kızlar hazır herkesler burdayken yazayım bu hafta meryemleri bitirdik çok şükür yarı seladan sonra duasını yapacaz allahın izniyle....
haftaya 500 ayetelkürsü yapalım diyoruz kimler kaç tane okur bakalım .....
hımm mısra ilk manken demeye başladı bana ya biz bir ara derin sohbetler yaparken artık birbirimizi merak edip tiplerimizi tarif ettik sonra biraz daha abartıp resimlerimizi yolladık birbirimize :)))
benim boyum bir 1.75 kilom 56 sarışınım bide öyle manken kaldım yani
biz hep burdayızz bekleriz her saat canım
ok o zaman bundan sonra görüşmek ümidiyle kendinize ii bakın ben şimdilik çıkıyorum hoşçakalın....
kızlar hazır herkesler burdayken yazayım bu hafta meryemleri bitirdik çok şükür yarı seladan sonra duasını yapacaz allahın izniyle....
haftaya 500 ayetelkürsü yapalım diyoruz kimler kaç tane okur bakalım .....
inşallah nihalim ya inşallah....olsun artık,gelsin şu bebeler (ankaraca)......
yawww.nihalim sana neden manken diyolar....kaç kez sordum anam cevap alamıyorum....
çok sağolun gerçekten bende bundan sonra bu forumdan destek almaya çalışıcam gerçekten zor bi süreç yaşıyoruz ama paylaşırsak belki azalır:)
hımmmmmmmmmmmmm....hani şu kız manken gibi valla 1.75 boy sarışın...dediklerinden yani..maaşallah nihalim...allah sağlık ,mutluluk,senin gibi de güzel mi güzel bi evlat versin inşallah sana...
allah kabul etsinn maşallah bize
ben yine 41 tane alayımm ayyyy bende takıntı oldu bu ya 41 tane işi
sonra gene alırım duruma göre....
ok o zaman bundan sonra görüşmek ümidiyle kendinize ii bakın ben şimdilik çıkıyorum hoşçakalın....
allah kabul etsinn maşallah bize
ben yine 41 tane alayımm ayyyy bende takıntı oldu bu ya 41 tane işi
ben 100 tane okurum
allahın angaralısı
çünkü nihalimiz tıpkı bir manken kadar edalı, zarif ve güzel.boy pos endam yerinde yani
aramıza hoşgeldin snmyalpaylaştıkça azalıyor emin ol.
cimcime seren kız patron gelince heemn msn kapttım merak etmeyin gelicem yine
inanki kopamayacaksın burdançok sağolun gerçekten bende bundan sonra bu forumdan destek almaya çalışıcam gerçekten zor bi süreç yaşıyoruz ama paylaşırsak belki azalır:)
ben 100 tane okurum
allahın angaralısı
çünkü nihalimiz tıpkı bir manken kadar edalı, zarif ve güzel.boy pos endam yerinde yani
aramıza hoşgeldin snmyalpaylaştıkça azalıyor emin ol.
cimcime seren kız patron gelince heemn msn kapttım merak etmeyin gelicem yine
yakında kovuluruz zatenfatoşcummmmm senin inceliğin bebemmm
ama şu msn işini sevmiyorum haaaa tek tek patronlarınızı arıycam engel koysun
kızlar bende 100 tane okurum
napıyosunuz kızlar ya...sussssssssssspussssssssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?