kızlar bende bu ay soğan kürüne başlamaya karar verdim o yüzden çok araştırdım.
i.saraçoğlunun gönderdiğim mailime cavabında adet bittikten 7 gün sonra küre başlıyorsun 15gün düzenli devam ediyorsun.bitti..
(yukarıda söylenen süre ve zamanda depolama meydana gelmekte)
daha sonrada adetine 10gün kala başlıyorsun 15 gün devam ediyorsun.düzenin bu şekilde kalıyor..
saraçoğlu;siz bu kürü uygularken eşinizede keçi boynuzu kürü uygulamanızı tavsiye ediyor.
(soğan kürü yumurtlamayı çoğaltıyor,keçiboynuzu kürü siperm sayısını ve hareketliliği çoğaltıyor)
taktir allahtan..
kız daha öncede anlatmışımdır kesin. saraçoğlunun sitesine mail atıyorsun porblemini yazıyorsun sonra onlar sana dönüyorlar. benden tahlilleri faxlamamı istediler. sonra faxladım. i.saraçoğlu aradı bize bitkisel kür önerdi ama eşim istemedi. her duyduğun boku alıyorsun dedi. allahın işine karışma biraz kendi haline bırak kurcalama dedibende almadım
ayrıca dinen madem her iki tarafta emzirecek ve namahremlik ortadan kalkacaksa ondan kolay ne var[/COLOR][/B]
evet canım varsa sende gel msn e
düşüğe sebep olmuyormuş..hamile olduğunuzu öğrenince bırakın diyor..
serpil geçmiş olsun cnm..
bende bu topik niye böyle sessiz diyodum hepiniz demek msn desiniz hımm
özelden ver birine msn..hepimiz eklerizama bende msn adresiniz yokki yaa
evet canım varsa sende gel msn e
ya kızlar nerdesinizzzzzzzzzzzzz
benide alın yanınızaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
serpil02507+,cimcimes53+,serengl,nimren,seldayavuzguray,tben+,hayatkavunici,kimse+,
[/QUOTE
kızlarr rakı muhabetini hatırlıyormuunuz fatooo tebn hahahhahahhahahahhhah onuda deneyin
nasıl bişey o serpil ....
şekerim rakıyı alıyorsun adetten sonra pamuğa döküyorsun kukuya yerleştiriyorsun bunu 3 kere uyguluyorsun 5 dk bekletiyorsun ağzına rakı kokusu gelirse kanlların açıkmış ve rahimde iltahap varsa söküyormuş komşum kocakarı ilacı diye önermiştii ve 10 yıllık bebeği olmayan kadına uygulatmışlar bebeği olmuş yanii koca karı hikayesi canım tabii ben kumbalığı gibi zıplamıştım
şekerim rakıyı alıyorsun adetten sonra pamuğa döküyorsun kukuya yerleştiriyorsun bunu 3 kere uyguluyorsun 5 dk bekletiyorsun ağzına rakı kokusu gelirse kanlların açıkmış ve rahimde iltahap varsa söküyormuş komşum kocakarı ilacı diye önermiştii ve 10 yıllık bebeği olmayan kadına uygulatmışlar bebeği olmuş yanii koca karı hikayesi canım tabii ben kumbalığı gibi zıplamıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?