Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

serpil valla anlamadım nasıl 12.ayette yada şöylemi hani aralarda duraklama var 12.duraklamada mı acaba salladım ama

serpil canım şu ballı tarifini bana yazarmısın bende başlıycam

anım adet oldunmu 2ci günü başlıyorsun 1 çay aşığı bal bir çay kaşığı çörekotu bir çay kaşığı tarçın bunu karıştırıyorsun 12güne sabah akşam aç karnına bir kaşık yiyorsun yumurtanın aklitesi için ve yumurtanın çatlamsı için canı m tabbi bazı arkadaşlara yaramamış senin bünyene yararmı bilmiyorum bana yaramıştı o ay çok iyiydi canım inşalah sana yarar dene bakalım ama adetin 2.ci günü başlıyorsun

tatlım peki çörek otunu ezmek falan gerkiyo mu yoksa çiğnesek mi nasıl ?

inşaaalhh fatoözel nihal ve tualina kırmıları görmez bebeileri görürler aminnnnnnnnnnnnnnnnn mısrada aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

aa süper canım..inşallah olmayacağız hayırlısı ile...belirtin var mı canım...
inşallah valla hiç belirti yok geçen ay bu tun belirtiler var dı 4 gun geç oldu ama bu ay beklemiyorum açıkcası olursa çok süpriz olur çunku bu ay sanırım kaliteli yumurtlamadım akıntım falan olmadı aama yine inşallah olur sende var mı belirti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…