- 22 Kasım 2010
- 1.767
- 1.726
- 133
kız cimcime ne hafıza valla....akıllım benim..sordum tabii sabah....okuyamamış heralde..
neden uyuyamıyon şeker....yatmadan önce bi papatya falan iç iyi gelir.
anammmmmmm kızlar muhabbet almış uğramış okuyamadım bile yazmışta yazmışsınız bir arkadaşım bir yıl çocuğum olmadı dedi sonra bir komşusu ona ayaklarını havaya kaldır demiş bende dedim ben bir yıldır tepen aşağı duruyorum dedim çok güldük sonra cimcimenin sözü aklıma geldi hala gülüyorum allah razı olsun cimcime senden
ha bu arada hiç benim durumumu soran yok yarın test günüm bilenler bilir ama ben sabah 2,çizgiyi silikte olsa gördüm ama doktor o ilaçlardan görünür dedi ama olsun ilaçın etkiside olsa görmek müthiş bir duygu
:26::26::26::26::26::26::26::26::26::26::26:
şimdi bende testlere baktım bendende istemedi dr klınığı aradım neden yapmadınız dedim genelde 35 40 yaş ve ustü arası yumurtlama sonunu olan hastalarımıza yapıyoruz size gerek yoktu dedi çunku diğer hormon tahlilleriniz temiz dedi her kez tek tek dr sine sorsun öyle yapsın bence boşuna para harcamalım
yarın cumaydı demi ha benim salak kafam fazla çalışmaktan bir tuhaf oldu cumartesi yapacaktım aman kızlar o ne güzel bir duygu eşimle sabah birbirimize sarılıp ağladık çift çizgiyi görünce ama test kanda çıkar dedi doktor
yarın cumaydı demi ha benim salak kafam fazla çalışmaktan bir tuhaf oldu cumartesi yapacaktım aman kızlar o ne güzel bir duygu eşimle sabah birbirimize sarılıp ağladık çift çizgiyi görünce ama test kanda çıkar dedi doktor
merhaba arkadaşlar benim biraz fikir almaya ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
öncelikle teşekkürler ben 3 yılllık evliyim yaklaşık 1.5 yıldır korunmasız ilişki 3 kez klomen ve 2 tanede aşılama ile gebe kalmayı denedim fakat 2. aşılamamın tutmadığını bugün öğrendimselam hoşgeldin snmyal....hangi konuda görüş almak istersin,herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışır.
öncelikle teşekkürler ben 3 yılllık evliyim yaklaşık 1.5 yıldır korunmasız ilişki 3 kez klomen ve 2 tanede aşılama ile gebe kalmayı denedim fakat 2. aşılamamın tutmadığını bugün öğrendimve tüp bebeğe geçip geçmeme arasında kararsız kaldım lütfen fikir verebilirmisiniz.
merhaba arkadaşlar benim biraz fikir almaya ihtiyacım var yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
hoşbulduk canım sorun sebepsiz infertilite benim yaş 29 eşimin 31hoşgeldinnn
canım sorununuz ne yada sorun varmı sende yada eşinde yaşın kaç ?
hoşbulduk canım sorun sebepsiz infertilite benim yaş 29 eşimin 31
Nbr kızlar sizleri çok özlüyorum ama bir türlü gelip doya doya sohbet edemiyorum çokkkk üzgünüm
işin açıkçası doktorum arkadaşım ilginç ama eşimde doktor diyeceksinizki çevrende o kadar dr var onlara neden sormuyorsun?ama onlarla herşeyi paylaşamıyorsunuz takmıyormuş gibi yapmak zorundayım o yüzden benimle aynı duyguları paylaşan kişilerden fikir almak istedim daha doğrusu yaşadığım duyguları bir tek sizin anlayacağınızı düşündüm çünkü onları tek tepkisi hayırlısı olsun demekten öteye gitmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?