Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

napıyosunuzzz kızlarrrrr:teytey:

ne yapalım ben bayılıyorum yoğunluktan ölceeeeeeeeeeem :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

kızlar canım dehşet ekşi bişeyler istiyor..öğlen limonlu salata yedim ama kesmedi...

aaaaaaaaa canım benim hadi hayırlısı inşallaaaaaaaaaaaaah :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

anam anam anamm geçmişi bir okuyayaım dedimm lizinde kırmıızları gelmiş eskiden salya sümük ağlardıkk şimidi göbek atıyoruz eyyyy yarabbim sen ne büyüksün bu nasıl bir değişiklik yaptın bize .))))))))))))))

ne yapalım gülüm polyannacılık oynuyoruz. iyide oluyor. birbirimizden aldığımız güç ve kuvvetin göstergesi bu

kızlar ciiidi yoğundum havada sıcak bende berbatım uğraşıp duruyoruz tualina inşallhh hamişimiz olursunn

mısramm neler yapıyorsunn

fatoözel belliki çok yoğunsunn

çılgınım işlerin olsunda varsın az gir önemli değil hıuuzrun mutluluğun olsun biz buradayız bebeğim güzel haberlerini yaz bize balım

kumsalım belliki sende fena yoğunsun kırmızlara boyaonaınca susupusmu oldu milletttt :))

busecannnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımmmmmmmmmmm

selam kızlar nasılsınız benimler işler yoğun :bbo:sabahtan beri nevrim döndü havada sıcak ay bayılıcam
benim yeni adet tarihim 16-19 temmuz kızlar listeye yazarmısınız
bu arada adetim normale döndüü

fatoözel sana yazmayı becerememişimim evet polyanacaılıkta güzel en azından mutlu oluyoruz değilmi vallhi ben bu sefer çok minik üzüldüm tam zamanında geldiği için kırmıızlar bana umut oldu bal çöerkotu tarçın yapacağımmm :))))

al benden de o kadar walla bayılacam yaaaaaaaaa. bu arada reglinin normale döndüğüne sevindim gözün aydın

çoooooooooooook yoğunum yaaaaaaaa

Ayy yinemi görev Serpil cim dövcem ben o kurumdaki karar mercileriniklava:

Nar ekşisi benim vazgeçilmezim çok kullanırım çokta severim.
Katkısız olanını buldum yakın bir köyden getirttim hazır olanlarla arasında çokkk fark var.

Burnumu silmekten çok fena yara yaptım Serpil çokkk kötüyüm.

canım ya yeşil çay filan iç. ıhlaur kaynat bol limonlu. ama sakın ilaç alma lütfen ne olur ne olmaz

narekşisiini severim salatada ama senin patetsli salatanı merak etim balım deneyeyim bakayım nasılmış ne güzel sayende sarmayı öğrendim bu salataryıda öğreneyim iyiki varsın canım senden çok şey öğreniyorum bebebğim burnunu çok silme bırakk sümüklerin aksın :):roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…