işin açıkçası doktorum arkadaşım ilginç ama eşimde doktor diyeceksinizki çevrende o kadar dr var onlara neden sormuyorsun?ama onlarla herşeyi paylaşamıyorsunuz takmıyormuş gibi yapmak zorundayım o yüzden benimle aynı duyguları paylaşan kişilerden fikir almak istedim daha doğrusu yaşadığım duyguları bir tek sizin anlayacağınızı düşündüm çünkü onları tek tepkisi hayırlısı olsun demekten öteye gitmiyor.
çok sağolun gerçekten bende bundan sonra bu forumdan destek almaya çalışıcam gerçekten zor bi süreç yaşıyoruz ama paylaşırsak belki azalır:)mısrammmmm bende çok özledim sohbetini
çok iyi anlıyorum seni canım aynı kaderi payaşıyoruz burda bizlerde ne çok öğrendik biribirimizden zaman zaman aknına gelenleri sor mutlaka her telden fıkrımız oluyo
çok sevindim cnm cmt.günü güzel haberlerini beklicez
kızlar bu arada meryem suresini akşam okucam ben sabahları geç giriyorum nete o yüzde siz sabah okunmuş kabul edin
evet canım haklısın galiba bi süre beklemede kalmalıyım...cnm benim seni çok ii anlıyorum hepimiz senin gibiyiz birbirimizden destek alıyoruz.. cnm tüp bebekten önce biraz dinlen kafandan at bebek fikrini böyle yapıp normal yoldan hamile çok kişi okuduk
çok sağolun gerçekten bende bundan sonra bu forumdan destek almaya çalışıcam gerçekten zor bi süreç yaşıyoruz ama paylaşırsak belki azalır:)
evet canım haklısın galiba bi süre beklemede kalmalıyım...cnm benim seni çok ii anlıyorum hepimiz senin gibiyiz birbirimizden destek alıyoruz.. cnm tüp bebekten önce biraz dinlen kafandan at bebek fikrini böyle yapıp normal yoldan hamile çok kişi okuduk
çok sağolun gerçekten bende bundan sonra bu forumdan destek almaya çalışıcam gerçekten zor bi süreç yaşıyoruz ama paylaşırsak belki azalır:)
işin açıkçası doktorum arkadaşım ilginç ama eşimde doktor diyeceksinizki çevrende o kadar dr var onlara neden sormuyorsun?ama onlarla herşeyi paylaşamıyorsunuz takmıyormuş gibi yapmak zorundayım o yüzden benimle aynı duyguları paylaşan kişilerden fikir almak istedim daha doğrusu yaşadığım duyguları bir tek sizin anlayacağınızı düşündüm çünkü onları tek tepkisi hayırlısı olsun demekten öteye gitmiyor.
Manken arkadaşım benim nihalcim nasılsın?
Demek yapılan tüm tetkiklerde herşey temiz çıktı çok sevindim.İnşallah 2011 de kuzucuğuna kavuşacaksın.
canım aynı duygular içindeyiz hepimiz..birbirimize burda destek oluyoruz,birbirimize iyi geliyoruz,ialaç oluyoruz...burda senin de değin gibi,kimselere anlatamadığımızı cümlelere rahat rahat dökebiliyoruz...komplekssiz,stressten uzak,aaaaaaa bak bebek için uğraşıyo cümlelerini duymuyoruz...yani burda bu ay da bu kadar çalıştım gene olmadı gene olmadı diyebiliyoruz rahatça....
bence yeni aşılama yaptırmışsın,biraz dinlen...acele etmene de gerek yok,allah ömür versin daha yaşın genç...biraz toparla kendini...elbet olacaktır....burda biraz rahatlarsın,sorularını sorarsın,eğlenirsin...istersen ağlarsın....biz de seninle ağlar,seninle güleriz....
canımmmm şükür hepsi temiz herşey normal inşallah dediğin gibi 2011 benim ve topiğin kızlarının yılı olsun herkezin melekleri gelsin senin nasıl gidiyor çok merak ediyorum seni göbüşünü neler yaptın hazırlıklar nasıl gidiyo ayy ne çok merak etmişim seni
canım ya gerçekten moral oldunuz sağolun siz hep aynı forumdamı oluyorsunuz
kızlar hazır herkesler burdayken yazayım bu hafta meryemleri bitirdik çok şükür yarı seladan sonra duasını yapacaz allahın izniyle....
haftaya 500 ayetelkürsü yapalım diyoruz kimler kaç tane okur bakalım .....
yawww.nihalim sana neden manken diyolar....kaç kez sordum anam cevap alamıyorum....
canım ya gerçekten moral oldunuz sağolun siz hep aynı forumdamı oluyorsunuz
5 tane alaym cimcimem.....
ok o zaman bundan sonra görüşmek ümidiyle kendinize ii bakın ben şimdilik çıkıyorum hoşçakalın....canım..biz hep burda sohbet ediyoruz...yani arasıra yukarı mahallere falan gezmeye gidiyo arkadaşlar ama,selmalaşıp dönüyolar sanırım...muhabbet burda sabahtan akşama kadar devam eder,tam kadro..genelimiz çalıştığımız için,08:18-19 arası falan burdayız...sen de gel.....çok keyifli oluyo....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?