olmasın yeni tarihin buse başladın mı ateş ölçmeye nasıl tablon :hulya:15 temmuz yeni tarihimmm
Serpil akşam hayıt ını içtin mi?
Unutmadan içeyim bari ben çünkü her zamanki gibi dün yine unuttum
bütün kzılar toplandık toplandıkk :)) ohh ohhh harikaaaaaaaaa
15 temmuz yeni tarihimmm
hayırlısı olsun canım inşallah sessizce konmuştur göbüşüne meleğin...ben çok şişim buğün nefes alamıyorum..3-4 gündür çok sık idrara çıkıyorum ve rahmimde ve kasıklarımda ağrı oluyor ara ara...yalancı belirtide olabilir bunlar belirtilere takılmamak lazım...eve gidince hemen bol ekşili bir patetes salatası yapacağım kızlar....ben çıkıyorum artık...görüşürüz sabah öpüldünüz kader arkadaşlarım....
inşaaalhh fatoözel nihal ve tualina kırmıları görmez bebeileri görürler aminnnnnnnnnnnnnnnnn mısrada aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aaaaaaaaaaa halay mı çekiyoruz geldi geldim :sm_cool: :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey:Biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşşşlandık
Sorduk niye yıprandık yıprandık yıprandık
EEEEEEEE niye zorlandık zorlandık:teytey:
canım şimdi nerimana söyledim hazırlıyor hatırllatın öğlen arası aslan pençesi civanperçmi içytimm iğrenççç ya ben onu içemeyecğim mısra tadı korkunç kötüiçim dışıma çıktı
fotoözel canım sağoll heh yaptım geldim 4 gün 3 geçe ekmek elden su gölden yüzmek denizden gerçi 2 gün karaya vurmuş balina gibi çırpındım denizde çokkk uykum var sıcaklar bitkin düşürdü ayvalık sarımsaklı çok güzelmiş doğa içinde :) tafsiye edilir..
kızlar rakıyla hamile kalma metodunu deneyeceğm :))))) ilk denek ben olayım :)))
kızlar akşam benimn komşuma indim muaall teyze onun kızındadda myom var ameliyat oldu ama yine myom oluşuyormuş bebek için uğarşıyor bende mualla teyzeye anlatım dedim bziddede bişi yok olmuyor ban bir tarif verdi sizinle paylaşmak istiyorum ama mualal teyze korktu dedi söyleme bişimişi olur sen kendini dene deii
10 yıllık bebeği olmayan komşuusna bu tarifle hamile bırakmış hemde kaç kadın hamile kalmış ben çok ısrra ettim tarifi verdii
küçük rakı al dedi pamuğu tampon haline getir rakıyı dök pamuğa oraya sok çıkar dedi beyaz iç çamaşırı giyin akaıcak olan akıntıyı takip et bunu bir kaç kere aralıklarala yap biraz canın acır eğer rakı kokusu genzinden çıkıyorsa rahat ol kanallarında iltahap olur buda bebeğe engel olur bu rakı kanalalrdaki iltahabı söker bunu hiç kimse bilemez kanaldaki iltahabı dedi bende adetim bitince yapıcammm
fotoözel canım sağoll heh yaptım geldim 4 gün 3 geçe ekmek elden su gölden yüzmek denizden gerçi 2 gün karaya vurmuş balina gibi çırpındım denizde çokkk uykum var sıcaklar bitkin düşürdü ayvalık sarımsaklı çok güzelmiş doğa içinde :) tafsiye edilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?