Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

valla kuşum.....Şımarıklık olarak değerlendirmeyin sakın... ..sonuna kadar haklısın..sizi çok iyi anlıyorum....ama benim de kocamın hiç yok..kendim için değil,daha çok onun için...tabii ben de çok istiyorum,aşık olduğum adama bi çocuk vermek ama,daha çok onun için istiyorum.......:87:

valla kuşum.....Şımarıklık olarak değerlendirmeyin sakın... ..sonuna kadar haklısın..sizi çok iyi anlıyorum....ama benim de kocamın hiç yok..kendim için değil,daha çok onun için...tabii ben de çok istiyorum,aşık olduğum adama bi çocuk vermek ama,daha çok onun için istiyorum.......:87:

tatlım ben sana bizim siftahımız yok derken şaka yaptım elbette isteyeceksin. hem senin bu düşüncende öyle güzelki kocan adına bunları hissetmen. allah bozmasın mutluluğunu ve bir bebişle taçlandırsın inşallah

FATOŞCUM MAŞALLAH DEĞERİN SOR BAKALIM HAKAN NE DİYCEK

normal değerler ne tuğbiş bunda yani nerden sonra tehlike çanları çalmaya başlar tatlım

ven-har nasılsın canım hoşgeldin

herkese merhaba kızlaar bugünümüz dünden daha güzel olsun
bu arada benim dr da amh yaptırmıştı diğer testlerden daha önemli demişti o zaman bana

dr yaptın benide testlerama tecrübe konuşuyo dimi
12 den sonra kötü
hatta dr um bana demiştiki 4 lerde olsa işin kolay ama normal değer 12 ye kadar
4 lerde olsa şimdi mesela 7 benim 5 tane her ay oluşuyosa 4 de olsa daha fazla oluşcak yumurta rezervi işte fsh

eeeeee benimki 4.89 ama her ay ya sağda yada solda bir yumurta oluşuyor diyor hakan. ya hakan yalan söylüyor yada benim yumurtalarda bir bok var anlamadım kız acaba yaşımdan dolayı olabilirmi. 80 sene yumurta rezervi sağlanacak değil ya

ewt cnm yaşda etken niye ben 32 oldum diye yırtınıyom

sen nerde yaptırmıştın. bu arada sen hangi şehirdesin. ben bir kaç yere sordum fiyatlar çok farklı.

cnm istanbuldayım tavsiye üzerine gittiğim bi dr.du özel gazi hastenesi nde görevli
bana o zaman bu test türkiyeye yeni geldi fakat son araştırmalara göre diğer testlere gerek kalmıyo bunu yapınca demişti. fiyatı hiç hatırlamıyorum 150 olabilir yaklaşık 6 ay önce yaptırdım çünkü

ewt cnm bu amh testi link attım detay orda var google amh yazın çıkıyo
kadınlar ve erkekler yapılıyomuş kan testi ve herşey çıkıyomuş hatta kanallrın tıkaması vs. Bu hormonla ilgili yumurta fsh bununla ilgili detaylı bi kan testiymiş Bende yaptırıyım 100 tl Ankaraya gidiyo 1 günde alıyosun snucu

canım biliyorum...sadece neden yapıştım kaldım,onu açıklayayım diye,öyle uzun uzun yazdım....allah hiçbirimizin mutluluğunu bozmasın inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…