Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

Serpil akşam hayıt ını içtin mi?
Unutmadan içeyim bari ben çünkü her zamanki gibi dün yine unuttum

Serpil akşam hayıt ını içtin mi?
Unutmadan içeyim bari ben çünkü her zamanki gibi dün yine unuttum

canım şimdi nerimana söyledim hazırlıyor hatırllatın öğlen arası aslan pençesi civanperçmi içytimm iğrenççç ya ben onu içemeyecğim mısra tadı korkunç kötü içim dışıma çıktı

Htp-honey, sewrpil, mısra, busecan, nihal, kumsal, asen, tualina ben geldiiiiiiiiiiim selam. Misafirimizde hoşgeldi

15 temmuz yeni tarihimmm

amanda nasılda takip edermiş regl tarihini kaydirigubbakcemile

ye gülüm ye ne olur ne olmaz. inşallah bu ekşi şeyler boşa değildir allahım yarabbim

inşaaalhh fatoözel nihal ve tualina kırmıları görmez bebeileri görürler aminnnnnnnnnnnnnnnnn mısrada aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

senin ağzını yiriiiiiiiiiiiiiiiiiim ben

beklenmeyen adet günlerimiz

gizemm79...............12 haziran kırmızı

kumsal...................12-14 haziran kırmızı

lizbeth80.................12-18 haziran kırmızı(((

busecan.................14 haziran kırmızı ((

serpil..................... 21 haziran? Kırmızı (((((

aylint......................22 haziran

deniko.....................22 haziarn

mısra......................23 haziran beklemede

nhlpr........................25 haziran

tualina......................27 haziran

fotosozel................27 haziran

ebrar42.....................28 haziran

belenay....................01 temmuz

hpt_honey...............25 haziran ( niahllee çfte bayram )

masalımmmm........ Iyi hissetiğinde yaz

TEMMUZ AYI LİSTEMİZ

SERPİL02507............16 temmuz

kumsal ....................16-19 temmuz

gizem79..................

busecan..................

fotoözel canım sağoll heh yaptım geldim 4 gün 3 geçe ekmek elden su gölden yüzmek denizden gerçi 2 gün karaya vurmuş balina gibi çırpındım denizde çokkk uykum var sıcaklar bitkin düşürdü ayvalık sarımsaklı çok güzelmiş doğa içinde :) tafsiye edilir..

Biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşşşlandık
Sorduk niye yıprandık yıprandık yıprandık
EEEEEEEE niye zorlandık zorlandık:teytey:
aaaaaaaaaaa halay mı çekiyoruz geldi geldim :sm_cool: :sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey::teytey:

AAAAAAAA ben onun tadını daha çok seviyom.Ama benimkinde böğürtlen köküde var ekşimşi vişne gibi tad veriyor
Regl olursam başlayacağım

kızlar akşam benimn komşuma indim muaall teyze onun kızındadda myom var ameliyat oldu ama yine myom oluşuyormuş bebek için uğarşıyor bende mualla teyzeye anlatım dedim bziddede bişi yok olmuyor ban bir tarif verdi sizinle paylaşmak istiyorum ama mualal teyze korktu dedi söyleme bişimişi olur sen kendini dene deii
10 yıllık bebeği olmayan komşuusna bu tarifle hamile bırakmış hemde kaç kadın hamile kalmış ben çok ısrra ettim tarifi verdii

küçük rakı al dedi pamuğu tampon haline getir rakıyı dök pamuğa oraya sok çıkar dedi beyaz iç çamaşırı giyin akaıcak olan akıntıyı takip et bunu bir kaç kere aralıklarala yap biraz canın acır eğer rakı kokusu genzinden çıkıyorsa rahat ol kanallarında iltahap olur buda bebeğe engel olur bu rakı kanalalrdaki iltahabı söker bunu hiç kimse bilemez kanaldaki iltahabı dedi bende adetim bitince yapıcammm

ayavalık harika bir yer canım ohhh tadını çıkarttığına sevindim bende geceleri yüüzcem spor amaçlı deniz işi şimdiidlk uzak ihtimal ama havuz kolay gece kims eyokken yüzeceğim :))sositososito

Tatlım evde internet hattında problem vardı giremedim.
Bir de şehirdışı görevine gittim geldim,fena halde gribe yakalandım

hahahahahahaaaaaaaaaa ulan onada bir rakı içirmediğimiz kalmıştı çok hoşuma gitti :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: ama dikkat edelim sarhoş olmasın :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

ooooh sefan olsun canım çok iyi yaptın wallahialkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…