kız kim bu hakan ayoll.....
Caadi hoşgeldin canım...nasılsın.....
merhaba kizlar aneler veguzel ane adaylari nasil gidiyior
tuğbiş benim fhs 4,89 bende amh testinden yaptrısammıki acaba. Hakana telefon açtım sormak için ama ameliyattaymış asistanına not bıraktım bakalım ne diycek
ni dimek ni dimek her zman beklerik
en güzeli önce çıtırlaşın sonra bebiş
kız hele sen hepten aklına bu kadar yapıştırma allah bağışlasın bir kızın var ona sarıl. Biz ne yapalım. Daha siftahımız yok
ni dimek ni dimek her zman beklerik
en güzeli önce çıtırlaşın sonra bebiş
kız hele sen hepten aklına bu kadar yapıştırma allah bağışlasın bir kızın var ona sarıl. Biz ne yapalım. Daha siftahımız yok
valla kuşum.....Şımarıklık olarak değerlendirmeyin sakın... ..sonuna kadar haklısın..sizi çok iyi anlıyorum....ama benim de kocamın hiç yok..kendim için değil,daha çok onun için...tabii ben de çok istiyorum,aşık olduğum adama bi çocuk vermek ama,daha çok onun için istiyorum.......:87:
FATOŞCUM MAŞALLAH DEĞERİNSOR BAKALIM HAKAN NE DİYCEK
tatlım ben sana bizim siftahımız yok derken şaka yaptım elbette isteyeceksin. Hem senin bu düşüncende öyle güzelki kocan adına bunları hissetmen. Allah bozmasın mutluluğunu ve bir bebişle taçlandırsın inşallah
normal değerler ne tuğbiş bunda yani nerden sonra tehlike çanları çalmaya başlar tatlım
ven-har nasılsın canım hoşgeldin
herkese merhaba kızlaar bugünümüz dünden daha güzel olsun
bu arada benim dr da amh yaptırmıştı diğer testlerden daha önemli demişti o zaman bana
sen nerde yaptırmıştın. Bu arada sen hangi şehirdesin. Ben bir kaç yere sordum fiyatlar çok farklı.
dr yaptın benide testlerama tecrübe konuşuyo dimi
12 den sonra kötü
hatta dr um bana demiştiki 4 lerde olsa işin kolay ama normal değer 12 ye kadar
4 lerde olsa şimdi mesela 7 benim 5 tane her ay oluşuyosa 4 de olsa daha fazla oluşcak yumurta rezervi işte fsh
nimren kız sen neden beni msn de kabul etmiyorsun
eeeeee benimki 4.89 ama her ay ya sağda yada solda bir yumurta oluşuyor diyor hakan. Ya hakan yalan söylüyor yada benim yumurtalarda bir bok var anlamadımKız acaba yaşımdan dolayı olabilirmi. 80 sene yumurta rezervi sağlanacak değil ya
sen nerde yaptırmıştın. bu arada sen hangi şehirdesin. ben bir kaç yere sordum fiyatlar çok farklı.
nimren kız sen neden beni msn de kabul etmiyorsun
cnm istanbuldayım tavsiye üzerine gittiğim bi dr.du özel gazi hastenesi nde görevli
bana o zaman bu test türkiyeye yeni geldi fakat son araştırmalara göre diğer testlere gerek kalmıyo bunu yapınca demişti. Fiyatı hiç hatırlamıyorum 150 olabilir yaklaşık 6 ay önce yaptırdım çünkü
tatlım ben sana bizim siftahımız yok derken şaka yaptım elbette isteyeceksin. hem senin bu düşüncende öyle güzelki kocan adına bunları hissetmen. allah bozmasın mutluluğunu ve bir bebişle taçlandırsın inşallah
normal değerler ne tuğbiş bunda yani nerden sonra tehlike çanları çalmaya başlar tatlım
ven-har nasılsın canım hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?