arkadaşlar allah hepinizden razı olsun. Hakkınızı helal edin. Dualarınız kabul olsun inşallah. Cimcimem seninde ellerine yüreğine sağlık canım benim.
Rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine selda arkadaşımızın yarın kan testi sonucunun hayırlı ise pozitif çıkmasına izin ver yardım et yarabbim.
Yarın zeytin arkadaşımızın doğumunun kolay geçmesine, bebeğini sağlıklı kucağına almasına izin ver yardım et yarabbim
allah hepimizin dualarını kabul etsin
Allahımm arkadşlarım
gizem79 kumsal şekrleblbi hayatkavuniçi imren kimse tben nihal esmeralda masal belanay şekerleblebi fatoözel xayşex.serengl çiğdem42 ve niklerini sayamadığım bütün arkadşlarımın bebek hasretlerini bu güzel gün hurmetine ve okuuduğuz dualar hurmetine en kısa zamanda bbeeklerini nasip eyle yarbbimm onların hasretini dindir yarabbimm
ahsene mısraya zeytine tualinaya ve diğer hamillere kolaylık ver yarabbimm yarın z eytinin doğumunda yardım et yarabbimm
seldayavuz aşılamsının sonucunuda yarın pozitif neticesini duymamızıı nasip et yarabimm
yarabbimm hastalara şifa dertlilere deva haksız yere hürriyetin mahsur kalanlara hürriyet nasip eyle borçlulara eda zor durumda olanlara yardım eyle yarabiimm
bütün arkadşlarımın ve benim evime huzur berreket nasip eyle yarabimm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 1 ziyaretçi)
serpil02507+,nimren,hayatkavunici,tben+,cimcimes53+,serengl,fatosozel,nhlkpr+,seldayavuzguray,
yarın zeytine hepimiz dua edelim kızlar hepinizi çok ama çok seviyorumm iyiki varız
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnherkese günaydııın hayırlı cumalar tüm dualarımızın kabul olması dileğimle............
amin canım ...
yarabbim hayırlısı ise selda arkadaşımızın testini pozitif göster yarabbim sağlıklı sıhhatlı hayırlı evlatlar ver cümlemize yarabbim ....
arkadaşlar allah hepinizden razı olsun. hakkınızı helal edin. dualarınız kabul olsun inşallah. cimcimem seninde ellerine yüreğine sağlık canım benim.
rabbim bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine selda arkadaşımızın yarın kan testi sonucunun hayırlı ise pozitif çıkmasına izin ver yardım et yarabbim.
yarın zeytin arkadaşımızın doğumunun kolay geçmesine, bebeğini sağlıklı kucağına almasına izin ver yardım et yarabbim
allah hepimizin dualarını kabul etsin
Allahımm arkadşlarım
gizem79 kumsal şekrleblbi hayatkavuniçi imren kimse tben nihal esmeralda masal belanay şekerleblebi fatoözel xayşex.serengl çiğdem42 ve niklerini sayamadığım bütün arkadşlarımın bebek hasretlerini bu güzel gün hurmetine ve okuuduğuz dualar hurmetine en kısa zamanda bbeeklerini nasip eyle yarbbimm onların hasretini dindir yarabbimm
ahsene mısraya zeytine tualinaya ve diğer hamillere kolaylık ver yarabbimm yarın z eytinin doğumunda yardım et yarabbimm
seldayavuz aşılamsının sonucunuda yarın pozitif neticesini duymamızıı nasip et yarabimm
yarabbimm hastalara şifa dertlilere deva haksız yere hürriyetin mahsur kalanlara hürriyet nasip eyle borçlulara eda zor durumda olanlara yardım eyle yarabiimm
bütün arkadşlarımın ve benim evime huzur berreket nasip eyle yarabimm aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nimren canım sen 100 ayetel kürsi almıştın ya onu azalttım canım fazla oldu 41 tane okuyacaksın tamammı
listeyi yayınlayacm şmdi
kocaman yürekli güzel arkadaşlarım aminnnn
allah gönlünüzdeki muradınızı tez zamanda versin inş arkadaşlar sağlık önce tabiki huzur
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
amin kızlar...allah kabul etsin dualarımızı..
Allah hakkımızda hayırlıs neyse onu versin.
Eğer biri, okla vurulmuş bir kişiye rastlarsa, okun nereden geldiği ya da oku atanın kim olduğu ya da okun gövdesinin hangi ağaçtan yapıldığı, ok ucunun nasıl şekillendirildiği ile zaman kaybetmemelidir. Bunun yerine dikkatini, oku hemen çıkartmak üzerinde yoğunlaştırmalıdır.
BEĞENDİM,SİZLERLE PAYLAŞTIM....
kesinlikle cnm önce yaralar sarılmalısonra intikam planı yapılır
Eğer biri, okla vurulmuş bir kişiye rastlarsa, okun nereden geldiği ya da oku atanın kim olduğu ya da okun gövdesinin hangi ağaçtan yapıldığı, ok ucunun nasıl şekillendirildiği ile zaman kaybetmemelidir. Bunun yerine dikkatini, oku hemen çıkartmak üzerinde yoğunlaştırmalıdır.
kesinlikle cnm önce yaralar sarılmalısonra intikam planı yapılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?