Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kıslar gündüzleri cok az girebiliyorum ben..sağolun hepiniz ..iyiyim...lpg yi bekliyorum işte:)
işlerim cok serpilim yaa. cok da yoruldum bu aralar. kafa göz bööle oldu :bbo:
fatos bu fotodaki sen misin? kız sen de az çıtır değilsin hanii..çok seçemedim ama maşallah ya..
nihalcim sen nasılsın? konuşamadık..

ceeeeeeee ben geldim 3 gece 4 günlük ayvalık atilim bitti inime geri döndümmmmmmmmmmm hamile varmııı?

kizlarrrrrrrrrrrr... caniklerrrrrrr.. hani yaw yeni hamisler???????? canlarim benim kirmizilar geldi bu ayhihoyyytkötükedihüso geldiklerine sevinmedigim kadar da seviniyorum.. birazcik da olsa calisiyor demekki yumurta makinamiz kaydirigubbakcemile3 ben yine kaciyorum, öptüm sizleri... beni unutmayin kayiplara karistim diyeeeee :)) az kaldi, hem tatile hem tamamen rahatlamamaaaaa :))

mucuuuuuuuuuuuuuxxxxxxxxxx

liiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz :gitme:seni çok özledim arkadaşım olumunekankayizsmile ama arada sırada gir lütfen. lmaz: çok kızarım yoksa bak klava:
dersler nasıl gidiyor tatlım
kırmızıların gelmesine se sevindiysen bizde senin adına sevindik o zaman :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

Slm canım nasılsın yoĞunum bende yazamadım.pon ponda ıyıdır herhalde............kızların kırmızılar gelmıŞ moralım bozuldu ya nerde bu bebıŞler gelsınler totolarına vuralım Çok nazlılar yafff.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…