende bugün ateş ölçmeye başalaycağım dün unutmuştum

kumsalım kendini yorgunmu hissediyorsun al bendende o kadar benim adet yine çok az kızlar oda şikinlik yaptı niye bu kadar az oluyorum alalh alalhhhh

nihalim benim ateşin hayırlı olsun balım bakalım nasıl gideck ama adet olduktan sonra ölçmeslisin aslında neyse bu deneme olsun .))) öğrenmiş olursun

mısram bulamdınmı listeyi kimse listelerle ilgilenmemiş üst üste kırmızlıarı yiyince hahahhahahhahhaha

tualina 6 gün sen 8 gün fatoözel hadi bakalım rabbim hayırlı sonuçlar nasip etsin

kızlar dün yasin vardı mevlüt arkadşımın oradaydım hoca hanım dedi yassinde 12 ayet gelince dilek dilemeliymişiz tabbi o açıkladı ama ben açıklamayı beceremem sadce 12 ayette hemen dileğinizi dileyin olurmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…