Kırmızı listesi canikom
fataoözelim yumurtlarken dursunda gerisi çok sorun değil dermişim :)
al benden de o kadar walla bayılacam yaaaaaaaaa. bu arada reglinin normale döndüğüne sevindim gözün aydın
çoooooooooooook yoğunum yaaaaaaaa
sağol canım evet sonunda normale döndü çok şükürayyyyyyy olsada yesek ne güzel olurdu cokacimcoook
sen nasılsın varmı değişiklik sende tast zamanın ne zamandı
kumsaaaaaaaaaaaaaal naber. herhangi bir değişiklik varmı. varda benmi yakalayamadım. sen regl oldunmuydukafamçokkarıştı
oldum canı oldum senin kafa dağılmış kaydirigubbakcemile3az önce bana cevap yazdı ya ay kıyamam canım benim ya
Kızlarrr şu güzelliğe bakınnnnn,iki gündür dönüp dönüp bakıyorum,pc ye masaüstü resmi yaptım,resmin yazıcıdan çıktısını aldım buzdolabına astım.
Bundan istiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
[/URL]</noscript>[/IMG]
al benden de o kadar walla bayılacam yaaaaaaaaa. bu arada reglinin normale döndüğüne sevindim gözün aydın
çoooooooooooook yoğunum yaaaaaaaa
sağol canım evet sonunda normale döndü çok şükür
sen nasılsın varmı değişiklik sende tast zamanın ne zamandı
oldum canı oldum senin kafa dağılmış kaydirigubbakcemile3az önce bana cevap yazdı ya ay kıyamam canım benim ya
walla bugün hiç iyi değilim öğleden sonrada patronuma kızdım zaten kafam oldu hepten kazan. geldi dangalak dangalak konuştu canımı sıktı ben hayattan koptum. sinir gıcık ne olacak kötükedihüso
kızlar bugün kendimi çok halsiz hissediyorum elim kolum zordan kalkıyor
ay neden böyle oldu acaba ya canım hiçbirşey yepmak istemiyorum
eve gidip dinlenmek istiyorum
mısracım çok tatlıymış gerçekten maşallahh rabbim bizlerede nasip eder inşallah bu güzelliklerden
sıcaklardandır canım bende öyleyim
serpil kızlar valla beklenmeyen listesini bulamadım ne kadar geride bu yaaa
kız 3 günlük ateş tablosu ile ne öğrenmeye çalışıyorsun anlamıyorum :hulya:ben ölçemeye başladım kızlar fikri olan ???
28.gün 36.10
29.gün 36.20
30.gün 36.10
sabah aynı saatte ölçtum 08.25 de dil altından
fatoşşşşşşşşşş ya bebeğim başladım işte başarmak başlamaktan geçmez mi neden ümitlerimi kırıyosunkız 3 günlük ateş tablosu ile ne öğrenmeye çalışıyorsun anlamıyorum :hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?