hamilemisin???
daha 6 gün var olmayacağım reglime...inşallah öyleyimdir...
napıyosunuzzz kızlarrrrr:teytey:
kızlar canım dehşet ekşi bişeyler istiyor..öğlen limonlu salata yedim ama kesmedi...
ye ekşiyi alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis doğur ayşeyi alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskızlar canım dehşet ekşi bişeyler istiyor..öğlen limonlu salata yedim ama kesmedi...
ne yapalım gülüm polyannacılık oynuyoruz. iyide oluyor. birbirimizden aldığımız güç ve kuvvetin göstergesi buanam anam anamm geçmişi bir okuyayaım dedimm lizinde kırmıızları gelmiş eskiden salya sümük ağlardıkk şimidi göbek atıyoruz eyyyy yarabbim sen ne büyüksün bu nasıl bir değişiklik yaptın bize .))))))))))))))
walla mısarcım bugünde millet bir yoğun nefes alamıyoruz hiç birimiz. sen nasılsın herhangi bir gelişme varmı canım
Canım ben çok ağır bir gribe yakalandım.Çok fenayım anlayacağınız,içim dışım ot doldu bitki çayı içmekten,duşa girmekten de öğğğ geldi.Hamile falan olabilirim diye antibiyotikte alamıyorum.
Kırmızılardan haber yok sancılarım devam ediyor.
kızlar canım dehşet ekşi bişeyler istiyor..öğlen limonlu salata yedim ama kesmedi...
Ben de az önce bol nar ekşili patates salatası yaptım yedim:)))))
narekşili pattetes bak bunu hiç tatmadım bende eşimle yemek yedim ayyy çok ilginç değilmi en son yemeğe ramazanda çıkmıştık da :)))) onun için pek bana ilginç geldii yaniii :2: akşama ankaraya uçabiilir net değil bakıcaz durumawalla mısarcım bugünde millet bir yoğun nefes alamıyoruz hiç birimiz. sen nasılsın herhangi bir gelişme varmı canım
Canım ben çok ağır bir gribe yakalandım.Çok fenayım anlayacağınız,içim dışım ot doldu bitki çayı içmekten,duşa girmekten de öğğğ geldi.Hamile falan olabilirim diye antibiyotikte alamıyorum.
canım inşallah gelmez şu kırmıızların sende bomba habere alırız aminnnnnnnnnnnnnnnn
selam kızlar nasılsınız benimler işler yoğun :bbo:sabahtan beri nevrim döndü havada sıcak ay bayılıcam
benim yeni adet tarihim 16-19 temmuz kızlar listeye yazarmısınız
bu arada adetim normale döndüü
kızlar ciiidi yoğundum havada sıcak bende berbatım uğraşıp duruyoruz tualina inşallhh hamişimiz olursunn
mısramm neler yapıyorsunn
fatoözel belliki çok yoğunsunn
çılgınım işlerin olsunda varsın az gir önemli değil hıuuzrun mutluluğun olsun biz buradayız bebeğim güzel haberlerini yaz bize balım
kumsalım belliki sende fena yoğunsun kırmızlara boyaonaınca susupusmu oldu milletttt :))
busecannnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmm
walla mısarcım bugünde millet bir yoğun nefes alamıyoruz hiç birimiz. sen nasılsın herhangi bir gelişme varmı canım
ayyyyyyy olsada yesek ne güzel olurdu cokacimcoook
Burnumu silmekten çok fena yara yaptım Serpil çokkk kötüyüm.
narekşili pattetes bak bunu hiç tatmadım bende eşimle yemek yedim ayyy çok ilginç değilmi en son yemeğe ramazanda çıkmıştık da :)))) onun için pek bana ilginç geldii yaniii :2: akşama ankaraya uçabiilir net değil bakıcaz duruma
ayyyyyyyyyyyyy yinemiklava: bu adam hiç durmayacakmı senin yanında
Ayy yinemi görev Serpil cim dövcem ben o kurumdaki karar mercileriniklava:
evet bende döveceğim o kurumları kaydirigubbakcemile
Nar ekşisi benim vazgeçilmezim çok kullanırım çokta severim.
Katkısız olanını buldum yakın bir köyden getirttim hazır olanlarla arasında çokkk fark var.
ne listesievet kızlar yeni liste yapacağız değilmi :)))) liste nerelerde kii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?