Yolun Yarısına Gelip Hamile Kalamamış Arkadaşlar Buyrun Sohbete

kız cimcime ne hafıza valla....akıllım benim..sordum tabii sabah....okuyamamış heralde..

valla kaçırmışım zaten o kadar toğunki işler altıma bile kaçırabilirim heran amaaaaaaaannnnnnnn offffffff geldi benimkiler bütün manyaklar bugüne sığmış birini boğazzlamasam bariiiiiiiiiii

allahım inşallah gerçekten çift çizgidir

sorduk ama hakan efendi daha dönmedi

hadi inşallah yarın iyi haberle gelirsin allah yüzzünüzü güldürür inşallah ..iyi haberlerini bekliyoruz

çok sevindim cnm cmt.günü güzel haberlerini beklicez
kızlar bu arada meryem suresini akşam okucam ben sabahları geç giriyorum nete o yüzde siz sabah okunmuş kabul edin

selam hoşgeldin snmyal....hangi konuda görüş almak istersin,herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır.
öncelikle teşekkürler ben 3 yılllık evliyim yaklaşık 1.5 yıldır korunmasız ilişki 3 kez klomen ve 2 tanede aşılama ile gebe kalmayı denedim fakat 2. aşılamamın tutmadığını bugün öğrendimve tüp bebeğe geçip geçmeme arasında kararsız kaldım lütfen fikir verebilirmisiniz.

hoşgeldinnn

canım sorununuz ne yada sorun varmı sende yada eşinde yaşın kaç ?

hoşbulduk canım sorun sebepsiz infertilite benim yaş 29 eşimin 31

peki dr ne diyor sana ne öneriyor valla sebepsiz olunca ben bişey söyleyemiycem sabretmek gerekiyo katıl bize sende dualarızla ve birbirimize desteklerimizle inşallah üstesinden gelip bu savaşı kazanacağız allahın izniyle

işin açıkçası doktorum arkadaşım ilginç ama eşimde doktor diyeceksinizki çevrende o kadar dr var onlara neden sormuyorsun?ama onlarla herşeyi paylaşamıyorsunuz takmıyormuş gibi yapmak zorundayım o yüzden benimle aynı duyguları paylaşan kişilerden fikir almak istedim daha doğrusu yaşadığım duyguları bir tek sizin anlayacağınızı düşündüm çünkü onları tek tepkisi hayırlısı olsun demekten öteye gitmiyor.

hoşbulduk canım sorun sebepsiz infertilite benim yaş 29 eşimin 31

:18: ahhhh canımmm bende aynı sepebsiz geçen hafta tekrar drye gittim butün tahlillerimi tekrar yaptırdım genetik bile yaptılar sonuç sebep yok bende 3 yıldır korunmuyorum 1 kez gebelik oldu fakat düşük yaptım 1 sene önce aşılama ve tüp istedim dr sebepsiz tüp ve aşılamadaki şansın şu an normal gebelik için ne kadarsa okadar dedi yani allahtan canım istersen yeni aşılıma yapmışsın bir süre dinlen kafanıda dağıt bu arada sonra düşün derim tabi senin kararın

Nbr kızlar sizleri çok özlüyorum ama bir türlü gelip doya doya sohbet edemiyorum çokkkk üzgünüm

mısrammmmm bende çok özledim sohbetini

çok iyi anlıyorum seni canım aynı kaderi payaşıyoruz :) burda bizlerde ne çok şey öğrendik biribirimizden zaman zaman aknına gelenleri sor mutlaka her telden fıkrımız oluyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…