Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

cnm benim seni çok ii anlıyorum hepimiz senin gibiyiz birbirimizden destek alıyoruz.. cnm tüp bebekten önce biraz dinlen kafandan at bebek fikrini böyle yapıp normal yoldan hamile çok kişi okuduk

çok sağolun gerçekten bende bundan sonra bu forumdan destek almaya çalışıcam gerçekten zor bi süreç yaşıyoruz ama paylaşırsak belki azalır:)

Manken arkadaşım benim nihalcim nasılsın?
Demek yapılan tüm tetkiklerde herşey temiz çıktı çok sevindim.İnşallah 2011 de kuzucuğuna kavuşacaksın.

canım aynı duygular içindeyiz hepimiz..birbirimize burda destek oluyoruz,birbirimize iyi geliyoruz,ialaç oluyoruz...burda senin de değin gibi,kimselere anlatamadığımızı cümlelere rahat rahat dökebiliyoruz...komplekssiz,stressten uzak,aaaaaaa bak bebek için uğraşıyo cümlelerini duymuyoruz...yani burda bu ay da bu kadar çalıştım gene olmadı gene olmadı diyebiliyoruz rahatça....
bence yeni aşılama yaptırmışsın,biraz dinlen...acele etmene de gerek yok,allah ömür versin daha yaşın genç...biraz toparla kendini...elbet olacaktır....burda biraz rahatlarsın,sorularını sorarsın,eğlenirsin...istersen ağlarsın....biz de seninle ağlar,seninle güleriz....

Manken arkadaşım benim nihalcim nasılsın?
Demek yapılan tüm tetkiklerde herşey temiz çıktı çok sevindim.İnşallah 2011 de kuzucuğuna kavuşacaksın.

canımmmm şükür hepsi temiz herşey normal inşallah dediğin gibi 2011 benim ve topiğin kızlarının yılı olsun herkezin melekleri gelsin senin nasıl gidiyor çok merak ediyorum seni göbüşünü neler yaptın hazırlıklar nasıl gidiyo ayy ne çok merak etmişim seni

canım ya gerçekten moral oldunuz sağolun siz hep aynı forumdamı oluyorsunuz

inşallah nihalim ya inşallah....olsun artık,gelsin şu bebeler (ankaraca)......

kızlar hazır herkesler burdayken yazayım bu hafta meryemleri bitirdik çok şükür yarı seladan sonra duasını yapacaz allahın izniyle....

haftaya 500 ayetelkürsü yapalım diyoruz kimler kaç tane okur bakalım .....

canım..biz hep burda sohbet ediyoruz...yani arasıra yukarı mahallere falan gezmeye gidiyo arkadaşlar ama,selmalaşıp dönüyolar sanırım...muhabbet burda sabahtan akşama kadar devam eder,tam kadro..genelimiz çalıştığımız için,08:18-19 arası falan burdayız...sen de gel.....çok keyifli oluyo....

yawww.nihalim sana neden manken diyolar....kaç kez sordum anam cevap alamıyorum....

hımm mısra ilk manken demeye başladı bana ya biz bir ara derin sohbetler yaparken artık birbirimizi merak edip tiplerimizi tarif ettik sonra biraz daha abartıp resimlerimizi yolladık birbirimize :)))
benim boyum bir 1.75 kilom 56 sarışınım bide öyle manken kaldım yani

biz hep burdayızz bekleriz her saat canım

ok o zaman bundan sonra görüşmek ümidiyle kendinize ii bakın ben şimdilik çıkıyorum hoşçakalın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…