fatoşşşşşşşşşş ya bebeğim başladım işte başarmak başlamaktan geçmez mi neden ümitlerimi kırıyosun
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis:lepi: süpersin ayenne katılıyorumm günün sözü başalamk başarının yarsı değilmi ?hihoyyyt
serpil canım şu ballı tarifini bana yazarmısın bende başlıycam
ayyyyy özür dilerim bebeğim olumunekankayizsmilefatoşşşşşşşşşş ya bebeğim başladım işte başarmak başlamaktan geçmez mi neden ümitlerimi kırıyosun
tatlım peki çörek otunu ezmek falan gerkiyo mu yoksa çiğnesek mi nasıl ?anım adet oldunmu 2ci günü başlıyorsun 1 çay aşığı bal bir çay kaşığı çörekotu bir çay kaşığı tarçın bunu karıştırıyorsun 12güne sabah akşam aç karnına bir kaşık yiyorsun yumurtanın aklitesi için ve yumurtanın çatlamsı için canı m tabbi bazı arkadaşlara yaramamış senin bünyene yararmı bilmiyorum bana yaramıştı o ay çok iyiydi canım inşalah sana yarar dene bakalım ama adetin 2.ci günü başlıyorsun
bende anlamadım serpilim...nasıl 12...
fatoşşşşşş ne özürü bebeğim yaaa olumunekankayizsmile seviyorum seniayyyyy özür dilerim bebeğim olumunekankayizsmile
aaa canım bende varım 25 haziran son gun oldu oldu olmadı sempatiksalakcinnien yakın ben miyim şuan kızlar...6 dan az olan yok mu aranızda...
tatlım peki çörek otunu ezmek falan gerkiyo mu yoksa çiğnesek mi nasıl ?
aaa canım bende varım 25 haziran son gun oldu oldu olmadı sempatiksalakcinni
:lepi: anladım aralardaki duraklamamalara ayet deniyo ozaman :lepi:bak şimdi türkeçesinden okuyorsun ya sayılar oluyor toplam yasin83 ayet11 ayetle 12 ci ayeti okuyorsun daha doğrusu 12 ayeti okumadan dileğini diliyorsun ne dilersen dile devam ediyorsun sonra okumaya
ayakta alkışlıyorum ben de:lepi: süpersin ayenne katılıyorumm günün sözü başalamk başarının yarsı değilmi ?hihoyyyt
bak şimdi türkeçesinden okuyorsun ya sayılar oluyor toplam yasin83 ayet11 ayetle 12 ci ayeti okuyorsun daha doğrusu 12 ayeti okumadan dileğini diliyorsun ne dilersen dile devam ediyorsun sonra okumaya
inşallah valla hiç belirti yok geçen ay bu tun belirtiler var dı 4 gun geç oldu ama bu ay beklemiyorum açıkcası olursa çok süpriz olur çunku bu ay sanırım kaliteli yumurtlamadım akıntım falan olmadı aama yine inşallah olur sende var mı belirtiaa süper canım..inşallah olmayacağız hayırlısı ile...belirtin var mı canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?